5★ Emma Hardie Skincare Moringa Cleansing Balm valomasis balzamas, eh?

by - 07:00


Kažkaip taip jau gavosi, kad ilgokai nerašiau normalios apžvalgos, tai net ir sudėtinga prisiruošti prisėsti rašyti. Galvojau ar čia geriau parašyti apie labai patikusį produktą ar apie nelabai, tai va, tuoj sužinosite kurį išsirinkau. Emma Hardie odos priežiūros kosmetika gal ir ne visiems labai girdėta, bet puikiai mums prieinama tiek lookfantastic tiek cultbeauty, o Moringa Cleansing Balm valomasis balzamas yra ne vien pats žymiausias EH produktas, bet vienas iš populiariausių tokio tipo makiažo valiklių kartu su Clinique Take The Day Off, Farmacy Green Clean ar Drunk Elephant Slaai Makeup-Melting Butter Cleanser balzamais.

Moringa Cleansing Balm tirpina nešvarumus ir makiažą kartu maitindamas odą ir išsklaidydamas jūsų stresą - apelsinų ir jazminų ekstraktų dėka, kurie apsuks jums galvą su dangišku, sielą raminančiu kvapu. Balzamas su laukiniu jūros pankoliu, vitaminu E ir rožių aliejais, kad atstatytų odai spindesį lengvai ištirpdydamas kiekvieną makiažo pėdsaką, kasdienius nešvarumus, tuo pačiu padėdamas papildyti odos ląstelių rezervuarus. Tinka visų tipų odai, užtenka labai mažo kiekio, tad vienas balzamo indelis naudosis visą amžių.“


Balzamas gelsvas, tirštas ir turi laaaabai ryškų jazminų ir apelsinų kvapą, labiausiai jaučiasi jazminas. Girdėjau, kad daug kas jį perka vos ne vien dėl šio dieviško kvapo, bet man asmeniškai kvapas net maišo, kiek per stiprus, aitrokas naudojimui ant veido. Balzamas tarp pirštų tirpsta ir tampa aliejumi, tad ant veido išsisklaido greitai ir naudojasi išties gana skalsiai. Labai gerai nuplauna veido makiažą - kaip ir būdinga tokio tipo valomiesiems balzamams tiesiog tarsi ištirpina pudrą ir kitus ant veido naudotus produktus. Veidą palieka lengvai aliejuotą, neišsausintą, minkštą ir švelnų, kas tikrai malonu. Tačiau su akimis jau problemos - iki galo tušo, blizgių šešėlių man jis nenuvalo, taip pat labai sudirgina akis, nors, rodos, stengiuosi valyti atsargiai ir jis tiesiogiai į akis nepatinka, bet po nusivalymo mano akys peršti ir vizija būna sulieta, o tai tikrai nėra geras jausmas. Taip pat pastebėjau, kad po šio balzamo naudojimo man pradeda lengvai paberti veidą, dėl to dažnai jo nebenaudoju.


Pažvelgusi į sudėtį tikrai suprantu, kad balzamas gali alergizuoti. Senokai jau matėme tiek daug skirtingų spalvų ingredientų mano apžvalgose. Nors sudėties pradžia tikrai nėra bloga, bet sudėtyje labai labai daug įvairiausių eterinių aliejų, kvepalų, aprašyme akcentuojami (paryškinti) jūros pankolių ekstraktas, E vitaminas bei rožių aliejus nėra pagrindas, o siekia tik iki 1% sudėtyje.

Pilna sudėtis : Vynuogių kauliukų ir migdolų aliejai, drėkikliai, minkštikliai, emulsikliai, pigmentas, apelsino žievelės aliejus, glicerinas, iki 1% : konservantai, citrinmedžių aliejus, bergamočių aliejus, lecitinas, vanduo, mandarinų žievelės aliejus, kadagių aliejus, kvepalai, odą kondicionuojančios medžiagos, C ir E vitaminai, jūros pankolių ekstraktas, saulėgrąžų aliejus, moringų sėklų ekstraktas, jazminų aliejus, rožių aliejus, pH reguliatoriai.
Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, PEG-8 Beeswax, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, PEG-60 Almond Glycerides, Sorbitan Stearate, C10-18 Triglycerides, Silica, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil Expressed, Glycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Lecithin, Aqua (Water)Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Juniperus Virginiana Oil, Limonene, Butylene Glycol, Octyldodecyl PCA, Menthyl PCA, Linalool, Parfum (Fragrance), Ascorbyl PalmitateTocopherol, Crithmum Maritimum Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Disodium Phosphate, Citric Acid★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Moringa Cleansing Balm galioja 12mėn. nuo atidarymo, pagamintas Anglijoje. Mažiuką kaip mano (15ml + šluostė dovanų) galima įsigyti pabandymui už 10£ iš cultbeauty.co.ukasos.com arba už €11.95 iš lookfantastic.com. Pilno dydžio (100g) taip pat galima įsigyti bet kurioje iš šių trijų parduotuvių, kainuoja apie £47. 


Nors Emma Hardie valomasis balzamas ir gana puikiai įvertintas svetainėse, man neatrodo geras pasirinkimas, ypač jautresnei odai. Alergizuojanti, vidutiniškai saugi sudėtis ir aukšta kaina taip pat nėra priedas. Pagal sudėtį ir kainą, jei reikėtų tokio tipo valomojo balzamo, aš rinkčiausi Drunk Elephant. Kokia jūsų nuomonė apie valomuosius balzamus, ar ką nors bandėte? :)

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤


 

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Jau porą savaičių galvoju apie šį balzamą, nes ieškau tinkamo valiklio double cleanse'ui, sunkiai sekasi, o po šio posto dar sunkiau :D Dėl Drunk Elephant, labai nepatinka, kad pirma ingredientas iš palmių aliejaus.. Gal turite ką pasiūlyti, kas būtų cruelty free ir geros sudėties? Nes tuoj susigundysiu nusipirkti Ugs uoga naują micelinį vandenį, nors labai nemėgstu tokio tipo valiklių :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai, kas, kad iš palmių aliejaus? :) Normalus saugus ingredientas, nei dirgins nei ką, porų irgi neturėtų kimšti, kai produktas greitai nuplaunamas vandeniu + kitu prausikliu. Man iš valomųjų balzamų jo sudėtis atrodo geriausia, poto statyčiau Clinique. O iš cruelty free prausiklių gal tik Lumene Nordic Girl turiu rekomenduoti :/

      Panaikinti