Jeigu galėčiau pasilikti tik 5 kosmetikos produktus...

by - 07:00



Gal prisimenat, prieš pora metų rašiau įrašą - „Jeigu galėčiau pasilikti tik penkis lūpų dažus..“ , o dabar pagalvojau, kas, jeigu galėčiau pasilikti tik penkis kosmetikos produktus apskritai? Būtų nekas, ar ne? Kol dar nepradėjau visko rodyti, o pagrindinėje nuotraukoje šiek tiek paslepiau, galit paspėlioti! Manau, jei nuosekliai mane skaitote galit ir viską atspėti :) Na, o dabar žiūrim ar pataikėt :



1 |  Too Faced Better Than Sex blakstienų tušas


Na gerai, konkrečiai ne būtent šis, nes senas, bet kol turiu daug naujų tušų, bandau atrasti ir kažką kito, naujo, tol dar jo nekartoju. Apie jį iš manęs girdėjote milijoną kartų.. Man patinka natūralus, tankus šepetėlis, kuris man nėra per didelis, šis tušas blakstienas labai gražiai patankina ir kartu pailgina, bet niekada jų neapkrauna per daug - nesulipdina. Užriečia, padaro jas tarsi plunksnines :) Gerai laikosi, tik gali dienos eigoje patrupėti, toks jau jo minusas. Bet jei reiktų mikliai pasirinkti vieną tušą, mano mėgstamiausias ir pasiliekantis būtų šis, nes makiažo be tušo neįsivaizduočiau. Pilna apžvalga čia

2 | Too Faced Born This Way skysta pudra


Mano penketuke vietos maskuokliui ir sausoms pudroms neliko, bet skysta pudra buvo vienas iš mano pirmų pasirinkimų. Vėl gi, Too Faced, bet su ja per daugiau nei metus naudojimo neturėjau jokio nenusisekusio makiažo, nes ji visada pasidengia ir atrodo tobulai. Maskavimas vidutinis, bet šiek tiek galima ir pasluoksniuoti, suteikia natūralų, bet gana švytintį efektą ir niekada neapsunkina, neatrodo sausai, pudriškai ir nesausina. Dėl to labai tiktų mano draugėms sausiaodėms, riebiai odai ji skatintų riebaląvimąsi, dėl to nesiūlyčiau. Bet man ji - tobula. Pilna apžvalga čia


3 | Marc Jacobs O!mega Bronze Coconut Perfect Tan bronzeris


Būti su pudra, bet be jokios kontūravimo priemonės ar bronzerio tiesiog nepakenčiu, nes veidas atrodo nenatūraliai vienspalvis ir lygus kaip blynas. Todėl trečias produktas, kurį pasilikčiau būtų bronzeris ir šiuo atveju - Marc Jacobs. Graži ne oranžinė spalva, kuri kartu ir pabronzina ir pakontūruoja, tinka mano odos tonui, dengiasi puikiai. Kiekis milžiniškas, dar net duobelės nesimato, o naudoju jau ilgokai, ir nors pakuotė didelė, bet labai plona, tad kompaktiška. Prilipo, patinka, liktų būtinai. Pilna apžvalga čia

4 | Jouer Citrine highlighteris


Be highlighterio aš būčiau ne aš, nes kai dažausi dar nebuvo taip, kad nesidėčiau kažko suteikiančio švytėjimo! O mano mylimukas, senas ir jau aptrupėjęs Jouer highlighteris, kuris mano go-to jau gal trečius metus. Pakuotėje visai neatrodo įspūdingai, net ir swatchinasi neįstabiai, bet ant mano veido jis atrodo tiesiog žaviau nei bet kuris kitas. Nežinau ar per tiek metų nepasikeitė formulė, nes esu girdėjusi gandus, tad rekomenduoti bijau. Bet, kad aš jį pasilikčiau tai visu 100%, net nemirktelėjus.

Kas bus paskutinis, penktas produktas? ...



Gal lūpdažis?



O gal MAC Fix?



O kaip akių šešėliai??


Visgi.. 


5 | Anastasia Beverly Hills Brow Wiz antakių pieštukas


Na, taip, geriau jau likčiau be lūpų dažų ir akių šešėlių negu be antakių. Nors saviškiais dėl formos ir tankumo nesiskundžiu, bet jie natūraliai šviesesnės spalvos, o antakių dažai man nesilaiko ilgai, tai et, kai dažausi ir pasitamsinu ir pasitobulinu. Pastaruoju metu labai mėgstu tos pačios kompanijos - ABH Dipbrow Gel želę, bet jeigu reikėtų pasilikti vieną, nusprendžiau rinktis pieštuką. Tai todėl, kad su juo yra paprasčiau pasidaryti tiek preciziškesnius, tiek netvarkingus antakius. 


Štai toks tas mano penketas, realiai - tušas, skysta pudra, bronzeris, highlighteris ir antakių pieštukas. Na, paprastas dieninis makiažas tikrai gaunasi, todėl nepražūčiau pasirinkusi tokias priemones. Galbūt pasigalvojote kokius penkis dekoratyvinės kosmetikos produktus pasiliktumėt jūs? Man būtų labai įdomu sužinoti!

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

14 komentarai (-ų)

  1. Labai fainas įrašas. Aš pati pasilikčiau visiškai kitokias priemones. Turiu omenyje ne vardus, bet paskirtį :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai neslėpk, pasidalink sąrašiuku, baisiai įdomu! :)

      Panaikinti
    2. Gal reiks pratęst idėją ir parašyt bloge :) Galėtų grandinė nueit :) Ai, bet mažai dabar kas berašo iš viso.

      Panaikinti
  2. Kaip įdomu! :D Tarp kitko abu Too Faced produktus atspėjau o kiti kažkaip į galvą neatėjo �� bet galvojau - lūpdažį tikrai pasiliksi, o va, nustebinai :)
    Aš tikrai pasilikčiau pudrą (turbūt DW Double Wear), tušą (Maybelline Lash Sensational), lūpų blizgesį (Dior) irrr... nežinau! Idealiai tiktų paletė, kur ir šešėliai ir bronzeriai, skaistalai, bet tokios neturiu :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Su tokia palete galima būtų gerai sugudrauti, bet klausimas - ar liktų, nes labai patinka, ar tik iš bėdos, kad daugiau produktų turėti? :)

      Panaikinti
  3. Kaip man liudna butu pasilikti tik penkis..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau visoms, turinčioms didesnį kiekį kosmetikos būtų liūdna :) Bet gi ne ištikrųjų. Hipotetetiškai.. ką pasiliktumėte?

      Panaikinti
  4. Pirmoj vietoj turbūt imčiau blakstienų tušą, antroj antakių šešėlius, trečioj lūpdažį, ketvirtoj skystą makiažo pagrindą ir penktoj bronzerį :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai smagus penketas! Jei taip nemylėčiau Jouer highlighterio ir aš rinkčiausi lūpų dažus. O konkrečius produktus turit mintyse, ar firma būtų nesvarbu? :)

      Panaikinti
    2. Tai tikriausiai tai ką šiuo metu naudoju ir kas patinka - Maybelline Lash Sensational tušas, Rimmel antakių šešėliai,vienas iš mėgstamiausių lūpdažių Loreal Erotique, spalva 640 :) Makiažo pagrindo sau idealaus dar nesu atradusi, šiuo metu naudoju Lancome Teint Idole Ultra Wear. O bronzeris patinka iš Physicians formula :) Tai tokie būtų šiuo metu, bet norėtųsi atrasti naujų ir dar geresnių produktų. Highlighteris beveik nenaudojama priemonė, kai oda nelygi kažkaip nesižiūri jis man :(

      Panaikinti
  5. Mano penketukas: 1.Maybelline bb kremas; 2. Too faced Bron this way biri pudra; 3. Benefit Hoola bronzeris; 4.Benefit Roller lash blakstienų tušas (nors šitoj vietoj dar Maybelline Snapscara labai patinka tai net nežinau 😅); 5.Benefit Gimme brow antakių geliukas ❤ Mano patys mylimiausi ❤

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šaunus penketas, tokiu taip pat ir aš nesiskųsčiau! :)

      Panaikinti