Pirmoji pažintis su Charlotte Tilbury : Hollywood Flawless Filter

by - 07:00


Ar mylite įrašus apie dekoratyvinę kosmetiką? Ar jau kažkiek prisitaikėte prie dažnesnių įrašų apie odos/plaukų priežiūrą? Aš į abu klausimus galiu atsakyti taip, o šiandien, va, papasakosiu apie dekoratyvinę! Kartais atrodo jog bandžiau pakankamai daug, bet ištiesų kosmetikos pasiūla šiais laikais tokia didelė, kad nebandytų produktų ir net prekinių ženklų yra begalės. Vienas to pavyzdys man, gerai žinoma Charlotte Tilbury kosmetika. Ilgai kračiau galvą dėl ko gi tik dabar įsigijau pirmą jos produktą ir nežinau kodėl, bet turbūt laukiau kol kažko tikrai prireiks, kas nestovėtų ir neturėtų pakaitalų, bei stengiausi rinktis protingai - nesinorėjo susidaryti prasto įspūdžio apie pirmą bandytą kompanijos priemonę ir mėtyti pinigų. Tad sunaudojus MAC Strobe Cream jau norėjau kažko naujo ir išsirinkau Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter.


Šis produktas anei jokia naujiena, kaip tik labiau jau kultiniu tapęs, vienas iš žymiausių Tilbury kosmetikos produktų. Aprašymų galima rasti visokių - Flawless Filter apibūdinamas kaip unikalus ir visiškai nepanašus į nieką, ką matėte anksčiau, hibridas tarp blurinančio primerio, highlighterio ir nuotraukų filtro, o jo gebėjimai skamba net nerealiai : suteikia švytėjimo, pašalina netobulumus, išlygina poras ir raukšleles, šviesina odą. Galima naudoti kaip makiažo bazę, taip pat ir ant skystos pudros ar tiesiog vieną patį. Nu tikrai įdomu!

Filtrą galima rinktis iš 7 skirtingų atspalvių. Kadangi kiek domėjausi Charlotte Tilbury šviesiausi atspalviai dažnai nėra jau ir tokie šviesūs, todėl nenorėdama prašauti pasirinkau pačią šviesiausią spalvą - Fair, ir ji man puikiai tiko. Pakuotė spindi prabanga, sunkus, stiklinis buteliukas su rausvo aukso spalva traukia akis, norisi imti ir naudoti. Tik higieniškiau būtų pompytė, o čia aplikatorius kaip maskuoklio. Visą veidą ar tam tikras zonas pasitepti patogu, bet užima daugiau laiko, nes priemonės ant aplikatoriaus vienu kartu nepasiema taip jau daug.


Efektas gražus! Padauginus galima pretenduot dalyvauti tame sename full face of highlighter challenge. Bet švytėjimą nesunku reguliuoti pagal užtepamą priemonės kiekį, o net ir padauginus poto tepant pudrą ant viršaus ji švytėjimą apgesina. Priemonė nėra riebi, neturi stambių blizgučių. Išsisklaido lengvai - aš tepu ant veido su aplikatoriumi, o išsklaidau su pirštais, nudžiūna labai greitai ir tarsi užsifiksuoja. Nenusitrina, netepa, nepalieka lipnumo. Man dar patiko, kad neturi jokio kvapo. Kadangi priemonė turi lengvą atspalvį tai dar palygina ir veido toną, bet kas liečia raukšleles, odos tekstūrą ir poras, tai sakyčiau jog kaip tik viską paryškina. Man nekliūna, o ir pudra paslepia, bet kieno riebi oda tai nežinau ar šis produktas būtų jūsų. Aš visada jį naudoju kaip bazę ir vienintelis minusas man tas, kad skirtingai nei MAC Strobe Cream, jis neduoda absolučiai jokio drėkinimo odai, ko visgi norisi turint sausą veido odą. Nuotraukose priemonę gana sunku perteikti taip kaip gyvai, tad jei susidomėjot, dar pasieškokit daugiau nuotraukų ar video, nes realiai atrodo daug gražiau.



Sudėtis aiški ir galima sakyti jog nepriekaištinga, man tik užkliūna gana aukštai sudėtyje esanti druska (sausina odą). Vanduo, emulsiklis, žėrutis, glicerinas, tirpiklis, skvalanas, įvairūs minkštikliai, druska, emulsikliai, kondicionuojančios medžiagos, drėkikliai, dažikliai.

Aqua/Water/Eau, Hydrogenated Didecene, Mica, Glycerin, Propanediol, Squalane, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Isoamyl Laurate, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Sodium Chloride, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxyacetophenone, Polyglyceryl-4 Isostearate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Glycosaminoglycans, Hoya Lacunosa Flower Extract, [May Contain/Peut Contenir (+/-): Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Bismuth Oxychloride (Ci 77163), Titanium Dioxide (Ci 77891) ★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Flawless Filter pagamintas Italijoje, galioja metus nuo atidarymo, o jo kiekis 30ml. Į Lietuvą patogiai galima atsisiųsti iš cultbeauty.co.uk (£32) - visą rugsėjį kaip tik nemokamas siuntimas visai Charlotte Tilbury produkcijai! Galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną!  Taip pat galima siųstis ir iš oficialios europinės charlottetilbury.com svetainės. 

Bent mano nuomone aprašymas tikrai kiek išpūstas, o ir tokio tipo priemones nėra sunku pagaminti - galima rasti ir pigesnių alternatyvų, bet Flawless Filter man labai labai nes aš labiausiai mėgstu švytėjimo suteikiančias bazes ir tokias renkuosi dažniausiai. Ar jūs susipažinę su Charlotte Tilbury? Kas jūsų must-have? Aš dabar laukiu jos Legendary Lashes blakstienų tušo miniuko - jis nemokamas cultbeauty.co.uk perkant už 15£ :) 

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤














You May Also Like

3 komentarai (-ų)

  1. Žiauriai gražiai atrodo! Varau pirkt kol dar ir dovanų duoda :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ką turiu viskas labai patinka pirkau Maskvoje. Kai tik būsiu vėl įsigysiu . Šešėliai super, gražūs deriniai, nebyra. Blizgis wau, kremas tobulai tinka.O ir laukiu Lietuvoj gal atsira.Jurgita

    AtsakytiPanaikinti