Dove Derma Spa Summer Revived savaiminio įdegio losjonai

by - 06:00


Per tą ilgąjį savaitgalį man nesigavo sukurpti jokių įrašų, o į priekį parašiusi neturiu, todėl dabar taip pirmadieniškai kimbu prie darbų :) Iš karto noriu pasakyti, kad ačiū visoms parašiusioms merginoms, poto kai įlindau į instagram stories su MAC rekomendacijomis! Sulaukiau nemažai žinučių, klausimų, tad labai džiaugiuosi, kad jums patiko tokie video ir buvo faina išgirsti mano balsą, pasibendrauti taip tarsi gyviau :) O šiandien noriu jums papasakoti apie du skirtingus ir tuo pačiu beveik vienodus Dove produktus - DermaSpa Summer Revived savaiminio įdegio losjonus.

Kaip matot iš pakuočių, maniškiai truputį skiriasi. Vienas su soft shimmer, lengvu blizgesiu, o kitas paprastas. Taip pat pagal užrašus vienas yra skirtas šviesiai - vidutinei odai, o kitas skirtas vidutinei - tamsiai. Losjonas su soft shimmer ir turi savyje blizgučių, tik dienos apšvietime, kambariuose tų blizgučių visiškai nesimato. Matosi tiesioginėje saulėje ir prie lempų, dirbtinio apšvietimo. Apart to tarp šių dviejų losjonų skirtumų nematau :)


Šie įdegio losjonai yra palaipsniniai :) Ir gal mano nuomonė populiari nebus, nes mačiau daug puikių atsiliepimų, bet man efektą iš jų išgauti sunku. Po keturių-penkių dienų / kartų tepant ant kūno atsiranda vos matoma spalva, dažnai sausesnėse vietose kaip keliai ar alkūnės losjonas nuima nelygiai. Naudojant toliau, spalva palaipsniui tamsėja, tačiau jeigu kūno oda labai šviesi man suteikia netikrovišką, labai gelsvą atspalvį. O tik po kelių kartų tepimosi jokio efekto nuo šių produktų nematau, o teptis kasdien visą savaitę man ir tingisi ir nesinori.. Dėl to, jei norisi dirbtinio įdegio geriau renkuosi efektyvius ir greitai įdegį suteikiančius produktus, nes tiek laiko tepliotis ir nematyti beveik jokio efekto man atrodo tiesiog neverta.

Losjonams tepti tikrai nereikia jokių pirštinių, tik užsitepus nusiplauti rankas, nes jie turi savotišką kvapą. Tekstūra iš skystesnių, balkšva, todėl iš karto jokio atspalvio neduoda. Reikia mažai, ant kūno pasisklaido tikrai lengvai ir greitai, nėra sunkus ar lipnus - šie dalykai man patinka. 


Abiejų priemonių sudėtys beveik tokios pat, minimaliai skiriasi ingredientų eiliškumas sąraše. Aš jums pateikiu losjono be blizgučių sudėtį. Pradžia pakankamai saugi, bet aukštai sudėtyje silikonas, poras kemšančios medžiagos. Pabaigoje labai daug galimai toksiškų, kontaktinį dermatitą sukeliančių kvapiklių ir konservantų. 

Pilna sudėtis : vanduo, glicerinas, rišiklis ir minkštiklis, savaiminio įdegio medžiaga, silikonas, emulsikliai ir minkštikliai, karamelė, ph reguliuojanti medžiaga, klampumo reguliavimo medžiagos, įvairūs emulsikliai, minkštikliai ir tirpikliai. Toliau seka kvepalai ir konservantas fenoksietanolis, vėl tirpikliai ir emulsikliai, o už jų pasipila konservantai, daug įvairių kvapiklių ir keli dažikliai.

Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Stearic Acid, Dihydroxyacetone, Dimethicone, Glycol Stearate, PEG-100 Stearate, Caprylyl Glycol, Caramel, Cetyl Alcohol, Citric Acid, Dimethiconol, Disodium EDTA, Glyceryl Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxystearic Acid, Isohexadecane, Isopropyl Myristate, Maltodextrin, Palmitic Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Polysorbate-60, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Sorbitan Isostearate, Stearamide AMP, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 16255, CI 47005

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Kiekiai po 200ml, galioja metus nuo atidarymo. Pirkti yra tikrai visuose didžiuosiuose supermarketuose, Droguose, Eurokos ir panašiose parduotuvėse. Kaina be nuolaidų apie 8€.


Gaila, bet manęs šie Dove DermaSpa Summer Revived losjonai neįtikino. Efekto nėra, o jei ir jis ilgainiui pasirodo, tai silpnas. Sudėtis irgi šiaip sau, dėl to kasdien teptis jau dėl jos nelabai norisi. Manau, jei jau norisi dirbtinio įdegio, tai geriau pirkti tokį, kuris stipriai matomą įdegį suteiks per naktį, o ne savaites žaisti su tokiais losjonais. Nors kaip jau rašiau, girdėjau ir puikių atsiliepimų, buvo merginų, kurios pamatė suteiktą įdegį jau po vieno naudojimo. Tad jei jus šie Dove produktai labai gundo, turbūt vienintelis kelias sužinoti ar jums patiks bus išbandyti savo kailiu :) Bet iš manęs jie pliusų, deja, negauna.

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)