Charlotte Tilbury Legendary Lashes Volume 2 blakstienų tušas

by - 07:00


Aha, aha, valikliai, plaukai, kremai, o kada apie dekoratyvinę kosmetiką? Tai va truputį dabar. Žinau, kad gali skambėti kaip blogas pasiteisinimas, bet taip tamsu ir taip greit vis tamsyn diena, kad kiekviena atrodo netinkama fotografavimui, nes iš patirties žinau, kad kokybiškos nuotraukos neišeina. O jokių ten pro fotkinimo lempų juk aš neturiu ir apskritai viską telefonu fotografuoju :) Tai taip ir laukia keletas dalykų apie kuriuos noriu papasakoti, bet negaliu! Bet šiandien galiu papasakoti apie gana žymų Charlotte Tilbury Legendary Lashes Volume 2 blakstienų tušą.


Tokie natūralūs, tankių, netvarkingų šerelių tušų šepetėliai yra mano patys mėgstamiausi, tai šis tušas jau buvo kritęs į akį senokai. Rašo, kad su šiuo tušu pasieksime neįtikėtiną ilgį bei apimtį, nes tušas toks wow, kad yra tarsi užtepamas blakstienų priauginimas! Turi inovatyvią, gumuliukams atsparią „elastinę“ formulę, kad kiekviena blakstiena būtų padengta blizgiu, lanksčiu pigmentu, kuris netrupėtų ir nepaliktų blakstienų kietų. Išverčiau aš ne viską, išties aprašymas tikrai yra super pompastiškas - rašo, kad vos vienu potėpiu blakstienų apimtis padidėja 507%. Įdomu, įdomu!

Tušo formulė iš sausesnių ir tuo kaip dažo bei šepetėliu man labai primena mano mylimiausią Too Faced Better Than Sex blakstienų tušą. Pariečia ir neklampina, neprikrauna per daug tos tušo košės kol tušo nepadauginu. Padauginus tikrai gali šiek tiek palipdyti, kaip turbūt ir bet kuris kitas tušas. Įdomu tai, kad tušas labai skirtingai veikia ir priklausomai nuo blakstienų, t.y jeigu akis dažausi šešėliais ir blakstienos apkrenta šešėlių miltais, tai tušas padažis ok, gali truputį sulipinti, nepriduos labai daug ilgio. Bet jeigu nenaudoju šešėlių ir dažau švarias blakstienas tai žinokit - tušas nuostabus! Bet dar labai priklauso ir nuo technikos. Vieną kartą pavyko pasidažyti taip, kad kai mano antra pusė pamatė mano akis padažytas šiuo tušu pagalvojo, kad prisilipdžiau blakstienas. O, kad kas sumaišytų mano blakstienas su dirbtinėmis man dar gyvenime nebuvo. Iš esmės blakstienos atrodo lengvos, plunksninės, per daug neapkrautos, bet kartu truputį netvarkingos - primena Ardell Whispies dirbtinių blakstienų efektą. Na, aišku nebūna jos iki dangaus, mano blakstienos natūraliai yra trumpos ir ne tankios, tai stebuklų nepadaris joks tušas, bet jau įsivaizduoju koks išvis nerealus efektas būtų ant ilgesnių. Žinoma, tušai yra laabai individualu - jei jums nepatiko Better Than Sex, tai tikriausiai nepatiks ir šis.


Per visą dieną tušas išsilaiko gerai. Nėra atsparus vandeniui, bet pakliuvus vandens nenubėga, tačiau dienos pabaigoje paakiai jau tikrai būna pajuodę, nors tušas netrupa, bet patepa, ypač kai nefiksuoju paakių sausa pudra. O šiaip bent man akių nedirgina, pakankamai gerai nusiplauna prausikliu.


Na, o dabar apie sudėtį. Kaip blakstienų tušui ji tikrai gana trumpa ir pakankamai saugi, tačiau man labai nepatinka ingredientas Triethanolamine (TEA). Jis gali būti kancerogeniškas, kelti alergijas, kontaktinį dermatitą, nors EU jo draudžiama naudoti daugiau nei 2.5%, tačiau, kad ir mažas kiekis vistiek nepatinka.                     
Pilna sudėtis : vanduo, sintetinis bičių vaškas, parafinas, tirštikliai, pH reguliuojanti medžiaga, drėkiklis, bičių vaškas, rišikliai, plėvelių sudarytojai, konservantai, C ir E vitaminai, klampumo reguliavimo medžiaga ir dažiklis.
Aqua/Water/EauSynthetic BeeswaxParaffinStearic AcidAcacia Senegal GumTriethanolamineButylene GlycolCopernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De CarnaubaPolybuteneVp/Eicosene CopolymerGlyceryl StearatePhenoxyethanolHydroxyethylcellulosePotassium SorbateAscorbyl Palmitate, TocopherolSodium StearateIron Oxide (Ci 77499) ★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Legendary Lashes Volume 2 tušas yra pirkti tik pilno dydžio (8ml) už £25. Aš kažką pirkau ir gavau šį mini dydį dovanų, bet gaila, kad nėra mažiukų pirkti atskirai. Tušą galima atsisiųsti iš cultbeauty.co.uk arba iš oficialios charlottetilbury.com svetainės. Beje, dar yra šventinys rinkinukas, kur už tą pačią kainą gausite ir tušą ir akių pieštuką. Tušas pagamintas Italijoje, rašomas galiojimas 6mėn. nuo atidarymo.


Tušas man patinka, tikrai neatmetu galimybės kartoti ateityje kai išnaudosiu šį miniuką, tačiau mano nr.1 pasirinkimu nebūtų šiek tiek dėl sudėties ir dėl to, kad mini dydis atskirai neparduodamas, nes nusipirkusi Better Than Sex miniuką sutaupyčiau daugiau nei pusė pinigų, o naudočiau panašų laiką. Bet, jeigu mėgstate ir domitės Charlotte Tilbury kosmetika, manau tai yra tikrai dėmesio vertas produktas asortimente.

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)