Drunk Elephant Protini Polypeptide veido kremo apžvalga

by - 07:00


Lyg ir būtų įdomu, bet į Drunk Elephant stačia galva nepuolu, išbandau viską po vieną ir iki galo. Dėl to kartais jaučiuosi truputį atsilikusi, nes daug kas jau ir visą asortimentą išbandę, o aš dar tiktai kojas merkiu, ar šiuo atveju, veidą :) Sunaudojusi B-Hydra serumą, dabar jau taip pat išnaudojau jų Protini Polypeptide veido kremo 15ml miniatūrą. O šis kremas tikrai žymus ir rodos, vienas iš didžiausių jų bestselerių.

„Šis kremas yra puiki apsauga nuo senėjimo požymių - pagalvokite apie Protini kaip apie galingą proteino kokteilį jūsų odai, kuris padeda išlaikyti kolageną, skatina jo gamybą ir apsaugo nuo jo skilimo. Sukurtas su 9 peptidų kompleksu, vandens lelijų kamieninių ląstelių ekstraktu, sojos pupelių folio rūgšties fermento ekstraktu ir acetilo gliutaminu, Drunk Elephant su šiuo drėkinamuoju kremu sukūrė įtakingą produktą, tarsi jėgainę, atgaivinančią išsekusią ir pavargusią odą iki buvusios šlovės. Stebėkite, kaip jūsų oda greitai tampa stangresnė, stipresnė ir labiau hidratuota.“


Nors kremą naudojau gal kiek ilgiau nei mėnesį dienomis, bet sunaudojus 15ml (pilnas dydis 50ml), būtų kiek naivu tikėtis labai pastebimų rezultatų, tačiau kremas man patiko. Man labai svarbu sudėtis, kuri čia tikrai turtinga, patiko tai, kad kremas beveik bekvapis. Nėra jokių kvapiklių, bet truputį jaučiasi silpnas, natūralus kvapas nuo ingredientų, kuris man šiek tiek primena grūdus. Kremo tekstūra apibūdinama kaip water-gel, tad kremas visai neriebus, gana greitai susigeriantis ir pasidengia ant veido plonu, lengvu sluoksniu. Neapkrauna odos, jos nekemša ir jis totaliai drėkinamasis kremas, nėra maitinantis, todėl nors kremas man ir patinka, bet mano sausai odai norėtųsi ir kažko sunkesnio - daugiau maitinančio, ypač nakčiai, dėl to visą laiką su šiuo kremu neišsiversčiau. Tačiau būtent dėl to jo drėkinimo ir neriebumo, mano nuomone, idealiausiai tiktų riebiai, mišriai, jautriai ir žinoma, dėl sudėties, brandžiai odai. 


Sudėtis man tikrai padarė įspūdį - tiek peptidų taip aukštai sudėtyje dar neteko matyti jokiame kitame produkte. Drunk Elephant žinomi savo sudėčių žalumu ir nenaudoja savo produktuose eterinių aliejų, sausinančių alkoholių, silikonų, kvapiklių ir dažų, sulfatų, cheminių SPF, tad jei ne raudonuojantis konservantas tai tikrai būtų tobula :) Pilna sudėtis tokia : vanduo, įvairūs minkštikliai, emulsikliai, kietrių sėklų aliejus, vandens lelijų šaknų ekstraktas, įvairūs peptidai, amino rūgštys, antistatikai, kondicionieriai, hialurono rūgštis, minkštikliai, drėkikliai, drėgmę palaikančios medžiagos, emulsikliai, konservantai, E vitaminas.

Water/Aqua/Eau, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Bacillus/Soybean/ Folic Acid Ferment Extract, Nymphaea Alba Root Extract, sh-Oligopeptide-1, sh-Oligopeptide-2, sh-Polypeptide-1, sh-Polypeptide-9, sh-Polypeptide-11, Copper Palmitoyl Heptapeptide-14, Heptapeptide-15 Palmitate, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1, Alanine, Arginine, Glycine, Histidine, Isoleucine, Phenylalanine, Proline, Serine, Threonine, Valine, Acetyl Glutamine, Coconut Alkanes, Coco-Caprylate/Caprate, Sodium Hyaluronate, Aspartic Acid, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Lecithin, Butylene Glycol, Polyvinyl Alcohol, Sodium Lactate, Sodium PCA, PCA, Sorbitan Isostearate, Carbomer, Polysorbate 20, Polysorbate 60, Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Xanthan Gum, Isomalt, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Tocopherol, Sodium Benzoate, Phenylpropanol, Glyceryl Caprylate, Symphytum Officinale Callus Culture Extract
★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Pagamintas JAV Protini Polypeptide kremas galioja metus nuo atidarymo. Pilną dydį (50ml) galima parsisiųsti iš cultbeauty.co.uk, kur nemokamas siuntimas per kurjerį nuo 40£, o siuntinys ateina maždaug per savaitę. Galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną! Pilno dydžio kremo kaina £57, tačiau kaip tik dabar odos priežiūros produktams taikoma 20% nuolaida! Tad kremą galima pagriebti daug pigiau, o jei kremas nedomina, tokia nuolaida tikrai pasinaudokit kažkam kitam. Nes laaabai retai būna. Mažiuką Polypeptide pabandymui galite įsigyti tik  rinkinyje The Littles kartu su kitomis miniatūromis už £71 (be nuolaudos). Brangu, bet jei tik piniginė leidžia, man atrodo verta.

Aš su savo sausa oda dabar labai noriu išbandyti kitą jų kremą - Lala Retro, kuris pagal atsiliepimus yra sunkesnis ir daugiau tinkamas sausai odai. Nes savo Physiogel kremo spaudžiu paskutinius lašus, o šįkart kaip dingo iš prekybos taip dingo.. O kaip jūs ir  Drunk Elephant? Ar ką nors naudojate?

♡ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤



You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. aš dabar naudoju jų įžymybę T.L.C. Framboos Glycolic rūgštinį naktinį serumą :) tiesa, naudoju mini dydį, tačiau jau spėjau jį įsimylėti, kadangi jau po pirmo karto matos rezultatas, tik va kaina laaaabai kandžiojasi, nes pilnas dydis virš 100 eurų kainuoja..:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Skamba efektyviai :) Gaila, kad mano odai šiaip nelabai patinka glikolio rūgštis, nes tikrai įdomu būtų išbandyt ir man :)

      Panaikinti
  2. Kaip man patinka tavo apžvalgos, nes pas jokias kitas LT blogeres nerasi nieko to apie ką tu beveik visada rašai :)) Būtinai išbandysiu šitą kremą. Sudomino labai sudėtis ir poveikis. Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Tau! Labai labai malonu gauti tokius komentarus :) Aš ir pati kremą laisvai kartočiau, bet dabar jau bandau Lala Retro!

      Panaikinti