Briogeo ♡ Don't Despair, Repair! Deep Conditioning Mask plaukų kaukė

by - 10:00


Praeitų metų mėgstamiausių priemonių įraše visai pamiršau papasakoti apie plaukų kaukes/kondicionierius, tai tą kompensuodama papasakosiu apie mano bloge dar negirdėtą Briogeo kompanijos Don't Despair, Repair! Deep Conditioning Mask plaukų kaukę. Gavau aš ją per Kalėdas rinkinyje ir nors anksčiau buvau bandžiusi mėginėlį, kurio man net normaliai vienam kartui neužteko, apie kaukę neturėjau jokios išankstinės nuomonės. 


Pati Briogeo kompanija mane domina jau iš senai, vasarą naudojau vieną jų šampūną, apie kurį rašiau čia ir sakiau, kad norėčiau išbandyti ir kitus Briogeo produktus, tai va ir pavyko! Don't Despair, Repair! kaukė pagal aprašymą sudaryta iš unikalaus kokoso, avokado, saldžiųjų migdolų ir argano aliejų mikso, taip pat turi plaukams būtino B5 vitamino bei biotino, kad atgaivintų sausus, pažeistus plaukus ir paverstų juos sveikesniais ir stipresniais. Taip pat išryškina plaukų blizgesį, maitina ir stiprina plaukus nuo pažeidimų. Realiai rekomenduoja naudoti dukart per savaitę po šampūno 10-čiai minučių ir ją įvardina kaip treatment, kas mano akimis panašu į Olaplex No 3 ar kitus tokio tipo, stipresnius produktus.


Kaukė baltutėlė ir turi labai nežymų, vos juntamą kvapą. Nufotografuoti prisiruošiau tik likus jos kokiems trims kartams, tad nuotraukoje ją matėt labiau ant dugno. Tiesa sakant aš nesilaikiau tos instrukcijos naudoti du kartus per savaitę.. Naudojosi labai maloniai, nes kas man ne itin patinka visuomet tiesiog stovi, o šią kaukę norėjosi naudoti nuolat, taip dažnai kaip ploviau galva, t.y kas antrą, retkarčiais kas trečią dieną. Dėl to kaukę mano plaukai suvalgė kažkaip greitai - užteko mėnesiui. Ji vidutinio tirštumo, nepasakyčiau, kad neskalsi, bet mano plaukų galai sausi ir aš mėgstu krauti palyginus daug produkto, kad tikrai būtų poveikis. Ir bent man ji buvo super - plaukai minkštesni, šilkiniai, blizgesni, lengviau išsipindavo nuo susivėlimų. Nebuvo tokia per daug slidi, tai ir pėdos duše neslidinėjo, kas man patiko, neerzino kvapas, kas taip pat jautriai nosiai yra labai svarbu.


Briogeo produkcija garsėja švariomis sudėtimis, kurios man taip pat labai svarbu. Nei vienoje jų priemonėje nėra įtartino šešeto - sulfatų, parabenų, ftalatų, silikonų, DEA ir sintetinių dažų ir ne tik. Todėl Don't Despair, Repair! kaukės sudėtis man patiko -  vanduo, minkštiklis iš rapsų, toliau seka įvairūs antistatikai, drėkikliai, minkštikliai, vitaminas B5, biotinas, argano, avokadų, migdolų bei erškėčių aliejai, dumblių ekstraktas, alavijų sultys, medetkų, lautamedžio ir ženšenio ekstraktai, vėl antistatikai bei drėkikliai, toliau nemažai vaisių žievelių aliejų - apelsinų, greipfruto, citrinos ir mandarinų, citrinos rūgštis, tirpikliai, minkštiklis, kvepalai, keli konservantai.

Water/Aqua/Eau, Brassica Alcohol*, Behentrimonium Methosulfate*, Stearyl Alcohol*, Propanediol*, Brassicyl Isoleucinate Esylate*, Isopropyl Myristate*, Panthenol, Biotin, Argania Spinosa Kernel Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Algae Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Calendula Officinalis Flower Extract, Laurus Nobilis Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Hydrolyzed Keratin, Cetrimonium Chloride*, Cetyl Esters*, Glycerin*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel OilCitric Acid, Abies Sibirica Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Butylene Glycol, Isododecane, Fragrance (Parfum), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid. *Coconut, Vegetable, Plant, or Sugar Derived

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Kaukę pagrinde galima įsigyti 236ml arba maxi dydžio 946ml. Įsigyti galima UK svetainėse : cultbeauty.co.uk (32£) - nemokamas sekamas siuntimas per kurjerį nuo 40£, pristato į namus per 5-12 dienų (P.S galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną - tik tam reikia įvesti naują emailą, kuriuo dar nesate prisiregistravę šioje svetainėje) ir beautybay.com (33.5€) - nemokamas neregistruotas siuntimas nuo 25€, ateina paštu per 10-30 dienų. Galioja 18mėn. nuo atidarymo.

Tikrai noriu kartoti kaukę ir vėl - tiko ir švelni sudėtis ir išrankiai nosytei, poveikis taip pat patiko. Vienintelis mano nusiskundimas tas, kad ji brangoka, bet kai visa kita joje patinka nėra taip jau ir gaila tiek sumokėti :)

★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤




You May Also Like

0 komentarai (-ų)