Mano Morphe Brushes šepetėliai

by - 21:34




Šiandienos apžvalga vieno iš mano mėgstamiausių dalykų makiaže - šepetėlių. Juk galime turėti geriausias ir įmantriausias priemones, tačiau jei neturėsime makiažo šepetėlių, kaip atliksime gražų makiažą? :) Todėl šepetėliai ir yra viena iš mano mylimiausių priemonių. Jie visi tokie skirtingi, tiek formomis, tiek plauku, tačiau tai savotiškos burtų lazdelės į tobulą makiažą. 

Šį kartą - MORPHE brushes šepetėliai. Dažnai jie įvardijami kaip įtin kokybiški ir prieinamos kainos šepetėliai lyginant su Sigmos ar Zoevos firmomis. Kokybė ir funkcionalumas yra man du svarbiausi dalykai, nes perkant šepetėlius norisi, kad jie ne tik puikiai atliktų darbą, bet ir ilgai tarnautų. Morphe Brushes buvę prieinami tik JAV (Morphebrushes.com) sparčiai išpopuliarėjo socialinių tinklų dėka ir šiuo metu juos galime įsigyti tokiose internetinėse parduotuvėse kaip Beauty Bay (UK), Cult Beauty(UK) bei lietuviškame Make My Day. Visas nuorodas į internetines parduotuves, kuriose pavyks rasti mano turimus šepetėlius paliksiu prie jų aprašymų. Tiesa, skirtingose parduotuvėse kainos skiriasi.




M527 - DELUXE POINTED POWDER

M527 Deluxe Pointed Powder Brush  - pakankamai didelis ir purus ožkos plauko šepetėlis skirtas biriai/kompaktinei pudrai, bronzeriui. Į pabaigą nuplatėjantis. Kadangi natūralaus ožkos plauko tai tikrai nėra pats švelniausias mano turimas šepetėlis, bet nėra ir per šiurkštus, kad būtų nemalonu liesti veidą. Asmeniškai man jis labai patinka būtent bronzeriui, nes nepaima per daug produkto ir dėl šepetėlio dydžio ir formos su juo dirbasi laabai greitai!
Beautybay.com - M527 (17.80€)
Morphebrushes.com - M527 (15.99$) 







M551 - TAPERED POWDER

M551 Tapered Powder Brush - dar vienas dičkis, šis yra iš sabalo plauko ir nusiaurėjantis į pabaigą, taip pat lyginant su M527 šepetėliu yra žymiai švelnesnis ir minkštesnis bei tankesnis. Tiesa sakant tik gavusi ir išbandžiusi šį šepetėlį buvau apžavėta - atrodo tokio švelnumo šepetėlio neturėjau niekada. Patys Morphe šį šepetėlį įvardija kaip skirtą biriai ar kompaktinei pudrai, tačiau vėlgi man jis labiausiai patinka bronzeriui.
Beautybay.com - M551 (22.20€)
Morphebrushes.com - M551(13.99$)





M406 - LARGE DUO FOUNDATION

M406 Large Duo Foundation Brush - Tai duo fiber - dviejų skirtingų plaukų, šiuo atveju ožkos bei sintetinio plauko mikso šepetėlis. Duo fiber šepetėliai yra vieni iš mano mėgstamiausių, nes jie uždeda produktą išskirtinai lengvai, natūraliai, labai gražiai sulieja su oda. M406 yra pakankamai didelis šepetėlis, nėra įtin tankus. Morphe jį įvardija kaip skystos pudros šepetėlį, tačiau man jis labiausiai patinka uždėti skaistalams arba atlikus veido kontūravimą ar bronzerį, uždėjus skaistalus pereiti per tas vietas, tarsi viską sulieti. 
Beautybay.com - M406 (10.20€)
Morphebrushes.com - M406 (7.99$)






M528 - POINTED CONTOUR

M528 - Pointed Countour Brush - ožkos plauko vidutinio dydžio į pabaigą siaurėjantis šepetėlis. Labai tankus ir gan apvalus. Puikiai tinkamas kontūravimui, jei tiksliau įvardinant būtent žandikaulio kontūravimui, nes dėl dydžio ir formos puikiai paskirsto produktą.




M438 - POINTED CONTOUR


M438 Pointed Contour Brush - sabalo plauko gan ilgas, plonas ir siaurėjantis šepetėlis. Morphe jį įvardija kaip skirtą kontūravimui, sutinku, bet taip pat šis šepetėlis yra labai multitaskinis - jį galima naudoti daug kam. Mano rankose jis visada naudojamas kaip paakių fiksavimo sausa pudra šepetėlis, nes dėl jo formos yra įtin patogu produktą uždėti prie pat akies.





M501 - PRO POINTED BLENDER


M501 Pro Pointed Blender Brush - vienas iš mažiausių veidui skirtų šepetėlių, sabalo plauko, netankus ir labai purus šepetėlis skirtas highlighteriui - švytėjimo suteikiančiai priemonei. Įtin preciziškai padengia iškiliausias veido vietas. Vienas iš mylimiausių!




R36 - POINTED HIGHLIGHT

R36 Pointed Highigh Brush - ožkos plauko šepetėlis forma identiškas prieš tai aprašytam M501, tačiau iš rožinio aukso kolekcijos.




M441 - PRO FIRM BLENDING CREASE

M441 Pro Firm Blending Crease Brush - ožkos plauko akių šešėliams skirtas purus, gan didelis šepetėlis. Šis šepetėlis visiškai atitinka Sigma E35 šepetėlį! Abiejų forma identiška, purūs, platėjantys į viršų, Vieni iš mano mėgstamiausių šepetėlių šešėlių suliejimui. Tiesa, Morphe šepetėlis buvo šiek tiek šiurkštesnis, tačiau po kelių plovimų su kondicionieriumi problema išsisprendė,




R40 - DELUXE POINTED BLENDER

R40 Deluxe Pointed Blender Brush - Rose Gold (rožinio aukso) kolekcijos šepetėlis taip pat skirtas akių šešėlių suliejimui, iš ožkos plauko. Šis šepetėlis skirtingai nuo M441 yra siaurėjančiu galu, todėl su juo šešėlius galima aplikuoti ir sklaidyti preciziškiau.





M517 - JUMBO CREASE

M517 Jumbo Crease Brush šepetėlis yra ožkos plauko, labai labai tankus, taip pat skirtas akims. Kadangi nėra ilgas dėl tankumo atrodo panašiai lyg kabuki šepetėliai. 




G17 - ROUND BLENDER

G17 Round Blender Brush - sintetinis akių šešėlių šepetėlis iš Morphe Gun Metal kolekcijos. Atrodo lyg duo fiber šepetėlis, tačiau taip nėra, tiesiog šereliai nudažyti dvejomis spalvomis. Įtin panašus į aprašytą M441 šepetėlį, tik švelnesnis ir sintetinis.





M214 - OVAL SHADOW/CONCEALER

M214 Oval Shadow Concealer Brush - labai įdomus ir gan išskirtinis skirtingų pusių šepetėlis, viena pusė iš natūralaus sabalo plauko, o kita sintetinė. Sintetinę pusę galima naudoti maskuokliui išskirstyti (natūralaus plaukio šepetėlių nepatariama naudoti su skystais produktais), o sabalo plauko pusė skirta šešėliams. Ištiesų maskuoklį dažniausiai skirstau su kempinėlė, tačiau šio šepetėlio abi pusės super tinka šešėlio uždėjimui per visą akies voką.





R45 - ANGLED LINER

R45 Angled liner brush - Rose Gold (rožinio aukso) kolekcijos sintetinis gelinio pravedimo šepetėlis. Labai nedidelis, pakankamai plonas, patogus tiek pravedimui tiek smulkesniems antakiams užpildyti.



Tvirtai galiu pasakyti, kad Morphe šepetėliai yra vieni iš mano mylimiausių. Dalį iš jų turiu jau virš metų ir toliau sėkmingai naudoju, nesišeria, nenusidažo, neturi jokio kvapo, vis dar puikūs. Yra keleta šepetėlių, kurie mėgsta išsisklaidyti, tačiau nuo to neapsaugoti net ir prabangiausi šepetėliai, tam po plovimo reikėtų naudoti apspaustą tinklelį, kad šepetėlis neprarastų formos bei, žinoma, teisingai plauti. Jei esat bandę Morphe šepetėlių, kaip visada nuomonės labai laukiu į komentarus. Iki!

Besame  

You May Also Like

0 komentarai (-ų)