Mano mylimiausi Becca highlighter'iai

by - 18:30


Jeigu kas paklaustų, kokia mano mėgstamiausia kosmetikos kompanija, turbūt daug negalvojusi atsakyčiau, kad Becca. Ne tik dėl to, kad dar nebuvau visiškai nusivylusi kažkuria jų priemone, bet ir todėl, kad jie žino ką daro - produkcijos pasiūla nėra įtin didelė, organizuota tik į natūralų grožį, švytėjimą, spindėjimą, effortless - nesudėtingą, daug pastangų nereikalaujantį makiažą. Ne daug kas žino, tačiau tai Australijoje atsiradusi kosmetika, gyvuojanti jau virš 16 metų, tačiau platų pripažinimą įgijusį neįtin senai. Dabar Becca globalinis brand'as, parduodamas daugumoje šalių (na, Lietuvoje kolkas dar neturime).

Becca labiausiai žinoma dėl plačios pasiūlos švytėjimo suteikiančių priemonių (highlighterių), kurių yra ne tik skirtingų spalvų, bet ir struktūrų - skystų, kreminių, sausų. Sausos, įprastos presuotos priemonės yra pačios populiariausios, lengviausios naudoti, tad jų turiu daugiausiai, keturias skirtingas spalvas.


Becca Glow On The Go buvo pirmasis mano Becca kosmetikos pirkinys. Tai pakankamai senai įsigytas mažesnio dydžio priemonių rinkinys, kurį sudaro sausas ir skystas highlighteris. Tuo metu Becca produkcijos dar nebuvo galima įsigyti niekur europoje, tad maniškis yra siųstas iš Amerikos. Abi priemonės tos pačios, vienos iš populiariausių ir labiausiai visur girdimos spalvos - Opal. Spalva persiduoda šviesiau, nei kad atrodo pakuotėje, tačiau tai labiau vidutinio šviesumo aukso ir vario spalvų mišinys, kuris visiškoms baltaodėms tikrai netiks. Nors priemonių kiekiai nėra labai dideli (sauso produkto 2,4g,  skysto 5g) jų tikrai užtenka labai ilgam.


Antrasis mano turimas highlighteris - Becca Shimmering Skin Perfector Pressed yra pavadinimu Moonstone. Tai jau įprastas, pilno dydžio pakuotėje produktas. Pati pakuotė yra labai tvirta ir pakankamai sunki, sakyčiau plonai guma dengtas plastikas, o viršuje metalas su išgraviruotu Becca pavadinimu. Per visą vieną pusę turime veidrodėlį. Moonstone yra antra iš šviesiausių siūlomų spalvų - tai labai šviesi šampaninė spalva.




Toliau limituoto leidimo Becca paletė, kuri buvo kurta kartu su youtubere Jaclyn Hill. Šios paletės pardavime jau nebėra, tačiau joje esantys highlighteriai Champagne pop ir Prosecco pop yra pardavime kaip atskiri pilno dydžio produktai, lygiai taip pat kaip prieš tai aprašytas Moonstone spalvos highlighteris. Champagne pop yra šampaninė persikinė spalva, Prosecco pop - šilta auksinė spalva.







Kalbant apie pačią sausų highlighterių formulę, ji kietoka, nėra minkšta kaip sviestukas, tačiau čia yra ir teigiama pusė - kiek kartų buvau numetusi ir keliavusi su jais visiškai nieko neatsitiko, nedužo, nesubyrėjo. Man asmeniškai veido nesausina ir neišryškina odos struktūros. Jie nėra įtin birūs, ar kreidiniai, nesidengia gumuliukais. Nėra jokių atskirų blizgučių dalelių, tiesiog subtilus švytėjimas. Nuo vieno perbraukimo šie highlighteriai nėra įtin intensyvūs, bet labai lengvai intensyvumą galima reguliuoti uždedant daugiau ar papurškus Mac fix plus ar kito purškiklio. Taip pat jie bentjau man išsilaiko pakankamai gerai, tikrai nedingsta po valandos. Per nuotraukas, be judesio highlighterius perteikti yra pakankamai nelengva, tačiau stengiausi kaip įmanoma labiau atkleisti visą jų žavesį :) Visose nuotraukose ta pati seka : nuo dešinės į kairę Moostone, Opal, Champagne pop, Prosecco pop (kai kuriose nuotraukose už prosecco pop dar yra skystas Opal highlighteris). Šiose nuotraukose dengta pirštu :





Su blykste :




Dengiant daug priemonės su šepetėliu :





Sušlapinus šepetėlį Mac fix plus purškikliu :




Kaip matote, intensyvumą tikrai galima reguliuoti, pvz sušlapinus šepetėlį highlighteriai iš karto pasidaro įtin metališki, sukuria šlapio efekto įspūdį, o tiek produkto ant veido tikrai nė nereikia, tad nors nėra super kreminiai, pigmentacija gera, nes galima lengvai ir padauginti. 

Pilną dydį sudaro 8g produkto, kas tikrai yra daug, net man naudojant visus metus produktas vis dar atrodo kaip mažai naudotas. Mini dydžio highlighteris - 2,4g, gramu daugiau nei dauguma tradicinio dydžio šešėlių, tačiau jo taip pat užteks itin ilgam, kalbu iš patirties. Mažosios travel size ar Becca vadinamos glow on the go priemonės puiki proga išbandyti produktą už mažesnę kainą. 

Presuotų, sausų highllighterių galiojimas 24mėn., Becca kompanija yra cruelty-free ir ant gyvūnų netestuoja, tačiau nesenai buvo nupirkta Estee Lauder kompanijos, kuria prekiaujama Kinijoje, kur testavimas ant gyvūnų yra reikalaujamas įstatymų. 

Becca produkcijos, kaip minėjau, Lietuvoje neturime. Tačiau juos galime įsigyti internetu, Anglijos puslapyje cultbeauty, nebus nei muito nei kitų mokesčių. Glow on the go rinkinukų kaina 20 svarų (~23 eurai), pilno dydžio highlighteriai po 32 svarus (~37 eurus).

Aš asmeniškai dievinu kaip gražiai Becca highlighteriai atrodo ant veido, mažiau užsidėjus galima išgauti natūralų, lengvą efektą, norint daugiau taip pat be problemų galima užsidėti daugiau ir „akinti“.

Nuorodos :
Becca glow on the go Opal rinkinys

Pilno dydžio Moonstone ir Prosecco pop

Pilno dydžio Champagne pop



Besame 

You May Also Like

0 komentarai (-ų)