Too Faced naujiena : Damn Girl! 24-Hour Mascara blakstienų tušas

by - 07:00


Mane užklupo ne tik mažos, bet įkyrios nesekmės dėl remonto (jap, aš vis dar neturiu dušo!),  nėra nuotaikos, augintinio (šuns) ilgą laiką nepasibaigianti problemėlė, reikalaujanti jam antibiotikų, bet dar ir vienas netikėtas svečias. Vieną vakarą vedant šunį iš lauko, namo parsinešėm dar ir kitą gyvūnelį - mažą kačiuką. Nei aš nei mano antra pusė neturim absolučiai jokios patirties nei didelių žinių apie kačių auginimą, tad ką beveik naktį tarsi iš dangaus nukritusiu kačiuku daryti nežinojom nei vienas, bet nei akimirkos nesudvejojom nepasiimti. Kadangi ir vieno augintinio mums užtenka, o jis ir taip stresavo, kad net laikyti viename kambaryje su kačiuku negalėjom, tad pasisekė jog rainiukui greitai suradom naujus namus :) Tiesiog norėjau pasidalinti visai sėkminga kačiuko išgelbėjimo istorija ir padėkoti merginoms patarusioms man instagrame!

Na, o dabar gi apie tušą, juk to čia ir atėjot! Atrodo dar taip nesenai jį nusipirkau, o ištikrųjų jau praėjo mėnuo :) Ne paslaptis, kad mano visų laikų mėgstamiausias blakstienų tušas yra Too Faced Better Than Sex ir kai Too Faced išleido jam naują brolį, kuris turėtų būti dar intensyvesnis, sunkesnis, didesnis, geresnis, kaip gi tokio neužsinorėti?


Visiškai naujas Too Faced Damn Girl! 24-Hour Mascara tušas gali pasigirti revoliucine kremine putėsių formule, sukurta su specialiu vaškų mišiniu, kuris suteikia blakstienoms ekstremalią apimtį be sunkaus pojūčio. Inovatyvūs polimerai padaro blakstienas lanksčias, užriestas ir užfiksuotas nuo trupėjimo ir tepimo net 24 valandoms. Dviejų pluoštų „Infinity Brush“ apkabina, pakelia ir užriečia blakstienas, o tuo pačiu suteikia šokiruojančioms apimties ir itin juodą pigmentą. 

Pakuotė, įpakavimas mažai kuo skiriasi nuo to pačio Better Than Sex, tik jis romantiškesnis ir mergaitiškas, Damn Girl daugiau rėkiantis, toks punk ir nors jo šepetėlis turi tą pačią smėlio laikrodžio formą, yra natūraliais, trumpais ir tankiais šereliais, bet nemažai didesnis, storesnis. Neišsiteplioju naudodama (na, kartais truputį), bet negaliu sakyt, kad ir labai patogu, ypač kai reikia pasidažyti blakstienas prie akies kampučių. Formulė šlapoka - kreminė, sunkoka, turi ryškų tipinį tušams kvapą. 



Padengia kiekvieną blakstieną gerai ir ryškiai juodai, pritarsiu aprašymui, kad užriečia, tik gali truputį paklampinti, sulipdyti šalia esančias blakstienas viena su kita. Kas keisčiausia, tušas man pasirodė daugiau ilginantis negu tankinantis, nors priklauso ir nuo dažymosi metodo, labiau šepetėlį zigzaguojant suteikia ir daugiau tankumo. Mano blakstienos natūraliai nėra nei labai ilgios nei tankios, todėl suteikiamu efektu aš visai patenkinta. Melagis aprašymas bent mano atveju melavo dėl tepimo - skirtingai nei Better Than Sex jis man netrupa, bet dienos eigoje pasižiūriu į veidrodį ir matau, kad bent vienas paakys truputį pajuodavęs, išteptas. Tai man pagrindinis minusas. 


Tušas akių man nedirgina, o ir sudėtis gana saugi ir realiai gana tipinė, dėl įdomumo paskaičiavau jog 14 ingredientų sutampa su Better Than Sex tušo ingredientais, nemanau, kad yra kažkas ypatingai inovatyvaus. Pagrindas vanduo, pigmentas, emulsijos stabilizatorius, minkštiklis, sintetinis bičių vaškas, parafinas (iš naftos), toliau seka plėvelių sudarytojai, karnaubo vaškas, E vitaminas, dvi B5 vitamino formos, silikonai, rišikliai, minkštikliai ir dažikliai, gale nemažai konservantų.

Water\Aqua\Eau, Silica, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Synthetic Beeswax, Paraffin, Polyisobutene, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Aminomethyl Propanediol, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax\ Copernicia Cerifera Cera \Cire De Carnauba, VP/Eicosene Copolymer, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Pantethine, PEG-9 Dimethicone, Trimethylpentanediol/Adipic Acid/Glycerin Crosspolymer, Simethicone, PVP, 1,2-Hexanediol, Laureth-21, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, Isostearic Acid, Phenethyl Alcohol, Disodium EDTA, Chloroxylenol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, [+/- Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77499), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Blue 1 (CI 42090), Blue 1 Lake (CI 42090), Carmine (CI 75470), Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Chromium Oxide Greens (CI 77288), Ultramarines (CI 77007), Yellow 5 (CI 19140), Yellow 5 Lake (CI 19140)]★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Tušas yra tiek mini (5.9ml), tiek pilno dydžio (12.7ml). Abi versijas į Lietuvą galima parsisiųsti iš cultbeauty.co.uk arba asos.com, mini kaina apie 12£, pilnas apie 22£. 

Jeigu man reiktų rinktis tarp abiejų tušų, aš visgi likčiau prie Better Than Sex, bent man jo mažesnis šepetėlis patogesnis, labiau patinka sausesnė formulė ir tankinantis efektas. Tačiau jo esu sunaudojusi jau tikrai nemažai tūbelių, tad esu pripratusi ir gerai susidraugavusi, tiksliau, juk jis mano mėgstamiausias! O mėgstamiausią pakeisti yra sunku. Damn Girl tušą aš naudosiu ir toliau, jis nėra tobulas, bet man tikrai nepasirodė ir blogas, tik labiausiai erzina tepimas. Juk niekas nenori po dienos būti su meškėno akimis? Dažnai einant laikui kažkiek keičiasi ir formulė ir atsiranda didesnis pripratimas prie pačio tušo/šepetėlio, tad gal kuo toliau tuo kaip tik bus geriau? Pamatysim :)

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Man tai labai gražiai, išraiškingai čia atrodo jūsų blakstienos ;) Nei pridėčiau nei atimčiau!

    AtsakytiPanaikinti