Cultbeauty The Best of 2019 Goody Bag : ką pirkau ir ką gavau?

by - 00:00


Cultbeauty.co.uk parduotuvė maždaug kas sezoną išleidžia Goody Bag - nemokamus didelės vertės kosmetikos krepšelius, kurie būna pridedami prie pirkinių krepšelio nemokamai, perkant prekių už tam tikrą sumą. Lapkričio 1d. buvo paleistas paskutinis šiais metais The Best of 2019 Goody Bag, kurio aš labai laukiau, todėl prieš tai visą mėnesį nieko iš kosmetikos nepirkau! Šiandien iš ryto kurjeris jį man pristatė, viską išpakavau, apčiupinėjau, tai sakau papasakosiu jums ką čia pirkau ir ką gavau :)

Atsiprašau iš anksto už ne per geriausias nuotraukas, nes kambaryje buvo gana tamsu, o daug produktų vienoje krūvoje prie prasto apšvietimo nufotografuoti sunkiau. Taigi, šį kartą teigiama goody bag'o vertė - £325, o norint jį gauti nemokamai reikėjo išleisti £180. Kas tikrai nesunku, nes mano wishlist'e labai daug priemonių, bet ilgokai teko dėlioti ir žaisti, kad krepšelis siektų tą sumą ir smarkiai jos neviršytų, nes kaip tyčia vis gaudavosi £178 arba jau £190, o jokie papildomi nuolaidų kodai su goody bag'u negalioja. Visgi, pavyko susikrauti krepšelį už £181 ir aš pirkau šiuos produktus  :
Už šias priemones išleidau £181 (215eur) štai ką gavau nemokamai : 23 produktus - 11 pilno dydžio produktų ir 12 miniatūrų. Išlupau viską ir galvoju, ir ko gi kaip ne advento kalendorius? :)


Dekoratyvinės kosmetikos krepšelyje nemažai, 7 produktai iš kurių net 5 yra pilno dydžio.
  • Charlotte Tilbury Hollywood Lips (6.8 ml) - pilno dydžio lūpų dažai, spalva Charlotte Darling. Aš taip džiaugiuosi, kad įdėjo spalvą labiausiai nude kokia tik yra, o ne kokias ryškias, kurios mažiau parduodamos.
  • Morphe Highlighter (8 g) - pilno dydžio highlighteris, spalvos galėjo būti atsitiktiniu būdu Spark (šviesesnė) arba Mirage (tamsesnė). Labai faina, kad man pakliuvo Spark, nes tamsesnė man tikrai nebūtų tikusi. Morphe kosmetika manęs kažkaip jau nebedomina, bet highlighterį išbandysiu. 
  • Nudestix Magnetic Eye Color Pencil (2.8 g) - pilno dydžio akių šešėlis/pieštukas, spalva Gild. Šviesi, šampaninė spalva, atkreipusi dėmesio nebūčiau, bet išbandyti bus įdomu.
  • Huda Beauty Ruby Obsessions Palette (10 g) - pilno dydžio šešėlių paletė. Vieną šios serijos Huda Beauty paletę buvau gavusi su pavasario krepšeliu ir nors formulė man patiko, šios paletės spalvos ne mano, tai keliaus į vinted.
  • Milk Makeup Hydro Grip Primer (10 ml) - miniatūra, primeris veidui ir jėėėj, senai norėjau išbandyti!
  • Too Faced Better Than Sex Mascara (3.9 g) - blakstienų tušo miniatūra, jis vienas iš mano mėgstamiausių tušų, esu jau nemažai pakuočių sunaudojusi, tad tikrai patenkinta.
  • Becca Under Eye Brightening Corrector (4.5 g) - pilno dydžio iliuminuojantis paakių korektorius. Šis man jau bus trečias, nuostabus produktas!

Veido priežiūrai skirtų produktų įdėta daugiausiai! Net 11 priemonių, kaip ir 5 skaičiuojami pilno dydžio.
  • ZitSticka KILLA - vienas lapelis, skirtas sustabdyti kylantį spuogą. Okei, išbandysiu.
  • 111SKIN Sub-Zero De-puffing Eye Mask - viena pora paakių kaukyčių, skirta nuimti patinimą, sumažinti raukšleles ir pan. Kaina nemaža, tad įdomu ar bus veiksmingas.
  • Drunk Elephant Slaai Makeup-Melting Butter Cleanser (13 g) - valomojo balzamo miniatūra. Norėjau išbandyti nuo pat tada kai pasirodė prekyboje, tai šis produktas krepšelyje mane itin džiugina! 
  • Pixi Retinol Tonic (250 ml) - pilno dydžio tonikas. Pixi kosmetika ne mano - man per daug kvapni, glikolio rūgšties toniką prisimenu kaip vieną blogiausių bandytų produktų, tad ir šis tonikas kolkas atrodo meh.
  • The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution (30 ml) - pilno dydžio šveičiamoji priemonė su glikolio, pieno ir salicilio rūgštimis. Tikrai žinomas produktas, aš jo nesu bandžiusi, nes mano oda įprastai nemėgsta glikolio rūgšties, tai net baisu, bet vistiek smalsu pabandyti.
  • Omorovicza Queen of Hungary Mist (30 ml) - veido dulksna limituoto leidimo  pakuotėje, galėjo pakliūti atsitiktiniu būdu Silver arba Rose Gold. Man pakliuvo rausvo aukso pakuotėje, išties labiausiai nustebino kokio sunkumo buteliukas :) 
  • Oskia Liquid Mask Lactic Acid Micro-Peel (7 ml) - šveitiklio/serumo su pieno rūgštimi miniatūra. Nieko nesu girdėjusi apie šį produktą.
  • Ren Evercalm Global Protection Day Cream (15 ml) - dieninio veido kremo miniatūra. Man patiko šios firmos veido tonikas, tai veido kremą pabandyti įdomu!
  • Augustinus Bader The Rich Cream (7 ml) - veido kremo miniatūra. Pilnas dydis toooks brangus, kad prieš jį mano Drunk Elephant kaip pigutis atrodo. Žiauriai būtų buvę įdomu panaudoti, bet atkeliavo šlapioje dėžutėje - išsipylęs, beveik nieko nelikę. Gaila :(
  • Emma Hardie Skincare Moringa Light Cleansing Gel (15 ml) - veido prausiklio miniatūra. Nepatiko šios kompanijos tos pačios linijos valomasis balzamas, tai toks panašus produktas irgi labai nedžiugina.
  • Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting (10 ml) - veido serumo miniatūra. Lygiai tokią pačią miniatūrą turiu, naudojau ir visai patiko, žiauriai skaniai kvepia!


  • £15 nuolaidos kuponas taip pat buvo goody bag'e - labai gerai!
  • Herbivore Jasmine Body Oil (30 ml) - kūno aliejaus miniatūra. Turiu tokį pilno dydžio kokosinį, kuris realiai kvepia jazminais, tai bus įdomu palyginti.
  • MALIN + GOETZ Eucalyptus Deodorant (6 g) - dezodoranto miniatūra. Eh, na gal ir pamėginsiu kažkada.
  • Jo Loves A Home Candle (70 g) - mini žvakė, Log Fires kvapo. Kvapas labai įdomus, bet sunkokas, dūminis. Na, vietos namie tikrai atsiras, o ir fotografavimui pasitarnaus.

  • Cult Beauty Pink Neoprene Bag - ir ryškiai rožinė Cult Beauty kosmetinė paskutinis produktas krepšelyje. Niekad tokios spalvos nebūčiau pati pirkusi, bet kam nors susidėti tikrai pravers.

Kai pirmą kartą pamačiau  The Best of 2019 Goody Bag krepšelio turinio nuotraukas šiek tiek nusivyliau, kaip ir visi tikėjausi išvysti kažką nerealaus, labai patinkančio, pavyzdžiui kažką iš Glow Recipe, Summer Fridays, Olaplex - šios priemonės tikrai šiais metais buvo populiarios Cultbeauty, tad jų aš pasigedau. Tačiau krepšelio vistiek labai laukiau ir nors yra keli produktai, kuriuos mielai būčiau pakeitusi kitais, viską išpakuodama jaučiausi lyg sulaukusi ankstyvų Kalėdų! Lyginant tai, kad be šio pasiūlymo būčiau gavusi vien savo 6 nusipirktus produktus, toks priedas yra nerealus. Lėksiu visko bandyti! Kokia jūsų nuomonė? Ar esate pirkę šį ar kitą goody bag'ą?

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤










You May Also Like

11 komentarai (-ų)

  1. Ziauriai gerai! Dabar galvoju net ar neprasoviau nusipirkus lookfantastic.com Advento Kalendoriaus ;/ Nes ten taip pat yra EH, Caudalie, Morphe, tas Oskia gal ur ne visi tie patys, bet panasus, o ta rose gold dulksna lygiai tokia pati ideta. Ziuriu ir visas turinys idomesnis cultbeauty krepselio atrodo man ��

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ech, na todėl tuos advento kalendorius reikia gerai apgalvoti, aš žinojau, kad nepirksiu jokio, nes man tą sumą geriau išleisti ant priemonių, kurių man tikrai reikia ir nemokamai gauti va tokį kosmetikos krepšelį kaip dabar :) Bet nenusiminkit, jei pirkot lookfantastic kalendorių, reiškia norėjosi - bus smagu atidarinėti kiekvieną dieną!

      Panaikinti
  2. O jau nebegalima jo gauti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Deja, ne, jis buvo tik kelias dienas :) Užsiprenumeruokit cultbeauty naujienlaiškį - jie visada atsiunčia emailą, kai pasirodo goody bag'ai :)

      Panaikinti
  3. Kaip tyčia užsidėjau 111SKIN paakių kaukę iš savo goody bag ir pamačiau naują įrašą :D Laukiu Lala kremo įrašo, nes bandžiau miniuką ir neužteko susidaryti nuomonės, nors Protini labai patiko. O oda mano taip pat sausa labai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ir kaip kaukė? :) Aš dar nieko nespėjau išbandyti, bet labai abejoju, kad ji būtų verta £12 :D Pasistengsiu apie Lala Retro parašyti greičiau :)

      Panaikinti
    2. Gerai laikosi, neslysta, ne tokia drėgna, kaip mano anksčiau bandytos, iškart nusiėmus, man toks efektas, tarsi pablurr'ino paakius, bet sutinku, jokia kaukė nėra verta 12 svarų, nebent maudais piniguose ir tau nesvarbu, kad tai tik momentinis efektas :D

      Panaikinti
  4. Gaila Drunk Elephant Whipped Cream visai ne mano odai, o šiaip būtų įdomu Drunk Elephant apžvalga :) Kaip nekeista, QUAI Wave spray sudomino, mielai išbandyčiau mažą pakuotę. Gal kartais OUAI šampūną (Volume) bandei? :) (tiesa, abiejuose matau truputį silikonų, bet gal nieko baisaus toks kiekis).. Į Huda Beauty šešėlius dairausi, kol kas lyg labiausiai tiktų New Nudes paletė, bet pastebėjau, kad pvz Obsession serijoje jau įeina talkas, įdomiai kad skirtingai... Galvoju kad kažką noriu sau pasidovanoti Kalėdoms, ir vakar akis užkliuvo už Estee Lauder Blockbuster :D Labiausiai dėl serumų ir lūpdažių (labai reik atsinaujint lūpdažius), tai svarstau.. :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O aš va googlinau kas čia per Blockbuster rinkinys :) Jei labai nori Kalėdoms, tai reikia :D Visada labai faina įsigyti tai, kas labai krenta į akį. Iš OUAI bent keli produktai mane yra dominę, bet vis atsiliepimai būdavo įvairūs, tai kažkaip susilaikydavau ir nieko neteko bandyti, tik dabar Wave Spray pabandymui pasiemiau :) Hudos New Nude didelės paletės kokybė man atrodo geresnė negu Obsession paletės, bet ir jos nėra blogos. Jei neturėčiau užtektinai šešėlių aš pirkčiau naują mažą Light Nude paletę :)

      Panaikinti
  5. Per kiek laiko atsiunte ir ar viskas su siuntimu buvo gerai?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Niekad nėra buvę problemų su siuntimu. Bet šiais metais vėluoja viskas iš jų, gali ir mėnesį eiti nemokamu siuntimu, bet jis sekamas, tai visada galima pasižiūrėti kur siuntinys yra. O nuo 150£ perkant nemokamu siuntimu ateina per 2 d.d.

      Panaikinti