Vinted made me buy it ・ Neutrogena Hydro Boost® Water Gel Cleanser

by - 07:00



Ar čia yra tokių merginų, kurios žino mane jau gal virš gerų penkių metų iš Vinted forumo? :) Tikiuosi, kad taip. Tada viskas buvo daug paprasčiau, o apie kosmetiką diskusijos ir patarimai vykdavo nuolat ir tokiom paklodėm, kad būdavo ir kas pykdavo. Per tiek metų vienos kitas užkrėtėm įvairiausiais kosmetikos pirkiniais, o va prieš keleta mėnesių praėjusiam Neutrogena Hydro Boost veido prausiklio bumui neatsilaikiau ir aš. 


Jis apibūdinamas kaip novatoriškas lengvas gelis, reaguojantis su vandeniu. „Neutrogena® Hydro Boost®“ susidariusios putos pašalina nešvarumus, riebalus ir makiažą, nepalieka ant odos jokių nuosėdų ir atgaivina ją gyvybiškai svarbia drėkinamąja doze. Po kiekvieno valymo oda tampa pastebimai švari ir elastinga. Be parabenų. Neužkemša porų. Tinka jautriai odai.

Nors ir neatsilaikiau, bet kažko per labiausiai nesitikėjau, ir net nežinau kodėl, gal, kad su Neutrogena produkcija nebuvau gerai pažįstama? Šiaip man iš karto patiko minimalistinė žydra pakuotė su dozatoriumi, nes labai paprasta naudoti. Dozatorius irgi geras, lengvai reguliuojasi išspaudžiamas kiekis, nebūtina spausti pilno išspaudimo. O man ir nereikia pilno. Prausiklis labai skalsus, putoja galingai, tai užtenka nedaug, itin patiko kaip greitai ir švariai nuplauna veidą, net su pilnu veidu makiažo. Vienu plovimu pašalina blakstienų tušą, pudrą, antakių gelį ir visa kita. Veidas lieka švarus ir kas svarbiausia, negraužia akių ir neišsausina odos.


Su sausa oda pirmenybę teikiu kreminiams prausikliams, bet šis nors ir gelinis, o pagal aprašymą pašalina riebalus, bet tikrai labai patiko. Aprašyme neakcentuojamas joks odos tipas, tad turbūt tiktų visiems. Beje, turi gana gaivų kvapą, tik natos tokios neaiškios, susimaišius su vandeniu galima užuosti kartu ir tokį gana nemalonų muilo kvapą, kas pirmus kartus bandant buvo šiek tiek numušęs norą naudoti. Bet arba pripratau arba nebesikoncentruoju į kvapą, nėra stiprus, tai tikrai neerzina.


Sudėtis su minimaliais trūkumais, bet pagrindiniai ingredientai saugūs ir gana aukštai ant pakuotės akcentuojama hialurono rūgštis : vanduo, glicerinas, PAM - putų sudarytojai - valikliai, hidrolizuota hialurono rūgštis, minkštiklis, antistatikai, emulsikliai, kondicionuojančios medžiagos, valikliai, tirštiklis, druska, klampumo ir pH reguliavimo medžiagos, antioksidantas, vitaminas E, konservantas ir kvepalai.★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Hydrolyzed Potato Starch Dodecenylsuccinate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Ethylhexylglycerin, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Polyquaternium-10, Polysorbate 20, Sodium Isethionate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate , Potassium Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Hydroxyacetophenone, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Parfum.★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

200ml prausiklio galioja metus nuo atidarymo. Pagamintas Graikijoje. Pirkti rasite Drogas, vaistinėse, pigu.lt. Kaina labai prieinama, 8-6€ dažnai būna nuolaidos.


Ačiū kažkam, kas pirmas šiuo prausikliu užinfluencino, nes tikrai nesigailiu pirkusi. Gal bumas jau ir pasibaigė, bet jei tik galiu, tai estafetę perleidžiu ir jums!

♡ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)