Colourpop naujiena - BFF Volumizing Mascara blakstienų tušas

by - 07:00


Kaip nustebau, kai pasižiūrėjau ir pamačiau, jog paskutinė mano apžvalga apie Colourpop buvo beveik prieš metus! Anksčiau tai buvo kompanija apie kurią čia rašiau bene dažniausiai, nes būdavo labai sunku atsispirti visoms jų naujienoms, kai produktai kokybiški ir prieinamom kainom. Nesakau, kad lengva ir dabar, bet šešėlių, lūpų dažų ir pudrų turiu užtektinai, o va nesugalvojau priežasties neišbandyti jų pirmojo, katik išleisto blakstienų tušo! Colourpop BFF Volumizing Mascara pavadinimo tušą galima įsigyti net septynių skirtingų spalvų, tačiau spalvoti tušai ne kiekvienam ir ne man, tad aš ir neeksperimentavau, o parsisiunčiau paprastą, juodą, Black on Black.


BFF tušas turėtų daryti viską - užriesti, ilginti ir tankinti, o dėka unikalaus sukto nailono šepetėlio iššukuoti blakstienas ir padengti jas nuo šaknų iki galiukų be klampumo ir trupėjimo. Išties skamba bene tobulai, argi ne to mes norim iš kiekvieno tušo? Tik nežinau ant kiek šepetėlis yra unikalus, nes kaip tik pastaraisiais metais tokie buvo labai ant bangos, bet Colourpop tušo šepetėlio lengva smėlio laikrodžio forma man labiausiai priminė Too Faced Better Than Sex, kuris kaip žinot yra mano pats pats mylimiausias ir geriausias blakstienų tušas ne vienus metus. Tik va būtent, nors tušų su panašiais šepetėliais yra dešimtys, tačiau labai artimos alternatyvos jam per tiek laiko neradau dėl jo išskirtinės, sausesnės formulės, nors ir tai būna visaip, gamyba ne pati vientisiausia.



Pačio tušo pakuotę matėt, man ji tokia paprasta, minimalistinė, bet neprasta, nors užrašai ir trinasi, ypatingai nuo viršutinės dalies. Patinka, kad sunkoka, ypač ta dalis su tušo šepetėliu, nes bent man taip lengviau laviruoti rankoje dažantis. Black on Black pavadinimą pateisina, tikrai ryškiai juodas, na, bet ką tai stebina, šiais laikais bene visi juodi tušai ir yra tikrai juodi. Pirmas dienas man tušas nelabai patiko, nes buvo gana šlapias ir tikrai klampino, lipdė blakstienas, trūko ilginimo, ką matysite mano nuotraukoje žemiau. Tačiau! Gal savaitę pastovėjęs bent man kiek pasausėjo ir tikrai nustebino. Ką matysite antroje nuotraukoje, tai yra bene geriausia ką galiu išspausti iš savo blakstienų su retu tušu, nes pas mane jos nėra ilgos. Jau nebėra to klampumo ir lipdymo, atrodo natūraliai ir tikrai labai artimai mano numylėtiniui tušui iš Too Faced. Taip pat ir netrupa, nėra atsparus vandeniui tad nusiplauna lengvai. Tik tiek, kad antroje nuotraukoje neatrodo itin juodas, bet skiriasi apšvietimas - pirma nuotraukoje dienos šviesoje, antra vakare, prie dirbtinio apšvietimo. 


Jei sudėtyje nebūtų to raudonai šviečiančio fenoksietanolio, sudėtis būtų tikrai gan gera. Nėra parafino, jokių teflonų. Man akių nedirgina, bet tikrai nežinau ar nedirgins jums, jei akys jautrios. Pilna sudėtis : vanduo, ryžių vaškas, emulsijos stabilizatorius, riebioji rūgštis, silikonas, karnaubo vaškas, drėkiklis, plėvelės sudarytojai, emulsikliai, konservantas, minkštiklis, rišiklis, pH reguliuojančios medžiagos, tirpiklis, vitaminas B5, emulsikliai, vitaminas C, konservantas, tirpikliai, dažikliai.
Water, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cyclopentasiloxane, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Butylene Glycol, Vp/Va Copolymer, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, C32-36 Isoalkyl Stearate , Polyhydroxystearic Acid, Acacia Senegal Gum, Phenoxyethanol, Stearyl Behenate, Polyvinyl Alcohol, Triethanolamine, Octyldodecanol, Panthenol, Aminomethyl Propanol, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Stearate, Myristic Acid, Ascorbyl Palmitate, Chlorphenesin, Nylon-6, Polysorbate 60, Methyl Alcohol, Methyl Acetate, Silica, Black 2 (CI 77266), Iron Oxides (CI 77499).

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Colourpop produkcija nėra didelėmis kainomis, tad ir tušo kaina tikrai prieinama, už 7g. lygiai 8 doleriai. Įsigyti galite čia. Tiesa, kol nėra reto nemokamo siuntimo, už siuntimą teks pakloti 10$ pilna kaina, bet panaršius internete galite susirasti nuolaidos kodų ir mokėti per pus mažiau, 5$. Tad tušo kaina pakyla, na, bet siunčiantis kažką daugiau visai apsimoka. Tiesa, jei nenorite mokėti muitų, pvm mokesčių tuomet pirkdami iš Colourpop neviršykite 23$ (22eur.) sumos, neskaičiuojant siuntimo.

Taip pat labai noriu vėl paminėti, kad šio tušo yra įvairiausių spalvų, tad pavasariui jei tik norisi galite parsisiųsti ir geltoną, žydrą ar net raudoną! Nežinau ar naujas trend'as ir spalvoti tušai ne visiems, bet jų rodos sunku rasti pirkti, ypač už tokią kainą :) Jei formulė vėl kažkaip stebuklingai nepasikeis į šlapią pusę tikrai man BFF tušas taps geru draugu. Nors tušai individualu, bet jeigu mėgstat tokio tipo natūralius tušų šepetėlius gana vertėtų užmesti akį, daro viską ką žada aprašymas, man patiko. 

★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Išbandžiau mažajį Better than Sex, tai tikrai trupa, nors blakstienos ir atrodo gražiai. Tiesa, prieš tai turėtas dar labiau trupėjo :))) O kurį galėtum dar rekomenduoti, kuris tavo topų sąraše ir mažiau trupa nei Better than Sex (išskyrus ColourPop) ? Iš anksto dėkoju ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi sunku man su tušais :) Šiaip man Bobbi Brown Smokey Eye tušas labai patiko, jis nei kiek netrupa ir neklampina blakstienų niekad, bet dažo pakankamai natūraliai ir labiau ilginantis, nesuteikia apimties :) Nyx Worth The Hype pasirodė būtent jo analogas, tik girdėjau jog pakeitė šepetėlį ir dabar jau nebe toks geras. L'ancome tas Monsieur Big, Maybelline Total Temptation iš pradžių irgi patiko, bet greitai sutirštėjo ir ėmė krauti daug košės, klampinti. Kas bent man yra didžiausias tušų minusas, kaip kitiems nežinau. Su tuo žymiuoju L'oreal Lash Paradise irgi tas pats buvo. Dabar ir mažiau naujų tušų mėginu, nes Too Faced man labai labai, kad ir trupa :)

      Panaikinti