Kas jei galingiausias vitaminas C būtų ne iš apelsinų? ♡ Volition Beauty Strawberry-C Brightening serumas

by - 07:00


Nemanau, kad daug jūsų girdėjote apie Volition Beauty, nors aš ją ir minėjau savo Sephoros norų sąrašo įraše, bet tai dar jauna, nedidelė ir ne plačiai prieinama kompanija, tai net nesitikiu, kad šis įrašas bus labai skaitomas :) Šis serumas ilgai kabėjo ir kaip pats numeris vienas mano norų sąraše, nes atsiliepimų girdėjau nedaug, bet gerų, o ir reikėjo naujo veido serumo, bet visi kiti buvo kažkaip meh.. Jei vitaminas C tai visur kvepia citrusais ir yra oranžiniuose buteliukuose, o čia pažvelgta kitu kampu - o kas jeigu galingiausias vitamino C šaltinis būtų ne iš apelsinų?


Smagus faktas, kad braškėse iš tiesų vitamino C yra daugiau negu apelsinuose :) Aprašymas teigia jog braškės pilnos antioksidantų ir priešuždegiminių sąvybių, tad gali pagyvinti papilkėjusią odą, atkimšti poras ir pašalinti perteklinį odos riebumą. Serumas sukombinuotas ir su kakadu slyvomis, kurios taip pat gausios C vitamino ir gali sustiprinti odos švytėjimą, sumažinti raudonį bei su hialurono rūgštimi, kuri, kaip žinoma, putlina ir drėkina odą. Tinka visiems odos tipams.

Stiklo buteliuke Strawberry-C Brightening serumas dozuojasi su pipete, ant kurios iš pradžių pykau iki kol neperskaičiau įdėtos instrukcijos. Kad ji pilnai užsipildytų serumu iš pradžių ją visą reikia ištraukti, tuomet suspaudus pilnai pipetę įdėti į serumą ir tik tada atleisti - tik taip ji pagriebia produktą. Pripratau prie to greitai ir niekuo nekliuvo :) Serumas labai šviesiai rausvas link skaidraus, smagu, kad neturi žymaus kvapo, man jautėsi toks lengvai agurkinis, natūralus, kas atrodo keista, kol nepažiūri į sudėtį - nėra pridėtinių kvepalų. Apskritai serumas yra itin švelnus. Nėra jokio dilgčiojimo ar graužimo, kas pasitaiko su kitais C vitamino produktais, tad šis net toks ir nesijaučia. Atrodo lengvas, drėkinantis seriumiukas, išties net panašus į Glow Recipe. Tačiau tuo man ir patiko. Nedirgino, nesukėlė odai jokių problemų, neišsausino, neišbėrė, užteko mažo kiekio, greitai susigeriantis. Netikrinu veido kasdien prisikišus veidrodį, tad kažką galėjau ir pražiopsoti, bet nemanau, kad serumas (jau sunaudojus visą buteliuką) padarė kažką labai drąstiško apart drėkinimo, nors gal kažkiek pašviesino dėmeles nuo spuogų, prisidėjo prie vienodesnio odos tono,visą laiką kol serumą naudojau oda buvo tikrai geros būklės.


Sudėtis tikrai labai puiki. Viskas, kas paminėta aprašyme yra pirmoje sudėties dalyje, taip pat yra ne vien braškės, bet ir viena pridėtinė C vitamino forma, kuri yra labai stabili. Daug ingredientų pasižymi odos šviesinimu, antimikrobiniu ir priešuždegiminiu poveikiu, kondicionuoja odą. Pilna sudėtis : Vanduo, agurkų vanduo, glicerinas, ridikėlių šaknų fermento filtratas, braškių sėklyčių ir pačių braškių ekstraktai, jūros vanduo, hialurono rūgštis, pantenolis, vitamino C forma, kakadu slyvų ekstraktas, tirpikliai ir stabilizatoriai, eglių ekstraktas, pH reguliatoriai, taip pat keli dažikliai.

Water, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Water, Glycerin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Extract, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Sea Water, Sodium Hyaluronate, Panthenol, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Propanediol, Bentonite, Picea Abies Extract, Carbomer, Aminomethyl Propanol, Sodium Citrate, Sodium Phytate, Leuconostoc Ferment Filtrate, Citric Acid, Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77499) ★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Kadangi sudėtyje nėra jokių konservantų tai 30ml serumo galioja vos 6 mėnesius nuo atidarymo. Aš naudodama kiekvieną dieną, bet tik po vieną kartą - vakarais, serumą išnaudojau maždaug per 3.5mėn. Deja, bet Europoje bent kolkas šio prekinio ženklo neturime, todėl įsigyti galima tik sephora.com arba volitionbeauty.com, bet tik per tarpininkus, nes šie puslapiai į Lietuvą nesiunčia.

Man serumas labai patiko ir lipo, naudojau su malonumu, o cute pakuotė irgi smagiai nuteikdavo. Mielai kartočiau, bet norisi iš vitamino C serumų ir kažką naujo pabandyt. Tik neapsisprendžiu - Glow Recipe, Drunk Elephant, Summer Fridays..?

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Idomu ar specialiai laukiat kol isnaudosit produktus pries apzvalga? Nenuobodu po tiek laiko naudojant rasyti? ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, kas liečia veido priežiūrą tai tikrai stengiuosi naudoti kuo ilgesnį laiką, nes tokiems produktams, ypač serumams, tonikams, kartais net ir tiems patiems veido kremams reikia duoti laiko. Iš karto efekto nepasimatys, bėrimai, alergijos kartais irgi po daugiau laiko išlenda, o aš noriu kuo informatyvesnes apžvalgas pateikti :) Ir kaip tik nenuobodu - pabaigusi produktą jau dažniausiai tikrai turiu ką apie jį pasakyti :)

      Panaikinti