Smashbox Photo Finish Primerizer - fenomenas ar 2in1 nesąmonė ?

by - 06:00


Smashbox Photo Finish Primerizer į mano akiratį pateko nuo pat pirmųjų reklamų ir labai laukiau kol jis bus išleistas į prekybą. Deja, tuomet kiek nusivyliau nes už 30ml produkto tektų pakloti 42$ Amerikoje arba 38.95€ Lietuvos Douglase, kas tikrai brangu. Vėliau pamačiau, kad Smashbox išleido šį primerį mini dydžio, t.y travel - kelioninės versijos ir už 15ml jo kaina 15$, tad net išeina apsimokiau pirkti du mažiukus, nes kiekis gaunasi toks pats kaip pilno dydžio, bet susitaupo 12$ :) Kai youtube po naujų metų prasidėjo mėgstamiausios kosmetikos video, ne viena užsienio youtubėrė į savo metų mylimiausius įtraukė šį Smashbox Photo Finish Primerizer'į ir tada jau galutinai apsisprendžiau jį išbandyti, nes didžiosios youtuberės per metus išbando šimtus produktų ir jei iš tokio kiekio toks produktas sugebėjo išsiskirti, nu juk turėtų būti tikrai geras?


Tą kelioninio dydžio versiją aš ir išsirinkau - na, buteliukas kiek paprastesnis ir ne toks išvaizdus, pilno dydžio primeris lyg ir stikliniame buteliuke, bet esmė pačiame produkte. Kaip Smashbox teigia, jų Primerizer'is yra makiažo bazė (primeris) ir veido kremas viename (2in1). Jis žada 24 valandas trunkantį drėkinimą, yra neriebus, greitai nudžiūnantis ir tarsi magnetas pritraukia pudrą, todėl ji išsilaiko ilgiau. Sudėtis praturtinta odą atkuriančiu niacinamidu ir drėkinamosiomis savybėmis pasižyminčia hialurono rūgštimi, greitai pasiskirsto, lygina, suteikia putlumo ir visą dieną palaiko puikią makiažu padengtos odos būklę. Sumažėja plonos linijos, užpildomos poros, o veido odos spalva tampa švelni, gaivi ir spindinti. Tinka visiems odos tipams.



Smashbox Primerizer tikrai turi labai lengvą konsistenciją, yra baltai permatomas, primena pienelį ar losjoną. Taupus, gerai išsisklaido, tad nedidelio kiekio pakanka visam veidui. Jis su dozatoriumi, tad išspaudus vėsus, bet nuo kūno šilumos greitai sušyla, tepant veidą minimaliai vėsina. Užtepus susigeria itin greitai ir palieka vos vos lipnumo. Tikrai jaučiasi drėkinimo, bet bent man jis per lengvas kaip kremas vienas pats, tikrai nepakeistų mano įprasto veido kremo. O ir naudoti dvi beveik tos pačios paskirties priemones vieną po kitos kiek kvailoka, todėl Primerizer man labiau patinka tuomet, kai dažausi vidury dienos ar vakare, ne iš karto po ryto rutinos.  


Mėgstamiausios pudros, kurios ir be jokių bazių pasidengia gerai, taip pat gerai dengiasi ir ant šio primerio. Tačiau jis man tiesiog daugiau panašus į lengvą kremą nei į primerį, nes su juo man makiažas ilgiau neišsilaiko ir šiaip daro tiek, kiek lengvas kremas - truputį drėkina ir tiek. Neturi jokių švytinčių, skaistinančių dalelių, nėra užpildantis poras, blurinantis, tikrai nedaro nieko to, ką žada aprašymo priešpaskutinė eilutė, dėl to kažkokio wow efekto iš jo ir nėra. Ant dėžutės dar yra skaičiai, procentai kiek žmonių sutinka su šio produkto savybėmis. Kaip ir daugumai taip ir man kiek skeptiška ir juokinga iš kur jie tuos skaičius traukia, pavyzdžiui, tai, kad jis drėkina +127%? Na tikrai nėra kažkokia drėkinanti bomba. Tas pats MAC Fix+ ar Farsali esencija drėkina labiau.


Kalbant apie sudėtį, ji tikrai saugi, pakankamai aukštai sudėtyje yra aprašyme minėtas niacinamidas, kuris šviesina odą, skatina atsinaujinimą ir veikia priešuždegimiškai ir hialurono rūgštis (abu sudėtyje pabraukti), tačiau yra keli labai kemšantys poras ingredientai, todėl yra tikimybė, kad jas kimš. Trečias ingredientas sudėtyje silikonas, bet tekstūroje silikono slidumas beveik net nesijaučia, todėl primerizer'is gal net labiau kaip vandens ir glicerino mišinys. Tikima, kad prie glicerino gerai prikimba pudra - pamenat, dėl jo buvo išpopuliarėjęs vyriškas Nivea losjonas po skutimosi kaip primeris, bet net sakyčiau, kad jis man geriau veikė nei šis Smashbox.

Water, Glycerin, Dimethicone, Isopropyl Isostearate, PPG-15 Stearyl Ether, Niacinamide, Hydroxyethyl Urea, Sodium Polyaspartate, Sodium Hyaluronate, Algae Extract, Caffeine, Trehalose, Sorbitol, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, 1, 2-Hexanediol, Propanediol, Sodium Hydroxide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol.

Vanduo, drėkinantis glicerinas, silikonas, rišiklis (labai kemša poras), minkštiklis, niacinamidas, dar keli drėkikliai ir hialurono rūgštis, dumblių ekstraktas (drėkiklis, antioksidantas, bet labai kemša poras), kofeinas, augalinis cukrus, emulsijos ir klampumo stabilizatoriai, įvairiausi tirpikliai-drėkikliai, link sudėtes galo yra viena vidutinio saugumo pH reguliuojanti medžiaga (galimai toksiška), ir pavojingas konservantas fenoksietanolis.


SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Douglas.lt kolkas yra pirkti tik pilnas dydis (30ml) už 38.95€. Užsienyje tikrai galima daug kur rasti jį ir mini dydžio. Galioja ilgai - 24mėn nuo atidarymo, pagamintas JAV.

Vieninteliai privalumai iš šio Smashbox primerio man atrodo tokie, kad naudojant reguliariai galėtų pagelbėti odai, nes sudėtyje niacinamidas pakankamai aukštai. Taip pat galbūt tiktų itin sausai odai, kuriai dauguma pudrų išryškina sausas vietas ir taip pat vizažistėms - patogus 2in1 produktas, taupantis laiką ir priemonių kiekį. Man jo įsimylėti nepavyko, turiu ne vieną bazę, kuri man patinka dešimt kartų labiau. O čia man nei kaip kremas nei kaip primeris, kaip sakoma, daug žadantis mažai teduoda, nors youtube ir labai giriamas. 


Besame ❤





You May Also Like

0 komentarai (-ų)