Drėkinamasis rožių tonikas : Fresh Rose Deep Hydration Facial Toner

by - 07:00



Ar naudojate tonikus? Prieš daugiau nei keletą metų rodos jie išėjo iš mados, bet pastaraisiais metais tvirtai sugrįžo ir bent iš mano rutinos nesitraukia. Ir nors nekeliu didelių reikalavimų tonikams, bet atrodo, be jų negaliu - man jie dar vienas smagus žingsnis veido priežiūroje, nors galbūt ir tikrai nebūtinas. Apie Fresh kompanijos Rose Deep Hydration Facial Toner svajojau jau ilgą laiką ir kai  Fresh produkcija pagaliau atsirado mums gerai prieinamoje parduotuvėje cultbeauty, tai iš karto ir čiupau.

Visas jo grožis neatsiskleidžia, bet buteliukas pilnas ne vien gintaro spalvos toniko, bet ir tikrų rožių žiedlapių, kas gal ir nėra praktiška, bet vizualiai.. tikrai dailu! Fresh rašo, kad tai vienas iš jų didžiausių bestselerių, o formulė be alkoholio papildyta tonizuojančiu rožių ekstraktu, odą raminančiu rožių vandeniu, maitinamuoju rožių aliejumi ir hialurono rūgštimi, kuri padeda pritraukti ir sulaikyti drėgmę, kad padidintų elastingumą odoje. 


Tonike karaliauja rožės, tad ir kvepia jomis, galbūt labiau rožių vandeniu, nes kvapas nėra per sunkus ar dirginantis, kas man patiko. Tačiau pats tonikas tikrai ne kaip minkštas vandenukas - jis stiprus, tonizuojantis, greitai susigeriantis į odą. Nepalieka nei lipnumo, nei jokio riebumo. Aš tonikams kažkokių didelių reikalavimų neturiu - svarbu patiktų uoslei ir odai, pavalytų veidą ir paruoštų jį tolimesniems žingsniams, ką iš Fresh toniko ir gavau. O bonusas - padrėkinimas ir švelni veido oda.  

Kaip jau minėjau, tonike plaukioja ir rožių žiedlapiai, kas yra labai miela ir gražu ir nei kiek netrugdo iki kol toniko lieka koks vienas trečdalis. Tada bandant paskirstyti toniką ant vatos padelio, pavertus buteliuką jie subėga į priekį ir neleidžia išbėgti pačiam tonikui. Smarkiai kratant, kelis kartus apverčiant buteliuką lėtai tonikas išbėga, tačiau kuo tolyn tuo tampa sunkiau jį iš buteliuko ištraukti, nes žiedlapiai tampa panašūs į košę ir toniko iki pat galo išnaudoti neišeina. Tai toks erzinantis minusas už gražų estetinį vaizdą.


Su ingredientais turėjau dilemą, nes nepaisant pridėtinių kvapiklių ir raudonuojančio fenoksietanolio sudėtyje yra ir konservantas BHT, kuris pagal studijas yra ne vien galimai toksiškas, bet ir kancerogeniškas, endokrininės sistemos disruptorius, alergijų kėlėjas. Žinoma, jo kiekis yra reguliuojamas ir jo neturėtų būti daugiau nei 1% kiekyje, kas yra laikoma saugia koncentracija. Bet vistiek nesmagu, kai tai nenuplaunamas odos priežiūros produktas. O pilna sudėtis išsiverčia taip :

Vanduo, glicerinas, drėkiklis, šimtalapės rožės, damaskinių rožių vanduo, šimtalapių rožių ekstraktas, ashitaba šaknų ekstraktas, damaskinių rožių aliejus, hialurono rūgštis, rišikliai, emulsikliai, hidrogenizuotas ricinos aliejus, pH reguliatoriai, konservantai ir kvapikliai
Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Rosa Centifolia Flower, Rosa Damascena Flower Water, Rosa Multiflora Fruit Extract, Angelica Keiskei Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Sodium Hyaluronate, PEG-150, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Citric Acid, BHT, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Citronellol, Geraniol
★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Fresh Rose Deep Hydration toniką pirkau iš cultbeauty.co.uk, kur 100ml - £21, 250ml - £34. Šį mėnesį kaip tik visam Fresh asortimentui nemokamas siuntimas! Dar galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną! Toniko galiojimas 12mėn. nuo atidarymo, pagamintas JAV.

Veikimo principu šis tonikas man labiausiai primena Indie Lee toniką, tik tiek, kad sudėtis ir kvapas absolučiai skiriasi, ir pastarojo kaina ženkliai didesnė. Kadangi šį Fresh toniką, apie kurį jums papasakojau jau išnaudojau, ir nors poveikiu jis man tikrai patiko ir lipo, dar ta nuostabi pakuotė, bet kolkas abejoju ar kartosiu. Ir tai tiktai dėl sudėties, kuri man patinka ne šimtu procentų. Smalsumą pamaitinau, o dabar norisi vėl kažko naujo ir nors kiek saugesnio! 


♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤









You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. O ką patartum nusipirkti iš tonikų kainos kategorijoje iki €10?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žiūrint kokio reikia :) Bioderma Hydrabio toniką Maximoje kai -40proc. kosmetikai galima pagauti už 9eur, jeigu norisi kažko kaip antro micelinio vandens, tokio minkšto, daugiau maitinančio ir drėkinančio vandenėlio. Jei kažko stipraus, tonizuojančio, lengvai sutraukiančio tuomet Margarita Anti Acne, tik nerekomenduočiau tuomet jei oda labai sausa ar jautri.

      Panaikinti