Apie REN CLEAN SKINCARE Ready Steady Glow Daily AHA Tonic veido toniką

by - 07:00



Na ką, šiandien dar Cyber Monday ir nuo Black Friday nuolaidos vis dar nesibaigia. Tikiu, kad kai kas nuo jo ir pavargote, bet tikiuosi jog nuolaidų įrašas buvo ar vis dar yra naudingas, nes susilaukė tikrai nemažai peržiūrų :) O jei kam nors nuolaidų pasiūlymai buvo neaktualūs, tai nepykit, kad tiek laiko nebuvo jokios apžvalgos. Ar jau pasipuošėte eglutę? Praeitais metais man buvo noras puošti ją labai anksti, tad tą ir padariau lapkričio gale, o šiemet eglutė pas mane dar nestovi, nors visur mačiau, kad laaabai daug žmonių jau pasipuošę! Tad planuoju puošti gal ryt - poryt, o jūs? 

O šiandien noriu papasakoti apie REN Clean Skincare kompanijos Ready Steady Glow Daily AHA Tonic veido toniką. Su REN kompanija aš visai nesu pažįstama, tai buvo mano pirmas bandytas jų produktas, bet jeigu kada prenumeravote lookfantastic grožio dėžutes, tai manau su šios kompanijos priemonių bandėte. Rašoma jog tonikas idealiai tinka nuo odos pilkumo, netolygaus odos tono, padidėjusių porų, odos sausumo ir net raukšlelių - formulėje yra pieno rūgšties ir gluosnio žievės ekstrakto, kurie kartu mažina susikaupusias negyvas odos ląsteles ir sukelia natūralų odos atnaujinimo procesą. Švelniai eksfolijuojantis, neužkemšantis porų ir skatinantis ląstelių atsinaujinimą, tonikas atskleidžia odos spindesį. Sudėtyje taip pat yra azelaino rūgšties, kuri pašviesins jūsų veido spalvą, prisidėdama prie to pavydėtino spindesio, kurio trokštate.


Mano tonikas mini (50ml) dydžio, pilnas 250ml, nors jį jau sunaudojau, bet likau gana dviprasmės nuomonės. Tonikas labai šviesiai oranžinis ir turi, sakyčiau, gana ryškų citrusinį kvapą, panašų kaip kai kurie Uoga Uoga produktai, išgautą eteriniais aliejais. Asmeniškai manęs kvapas stipriai neerzino, bet jei galėčiau rinktis, tai jokio kvapo nesirinkčiau, juolabiau, kad dabar tonike įdėtas ir lašiukas kvepalų. Mano oda yra sausa link normalios, nėra jautri, bet gali užsijautrinti jeigu per daug kišu prie jos nagus ar panaudoju netinkamus ar per agresyvius produktus. Nors mano oda pieno rūgštį toleruoja gerai, bet REN tonikas man pasirodė išties stiprus, galbūt dėl bendros sudėties. Su veido graužimo jausmu aš nesusidūriau, bet po toniko aplikavimo jautėsi tas odos sutraukimas, pasausinimas, tonikas palikdavo odą lipnią, ilgainiui atrodė, kad sujautrino odą, ją net išplonino, tačiau tuo pačiu metu kasdien kartu naudojau ir Foreo aparatą, dėl to manau mano odai šveitimo tiesiog buvo per daug, galbūt apsauginis odos barjeras tapo susilpnintas. Nepaisant to, jaučiau, kad būtent tonikas odą daro švaresne, vienodesnio tono, skaistesne. Todėl ir jaučiuosi dvejopai kai tonikas kartu ir patiko ir ne. Bet pakartoti vis dėl to norisi, tik tą planuoju kai išlipsiu iš pašėlusios odos periodo.


Sudėtis pakankamai saugi, tik galėtų nebūti tiek citrusinių aliejų ir kvapiklių, nes jie taip pat gali prisidėti prie odos dirginimo. Pilna sudėtis : vanduo, keratolikas-drėkiklis, pieno rūgštis, šviesinančios odą medžiagos, antioksidantai, pH reguliatorius, mandarinų žievelės aliejus, apelsinų žiedų aliejus, greipfrutų žievelių aliejus ir kvapikliai.
Aqua (Water)Sodium LactateLactic AcidHeptyl GlucosidePotassium Azeloyl DiglycinateTriethyl CitrateGlyceryl CaprylateSalix Nigra (Willow) Bark ExtractBenzoic AcidCitrus Nobilis (Mandarin) Peel OilCitrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower OilCitrus Grandis (Grapefruit) Peel OilCitrus Tangerina (Tangerine) Peel OilHeptanolParfum* (Fragrance)Limonene ★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Toniką galima įsigyti lookfantastic.com ir cultbeauty.co.uk (šiuo metu abejose svetainėse dar galioja nuolaidos). Tonikas yra tiek mini dydžio (50ml) tiek pilnas (250ml). Mini kainuoja apie 12€, pilnas apie 29€.

Kam tikrai nerekomenduočiau bandyti šio toniko, tai labai jautriai odai, nes manau jog situaciją pablogintų, bet kas ten žino kol pačios nepabandysite, ar ne? Jeigu dar jį ateityje bandysiu pati, tai tikrai informuosiu kaip seksis draugauti toliau :)

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤


You May Also Like

0 komentarai (-ų)