Apie Glow Recipe Blueberry Bounce ✦ mėlynių veido prausiklį

by - 07:00


Oi, gi jau nebesikartosiu kaip mėgstu Glow Recipe arbūzinės linijos produktus, todėl pasitaikius progai sugalvojau išbandyti jų mėlynių veido prausiklį Blueberry Bounce Gentle Cleanser, kuris yra vienintelis jų prausiklis asortimente. Kupinas antioksidantų pilnų mėlynių, hialurono rūgšties ir dviejų AHA rūgščių - glikolio ir pieno, gelinis prausiklis žada apsaugoti, stangrinti ir skaistinti odą, pašalinti negyvas odos ląsteles, tad oda turėtų tapti švelni, sudrėkinta, švytinti ir putli. Kaip gi tokio produkto ir neužsinorėti? 


Pakuotė daili pastelinė violetinė ir su dozatoriumi, tik vienu paspaudimu išspaudžia labai mažą prausiklio kiekį. Jo konsistencija gelinė - želė, bet tokia sunki, tiršta. Keista, kad tai neapsunkina naudojimo, nes net ir nedidelis kiekis ant drėgnos odos pasiskirsto pakankamai gerai, nors putojimas nėra per dideliausias, tampa daugiau kreminis. Man atrodo tokia jo konsistencija būtų labai patogi naudoti su Foreo, Clarisonic ar kitokiais veido valymo aparatais. Prausiklis turi lengvą kvapą, kurio neapibūdinčiau kaip grynų mėlynių, labiau tiesiog vaisinis, iš gaivesnių, nepasirodė per daug stiprus. Na gi, ir pagaliau efektas :) Mano oda sausa ir kuo daugiau prausiklį naudojau, tuo išlipus iš dušo odą daugiau tempė ir galop ji liko visai išsausėjusi, todėl nusprendžiau prausiklį apžvelgti ir padėti į šalį. Glikolio rūgštis nėra mano mėgstamiausia, tad gali būti kalta tiek ji pati tiek ir visa formuluotė. Tačiau prausiklis prausiamąją dalį atlieka puikiai - veidą nuprausia švariai, kad net girgžda, pašalina makiažą ir negraužia akių. Jeigu nesausintų tai būtų puikus pasirinkimas. Gal smagesnis būtų riebiai odai. 


Sudėtis, lyginant su jų arbūzinės linijos produktais yra tiesiog šlamštas, nes yra ir konservantų ir nemažai kvepalų, kaip matot, visiškai nežaliuoja. Visgi, akcentuojamos mėlynės, AHA rūgštys ir hialurono rūgštis yra sudėties pradžioje, tad teigiamo efekto gali turėti. 

Pilna sudėtis : vanduo, ploviklis, jūros dumblių ekstraktas, antioksidantas, hialurono rūgštis, mėlynės, glikolio bei pieno rūgštys, dumplūnių ekstraktas, avietės, meškauogių lapų ekstraktas, gervuogių, mėlynių, kalpokių, bijūnų, saldymedžių šaknų ekstraktai, klampumo reguliavimo medžiaga, druska, glicerinas, konservantai ir kvepalai.

Aqua, Decyl Glucoside, Caulerpa Lentillifera Extract, Beta-GlucanSodium HyaluronateVaccinium Angustifolium Fruit, Glycolic AcidLactic Acid, Physalis Peruviana Fruit ExtractRubus Idaeus FruitArctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Morus Nigra Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Paeonia Suffruticosa Root ExtractGlycyrrhiza Glabra Root Extract, Betaine, Sodium ChlorideGlycerin1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Linalool, Parfum.★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Prausiklis galioja net 18mėn. nuo atidarymo, į Lietuvą atsisiųsti galima tik iš cultbeauty.co.uk svetainės, kur mini dydis kaip mano (30ml) kainuoja £10, o pilnas dydis (160ml) £31. Siuntimas per kurjerį nemokamas nuo £40 arba perkant pirmą kartą (arba su nauju el.paštu) su kodu CBWELCOME. Dar galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną!

Manau tai tikrai ne pats geriausias Glow Recipe produktas, o ir iš taip švelniai atrodančio prausiklio mažiausiai tikėjausi sausinimo, na, bet yra kaip yra. Man netiko ir net truputį liūdna :/ Kokius jūs naudojate veido prausiklius, galbūt esate atradusios kažką faino?

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Shiseido man labai patinka. O šį norėjau išbandyt, bet jau nebenoriu 😁

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip ir visada, yra ir puikių atsiliepimų apie šį :) Pati vakar nuėjau į svetainę atsiliepimo parašyti tai tik dar kartą įsitikinau kokie mes visi esam skirtingi :D

      Panaikinti
  2. Man labai gerai naudojosi Lumene Nordic Girl :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi jis patinka, ypač makiažą nuprausia super!

      Panaikinti