Naujas favoritas - Aš Ikona kūno prausiklis su Bergascrub šveičiamosiomis dalelėmis

by - 06:00


Iš karto toks updeitas, kad pasiimu nuo bloginimo kažkiek atostogų, nes noriu kiek pailsėti. Prie to prisidėjo ir tai, kad atšilus orams visi greičiausiai turi daugiau veiklos ir jūs, skaitytojai, pasidarėt labai neaktyvūs. Tiesa sakant, mano įrašų peržiūros sumažėjo tūkstančiais.. Nesu skaičiukų maniakė, bet toks nuokrytis teigiamų emocijų irgi neatneša. Todėl dar nežinau ar paatostogausiu ir grįšiu kaip buvusi ar tiesiog įrašai bus retesni. Na, o dabar prie apžvalgos! 

Nežinau kodėl, bet nemačiau naujųjų lietuviškų Green Feel/Aš Ikona produktų perkamų vos ne masiškai, kaip buvo su tos pačios firmos Green Feel BB kremu ar Rasos rankų kremu su vienaragiais. Gal visi kūno prausiklių ir kremų užsipirkę trims metams į priekį, ar kaip čia išeina? :) Aš, pavyzdžiui, prieš tai aprašytą jų naująjį kūno kremą ir šį prausiklį jau net ir kartoju! Kremą nusipirkau pirmą ir jis man patiko, dėl to nusprendžiau pabandyti ir šį, jų tuo pačiu metu išleistą kreminės konsistencijos kūno prausiklį su natūraliomis Bergascrub šveičiamosiomis dalelėmis.


Jo pakuotė bene identiška prieš tai minėtam kūno kremui, tik ilgesnė, nes prausiklio kiekis 100ml didesnis ir puošta mėlyna spalva. Pakuotė švelniai rausvos spalvos, minkšta, bet iki pat pabaigos produktas išsispaudė labai lengvai, pakuotė beveik nesusimaigė. Uždengtukas užsidaro puikiai, tik duše šlapiais pirštais kartais sudėtinga atidaryti, galima nusilaužt nagus.


Ant prausiklio yra aprašymas - iš esmės žada pašalinti odos nešvarumus ir tuo pačiu ją maitinti ir drėkinti. Sudėtyje yra Bergascrub šveičiamosios dalelės, kurios veikia itin švelniai, bet efektyviai ir pašalinusios nešvarumus ir negyvas odos ląsteles padeda odai lengviau pasisavinti kitus aktyvuosius ingredientus. Hialurono rūgštis bei alavijų ekstraktas drėkina, maitina, padeda palaikyti odos elastingumą, nuramina sudirgusią odą. Ir žinoma, prausiklis taip pat turi pasiflorų kvapą, kaip ir visa ši linija.

Jeigu jums įdomu kas yra tos Bergascrub šveičiamosios dalelės, tai jos yra natūrali ir gamtai draugiška alternatyva plastikinėms mikrodalelėms, kurios per mažos valymo sistemoms pagauti ir teršia upes, ežerus ir net vandenynus. Bergascrub dalelės yra gaminamos iš hidrogenizuoto ricinos aliejaus ir yra biologiškai suyrančios, todėl aplinkai nekenkia.


Aš Ikona prausiklis labai kreminis, ne per tirštas, bet ir ne per skystas, beveik baltos spalvos, nėra riebus. Tos Bergascrub šveičiamosios dalelės pakankamai retos, mažos ir gana švelnios. Tikrai prausiantis negremžia odos ir neprimena šveitiklio. Tas bent man nuostabus pasiflorų kvapas yra, tačiau čia jis kur kas silpnesnis nei kitose šios linijos priemonėse, todėl smarkiai nekvepia, o nusiprausus kvapo ant odos nepalieka. Nėra labiausiai putojantis prausiklis pasaulyje, bet putoja pakankamai gerai ir gerai nuprausia, nesausina odos ir palieka ją šiek tiek švelnesnę, greičiausiai dėl šveičiamųjų dalelių. 


Vienas iš didžiausių pliusų bent man yra penkių žvaigždučių verta, saugi ir švelni sudėtis : vanduo, valomoji medžiaga, glicerinas, taip pat valiklis - putas sudaranti medžiaga, minkštiklis, dar viena putas sudaranti medžiaga - ši vid. saugi, nesausina odos ir yra kur kas švelnesnis už kitus ploviklius, bet gali išprovokuoti alergines reakcijas. Hidrintas ricinos aliejus, minkštikliai ir emulsikliai, hialurono rūgštis (drėkina odos paviršiaus ląsteles, sulaiko vandenį), alijošiaus lapų ekstraktas (drėkiklis, ramina, suteikia gaivinamąjį poveikį), pantenolis (provitaminas B5, drėkina), rišikliai, emulsikliai, saugūs konservantai, kvapiklis ir citrinos rūgštis. 

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Cocamidopropyl Betaine, Hydrogenated Castor Oil, Glycol Distearate, Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Panthenol, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citric Acid.

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Prausiklio kiekis 250ml, mums dviese prausiantis kasdien, kartais net po du kartus, jo užteko truputį mažiau nei mėnesiui. Galiojimo laikas atspausdintas data, tad bus skirtingas nuo pirkimo laiko :) Kiek pastebėjau Droge, Maximose jo kaina be nuolaidų 5.99€, tik Eurokos el. parduotuvėje jis be nuolaidų vos ne dvigubai pigiau - 3.19€, aš ten jį ir perku, šiuo metu dar papildoma nuolaida, tačiau kolkas išpirktas, tad gal vis gi ir perkamas?


Labai mylėjau Biok Dermatology kreminį kūno prausiklį, bet Green Feel/Aš Ikona prausiklis perkant Eurokos man daugiau nei dukart pigesnis, sudėtis puiki, o įspūdžiai prausiantis taip pat labai teigiami. Jis patinka net mano antrai pusei ir greitai išspyrė jo prausiklius, nors jam įkišti naują prausiklį sudėtinga užduotis, nes išrankuoliui beveik niekas nepatinka, o šis prilipo nuo pat pirmo panaudojimo. Jeigu tik mėgstat kremiškesnius prausiklius tuomet laaabai smarkiai rekomenduoju! Kaip minėjau, aš jau kartoju ir man jis tapo nauju mėgstamiausiu kūno prausikliu :) Pabandykit, manau patiks ir jums.

Besame ❤

You May Also Like

3 komentarai (-ų)

  1. Neeeeeeeeee, grįįįįįįžk, kasdien tikrinu!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aha as irgi kasdien tikrinu! Tavo dėka atradau Mac kompaktine pudra, superini veido šveitikli ir dar visokio gėrio. Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pamatytum tu daugiametę statistiką :) - visiška sinusoidė. Pavasarį pradeda krist, rudenį kilt, bet iki nulio gi nekrenta, kažką dingusi nuvilsi.

    AtsakytiPanaikinti