Kas mano kelioninėje kosmetinėje?

by - 06:00


Trumpai tariant, susidūriau su sveikatos problemomis. Todėl trumpam grįžau į savo gimtąjį miestą, pas tėvus, tyrimams ir pagalvojau, kad bus puiki proga parodyti ką gi pasiemiau su savimi. Niekada nemėgstu apsikrauti priemonėmis, nors toks vizitas nieko neapriboja, ne lėktuvu skrendu, bet noriu turėti tik reikalingiausius produktus, bet gal kai kam atrodys ir daug priemonių, o kai kam gal mažai. Ką vešiuosi tokiose situacijose dažniausiai iš anksto negalvoju, tiesiog paskutinę minutę susimetu arba tai, ką labiausiai naudoju ir myliu, arba tokius produktus, kuriuos noriu išbandyti/naudoti daugiau. Šį kartą buvo ir to ir to :)   


Būtinai pasiemiau multitaskingo karalių - MAC Fix+, kuris tarnauja ir darantis makiažą ir be jo. Ši priemonė man metai iš metų nepakeičiama ir manau, būtina kiekvienai makiažo mylėtojai. Apie jį platų mano įrašą rasite čia. Kitas dalykas, kurį pasiemiau ilgu pavadinimu, tai Dr. Brandt Pores No More Pore Refiner Primer, poras slepianti makiažo bazė, tiksliau jo miniukas. Greitu metu planuoju apie jį padaryti pilną apžvalgą, tad nenoriu per daug išplepėti, atskleisiu tik tiek, kad jau nusipirkau jį ir pilno dydžio! 


Pudrai ir maskuokliams aplikuoti pasiemiau savo mylimiausią L'Oreal Infallible Blend kempinėlę, apie kurią jau daug kartų rašiau. Labai gaila ir truputį pikta, kad nėra pirkti Lietuvoje. Su manim keliavo ir mano visų laikų mylimiausia skysta pudra - Bourjois Healthy Mix Serum. Pakankamai lengva, gaivi, neapsunkinanti ir man tobulai tinkanti. Maskuoklius šį kartą pasiemiau du - lengvesnį ir sunkesnį. Lengvasis yra Rimmel Match Perfection ir tai tas maskuoklis, kurio tūtelių esu išnaudojusi daugiausiai, tikrai jau dviženklį skaičių. Dažniausiai pakuotė nebūna pilna iki galo, bet ir pats maskuoklis man visada yra tas, kurį renkuosi pirmą. Tikrai ne probleminiams paakiams, nes maskuoja tik lengvai - vidutiniškai, bet ir pati konsistencija lengva, neapsunkinanti, iššviesinanti, ne matinė. Jo priešingybė, jau įžymus Revolution Conceal & Define maskuoklis, lyginamas su populiariuoju Tarte Shape Tape. Aš nemanau, kad jie identiški, bet šiek tiek panašumo turi, tai stipriau maskuojantis, sunkesnis maskuoklis. Ar norėsit pilnos apžvalgos ar jau pakankamai jų matėt?


Taip pat pasiemiau Becca Under Eye Brightening Corrector paakių korektorių, indelyje su rausvu dangteliu. Pati mylimiausia priemonė prieš maskuoklį! Pamaskuoja, koreguoja spalvą ir iššviesina - po jos galiu dėtis ir patį prasčiausiai maskuojantį maskuoklį ir vistiek paakiai atrodo gerai. Colourpop indelyje yra MAC Paint Pot šešėlių bazė, o kitas indelis su juodu uždengtuku - MAC Dipdown rudos spalvos gelinis pravedimas. Abi priemonės labai mylimos. Nors paskutiniu metu įsigijau net keturias naujas šešėlių paletes, su savimi pasiemiau savo seną, bet mylimiausią pačios susirinktą paletę iš Makeup Geek, Morphe, MAC ir Colourpop magnetinių šešėlių. Joje turiu visas spalvas, kokių man reikia ir tai man geriausia paletė ever. Taip pat akims pasiemiau nesenai atsiradusį NYX Worth The Hype tušą (planuoju apžvalgą) ir žinoma, blakstienų rietiklį. Antakiams pasiemiau tik vieną produktą - ABH Brow Definer pieštuką, kurį noriu artimiausiu metu sunaudoti.


Iš sausų produktų veidui pasiemiau tik tris, nors dar vienus skaistalus ir kontūravimo priemonę turiu toje Z paletėje, bet jų nenaudoju (bent jau pagal paskirtį). Į kosmetinę pateko daugelio išgirtas Butter Bronzeris, kurio apžvalgą rasite čia. Taip pat kurį laiką mėgstamiausi MAC Mineralize New Romance skaistalai ir vienas iš pačių mylimiausių highlighterių - Jouer Citrine. Kaip galit matyti, visiškai pamiršau sausą pudrą. Mano mama nėra per labiausiai besidažanti, tai negalėjau ir pasiskolinti, bet iš tiesų nors ant veido pudra išsilaikė šiek tiek trumpiau, bet maskuokliai niekuo neužtvirtinti paakiuose net gi atrodė geriau ir mažiau subėgo! Čia man didelė nuostaba, nes fiksuodavau sausa pudra jau automatiškai, bet nuo šiol bandysiu eksperimentuoti. 


Lūpoms pasiemiau mažuliuką MAC Whirl lūpų pieštuką, kuris mano mėgstamiausias. Jau turiu naują, tad šį labai stengiuosi sunaudoti iki galo kiek išeis. Taip pat MAC Blankety lūpų dažus, kurių vis gi nepanaudojau ir vieną iš pačių mylimiausių skystų matinių lūpų dažų - Colourpop Midi.


Šepetėliais taip pat nenorėjau apsikrauti, todėl veidui pasiemiau tik tris. Morphe M501 specialiai tik highlighteriui, RT Contour šepetėlį sausai pudrai - fiksavimui, kadangi jos neįsidėjau, tai šis šepetėlis liko nepanaudotas ir MAC 129 šepetėlį bronzeriui ir skaistalams, kuris aplikuoja juos taip gerai kaip niekas kitas. Akims įsidėjau penkis šepetėlius. Morphe R40 ir Sigma E35 šešėlių sklaidymui, Zoeva 317 geliniam pravedimui, pieštuko formos Zoeva 230 šepetėlį ir paprastą plokščią šepetėlį iš kažkokio kinietiško rinkinio.


Kadangi kūno kremais, šampūnais, miceliniu, prausikliais ir kitomis panašiomis priemonėmis galėjau naudotis mamos, dėl to šių priemonių nesivežiau. Įsidėjau tik The Ordinary Marulos aliejų veidui ir man būtiną Physiogel Daily Moisture veido kremą, be kurio tikrai negaliu. Lūpų balzamas irgi man šventas reikalas, tačiau pabaigiau savo mylimą Best Damn Beauty balzamą, tempiau nepirkusi, nes laukiau nuolaidų, o kai sulaukiau ir nusipirkau jie užtruko išsiųsti, o išsiuntus jis jau pora savaičių kažkur užtrigo. Žodžiu visapusiškas feilas. Kadangi šiuo metu teturiu tik Uoga Uoga Eik tu sau! gigantišką lūpų balzamą, teko pasiimti jį. Tai ir viskas kas buvo mano kosmetinėje. Tikiuosi, kad įrašas buvo įdomus ir smagu buvo pamatyti, kuriuos produktus įsidėjau :)

Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Gal ir labai veluoju,bet noriu noriu noriu revolution maskuoklio pilnos apzvalgos!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jo, jau pavėlavot :) bet kaip tik naujausiame tuštučių įraše trumpai pasakiau savo nuomonę apie jį :)

      Panaikinti