BIODERMA maitinamasis kreminis prausiklis sausai odai ATODERM CREME DE DOUCHE

by - 07:00


Dažniausiai kūno prausiklius, dušo želes trumpai aptariu tuštučių įrašuose, tad galvojau ar čia rašyti ar nerašyti apžvalgos apie tokį paprastą produktą, bet kai kurios iš jūsų visgi norėjot, tai prašau :) Dažniausiai tokias priemones renkuosi lietuviškas, paprastas ir prieinamas visur, tačiau tas pats per tą patį ėmė ir atsibodo. Tad mama man parekomendavo savo holy grail produktą - Bioderma Atoderm Creme de Douche maitinamąjį kreminį prausiklį. Kadangi mano oda linkusi į sausumą, priemonė sudomino, nes gera išlipus iš dušo jaustis nepavirtus dykuma.


Kreminis prausiklis skirtas sausai, normaliai ir jautriai odai. Žada padėti atkurti odos hidrolipidinį sluoksnį, intensyviai maitinti, apsaugoti nuo odos sudirgimų ir išsausėjimų. Prausiklis yra hipoalerginis, nedirgina akių - tinka kūnui ir veidui. 

Kokie įspūdžiai? Prausiklis yra baltas ir labai kreminis, ne per daugiausiai putojantis. Iš pradžių jautėsi labai silpnas, specifinis kvapas, bet pakuotę atidarius ir kelis kartus panaudojus jis tarsi išgaravo ir nebeužuodžiau nieko. Odą išties pamaitina ir absolučiai nesausina! Toks labai labai švelnus prausiklis, nuprausia gerai, bet nesudirgina, nesuerzina ir oda po dušo dar švelnesnė, labiau sudrėkinta nei prieš. Esu kelis kartus praususi ir veidą - taip pat odai patiko, nei kiek neišsausino. Todėl tikiu pažadais ir dėl odos apsauginio sluoksnio atstatymo. Tiesiog puikus prausiklis! Ant tiek  smarkiai švelnaus ir maitinančio dar turbūt neteko naudoti. Tik pakuotė kiek griozdiška, dozatorius neišsisuka, neišsiima, tad iki paskutinio lašo priemonę sunaudoti sunku.


Sudėtis gana paprasta, pagrindas tai vanduo ir valikliai - tirpikliai - putų sudarytojai - kondicionieriai. Toliau įvairios medžiagos iki kelių % sudėtyje : pH reguliatoriai, kvapiklis, konservantai, drėkikliai, minkštikliai, yra lašiukas E, B3 bei C vitamino. Sudėtis tiks vengiančioms SLS, įvairių augalų, vaisių ekstraktų, eterinių aliejų.
Aqua/Water/Eau, Magnesium Laureth Sulfate, Methylpropanediol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Propanediol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Peg-90 Glyceryl Isostearate, Styrene/ Acrylates Copolymer, Zinc Gluconate, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Disodium Edta, Benzoic Acid, Xylitol, Mannitol, Laureth-2, Rhamnose, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Niacinamide, Glucose, Fructooligosaccharides, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate. [Bi 651]. ★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Bioderma Atoderm Creme de Douche įsigyti galima vaistinėse. Aš saviškį pirkau eurovaistine.lt - yra kiekiai po 500ml (su nuolaida 7.96 €) bei po 1000ml (su nuolaida 9.50 €). Žinoma, visas litras apsimoka kur kas labiau, bet turėkit omeny, kad neatsisuka, tad nepersipilsit į kitą indą. Pagaminta Prancūzijoje, galiojimas 6mėn. nuo atidarymo. Maniškis 500ml man pasirodė kaip ir neypatingai skalsus, dviese naudojant išsinaudojo kažkur per gerą mėnesį.

Tačiau kartosiu dar tikrai. Naudojau daug prausiklių, kurie teigė būti maitinančiais ir nesausinančiais, bet tokie nebuvo, o šis visu 100% yra! Nei karto neteko naudoti jokio kūno kremo, nes oda jautėsi puikiai. Tikrai nebijau rekomenduoti, jei turite problemų su sausa oda ar tiesiog norisi kažkokio intensyviai maitinančio prausiklio :)

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)