Įžymybė : NARS Orgasm skaistalai / Ar verta?

by - 07:00


Ar atėjus rudeniui keičiasi jūsų makiažo įpročiai? Pas mane kolkas net neišlenda tamsesnės spalvos, o pavyzdžiui, kokį trejeta metų atgal rudenį pas mane būdavo nemažai bordo vampyriškų lūpų ar oranžinių šešėlių. Dabar gi, kadangi rašau apžvalgas, tai dažniau į rankas imu bet ką, kas dar neišbandyta ir neaprašyta, nes papasakoti apie kažką naujo tai turiu. O vienas sąlyginai iš tų naujų man - NARS Orgasm skaistalai. Žinau, žinau, prieš 11 metų išleistas į prekybą produktas tikrai daugeliui nėra naujiena, gal kažkas šiuos skaistalus jau visą gyvenimą naudoja. Bet jau tiek metų ant lentynų, o vis dar populiarūs, apšnekami ir kopijuojami. Matyt ne veltui? Na ir man buvo labai įdomu!


Skaistalų tiesiogiai aš nepirkau, o gavau su cultbeauty vasaros krepšeliu. Nors visada buvo įdomu pabandyti NARS, bet skaistalai man nėra nusibostanti priemonė, jau keli metai naudoju kelis tuos pačius iš MAC, kuriais esu patenkinta, tai naujų kaip ir nesidairiau, bet, kad jau patys atėjo... :) Labiausiai nustebino tai, kokie jie pakuotėje atrodo rožiniai, tikrai pakankamai ryškūs. Tačiau, skaistalai yra itin lengvos pigmentacijos, jie prastai swatchinasi, yra sausi, labai dulka imant šepetėliu ir jis perneša tik lengvą atspalvį. Todėl lengva sluoksniuoti ir greitai padauginti neišeis, bet minusas, kad dažantis užima daugiau laiko - aš dedu bent kokius tris sluoksnius, tai ir keliauju vis su šepetėliu nuo veido prie skaistalų ir vėl atgal. Spalvą tikriausiai visos matėte daug kartų, ji tokia rožinė-persikinė (bet daugiau rožinė) su ryškaus auksinio atspalvio blizgučiu, duochrome, keitaliojasi nuo apšvietimo. Man gražu. Išties ant veido atrodo labai labai žaviai, suteikia ir rausvumo ir gražaus, subtilaus švytėjimo. Nors turiu ir daugiau švytėjimo suteikiančių skaistalų, net MAC Springsheen, kuris laikomas Orgasm analogu (bet visgi maniškis daugiau persikinis), Orgasm vistiek ant skruostų kažkodėl atrodo žaviau.  


Kaip minėjau, skaistalai lengvos pigmentacijos, tad matot tik tą lengvą atspalvį, kurie jie suteikia. Ant veido turbūt išvis beveik nieko nematot per nuotrauką, nes skaistalų deduosi natūraliai ir dar krenta ir natūralus šešėlis.


Sudėtis trumpa ir paprasta, net neturiu ką pakomentuoti : talkas, minkštikliai, emulsiklis, klampumo reguliavimo medžiaga, konservantas ir galimai sudėtyje esantys dažikliai.

Ingredients: TalcOctyldodecyl StearateOctyldodecyl Stearoyl StearateZinc StearateTin Oxide Caprylyl GlycolPhenoxyethanol • [+/- (May Contain/Peut Contenir): Iron Oxides (Ci 77491)Iron Oxides (Ci 77492)Iron Oxides (Ci 77499)Manganese Violet (Ci 77742)MicaRed 28 Lake (Ci 45410)Red 30 Lake (Ci 73360)Red 33 Lake (Ci 17200)Red 34 Lake (Ci 15880)Red 7 Lake (Ci 15850) Titanium Dioxide (Ci 77891)Yellow 5 Lake (Ci 19140)] • ★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Mano skaistalų kiekis 3.5g, kas yra kiek mažiau nei pilnas dydis - 4.8g. Pilną dydį galima atsisiųsti iš
cultbeauty.co.uk už £25. Nemokamas siuntimas per kurjerį nuo £40 arba pirmą kartą perkant su kodu cbwelcome. Dar galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną!  Ant skaistalų rašomas galiojimas 24mėn. nuo atidarymo.

Skaistalai išties gražūs, man patinka spalva, bet ar verta? Hmm, realiai šiais laikais tokiam žymiam produktui galima lengvai rasti analogiškų alternatyvų , ale dupes, internetas pilnas. Jeigu domina tik labai artima spalva tuomet nematau reikalo išleisti £25, kai galima rasti pigiau, tačiau jei turite pinigų ir norite turėti tikrąjį NARS Orgasm, tai tikrai pirmyn, nemanau, kad nusivilsite. Aš kažkodėl laikiausi prie skeptiškosios pusės, bet man skaistalai tikrai patiko ir jau kurį laiką yra mano go-to :)

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤ 

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Įžymybė* 🤭 nepyk, užkliuvo

    O skaistalų aš nemėgstu, nenaudoju - esu natūraliai raustanti, tad niekada neprireikia 😁 bet Nars tikrai norėčiau pabandyti 🥰

    AtsakytiPanaikinti