Herbivore jazminų ir kokosų šokis • Coconut Body Oil kūno aliejus

by - 07:00


Nežinau kaip jūs, bet man jau šalta ir nors blogas dar toks šviesus ir vasariškas, bet kai už lango vėjas ir niūrus lietingas dangus, man norisi tik kakavos, pledo ir niekur nekišti nosies :) O šiandien pabandysiu papasakoti apie produktą, kuris gal ir atrodo vasariškai, bet toks tikrai nesijaučia. Herbivore tai dar viena kompanija, kurios anksčiau nebuvau bandžiusi, nes buvo prieinama tik JAV, ji tokia labai grįsta augalais ir gana švari sudėtimis bei pakuočių išvaizda, populiari instagram'e, bet va, atsiliepimų nėra kalnai. 


Ilgokai norėjau kažkokio kūno aliejaus, tad nemažai domėjausi ir rinkausi. Supratau, kad geriausi kūno aliejai yra su trumpiausiomis sudėtimis, aiškiais ingredientais ir neturintys sudėtyje daug eterinių aliejų, pridėtinių kvepalų bei alkoholio, tad Herbivore Coconut Body Oil teoriškai man tiko : Pasileiskite kelionei į tropinį rojų su Herbivore kokosų kūno aliejumi. Kokosų mėgėjų svajonė, ši fenomenaliai drėkinanti formulė pasižymi kokosų aliejumi ir anglies dioksidu išgautu kokosų ekstraktu, kuriuose gausu maistingųjų riebalų rūgščių, antibakterinės laurinės rūgšties ir baltymų, kurie padidina drėgmės lygį ir palieka odą šilkinę. Sudėtyje taip pat yra drėkinančio simondsijų aliejaus, drėgmę užfiksuojančio skvalano ir gausaus mineralų, kondicionuojančio orchidėjų ekstrakto - visa tai papildo nenugalimą kokoso kvapą. Kaip ir visame Herbivore asortimente, ingredientai yra veganiški, netestuoti su gyvūnais ir be sintetinių medžiagų (čia nerasite jokių parabenų!), be to, pakuotė yra perdirbama ir daugkartinio naudojimo.


Buteliukas atrodo dailiai, stiklinis, sunkokas. Šiaip prieš stiklines pakuotes nieko blogo neturiu, tačiau čia stiklas visas lygus, etiketė maža, tad tepantis aliejumi ir laikant rankoje pradeda trūkti sukibimo, buteliukas ima slysti iš rankų, kas šiek tiek apsunkina naudojimą. Tęsiant apie pakuotę, bent mano dozatorius taip pat su trūkumais - spaustukas tiesiog sukinėjasi į visas puses, tad reikia nuolat stebėti ar jis nutaikytas ten kur nori, ne kartą netyčia jam pasisukus aliejus nušaudavo tiesiog net ir į kitą kambario pusę, taip pat kartais ir pusiau įsispaudžia į vidų, kas taip pat erzina. 

Nepaisant to, aliejus yra fainas. Kvapo tikėjausi tiesiog kokosinio, tačiau pačio kokoso mažai teužuodžiu - jis ryškiai persipainęs su jazminu ir vanile. Nėra per intensyvus, gana prigesintas, rafinuotas, į saldumą. Man, jautriai kvapams, jis patinka, bet jeigu visiškai nemėgstat jazmino nerekomenduočiau, nes jis priduoda aliejui ir savotiško aitrumo. Konsistencijos prasme šis aliejus ir yra grynai aliejus, sunkus ir riebus, bet skystas ir permatomas. Užtepus jo ant odos, jei ji labai sausa, susigeria greitai, bet tepant ant drėgnos taip akimirksniu nesusigeria, reikia šiek tiek palaukti. Suteikia odai sveiko švytėjimo ir tikrai ją padaro super švelnią, pamaitina, padeda sudirgusiai ir sausai odai, pvz., po kojų skutimo, minkština ir žinoma, išskirtinai pakvėpina. 


Sudėtis neilga : kaprio trigliceridai iš kokosų aliejaus, orchidėjos žiedlapių ekstraktas, žaliosios arbatos sėklų aliejus, jojobos aliejus, alyvuogių skvalenas, vitaminas E, vanilės aliejus, kokosų minkštimo ekstraktas išgautas anglies dioksidu ir jazmino eterinis aliejus. Daug ingredientų naudingi odai, ją kondicionuoja, sulaiko drėgmę odoje, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis. Įdomu tai, kad čia yra kokoso išgauto anglies dioksidu ekstraktas, tai dar pakankamai nauja išgavimo technologija, apie kurią aš pati iki šiol visai nenusimaniau, bet jei kam įdomu, tai radau visai įdomų straipsnį štai čia.

Capric Triglycerides (Fractionated Coconut Oil), Cymbidium Grandiflorum (Orchid) Flower Extract, Camellia Oleifera (Camellia) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Amaranthus Squalane Oil, Tocopherol (Vitamin E), Vanilla Planifolia Oil, Coconut Pulp Co2, Jasminum Sambac (Jasmine) Essential Oil. ★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


120ml priemonės kaina £30, parsisiųsti galima iš cultbeauty.co.uk (nemokamas sekamas siuntimas nuo £40 arba pirmą kartą perkant su kodu CBWELCOME, į namus pristato kurjeris). Taip pat galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną!

Aliejų turiu jau nuo birželio pabaigos, tad tikrai jau kurį laiką naudoju, bet ne kasdien, o tik tada kai jaučiu poreikį. Kaip ir visi šio mėnesio aptarti produktai, taip ir Herbivore aliejus man tikrai patiko, vieninteliai minusai tai užknisanti pakuotė ir kiek didoka kaina, bet apskritai, tai labai malonus produktas :)


♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤ 








You May Also Like

0 komentarai (-ų)