Becca Soft Light Blurring Powder - biri pudra, kuri ne kaip jokia kita

by - 23:01



Atrodo, kas liečia Beccos kosmetiką, mano norų sąrašas niekada nesibaigia. Impulsyvus pirkinys, nesulaukus beveik jokių atsiliepimų, nes tai buvo naujiena, kuri pas mane jau virš mėnesio. Tai Becca Soft Light Blurring Powder, apie kurią ilgai kaupiausi rašymui ir dar ilgiau išbandinėjau, nes niekaip negalėjau susivokti ką apie ją manauPati pakuotė mane tiesiog keri - niekur nemačiau kažko panašaus, tai lyg ledo kubas! Bet iš pradžių pradėsiu nuo paprastesnių dalykų :)





Kad suprastumėte, kuo ši pudra skiriasi nuo begalės kitų birių pudrų, tiesiog privalau išversti tai, kas yra žadama pudros aprašyme : Becca Soft Light Blurring Powder yra biri užtvirtinimui skirta pudra, kuri kaip šydas užmaskuoja trūkumus, užtvirtina makiažą su subtiliu švytėjimu ir tuo pačiu pašalina blizgesį. Soft Blurring Powder peržengia tradicinių užtvirtinimo pudrų privalumus, sukurdama grožio filtrą. Tai lengva kaip plunksna, mikro smulkumo pudra su keraminėmis mikrosferomis, kurios švelniai išsklaido šviesą, paslepia netobulumus, išlygina veido odą, nekemša porų bei nesubėga į raukšleles. Universali, tinkanti visiems odos tonams ir tipams spalva Golden Hour užtvirtina makiažą, prailgina makiažo išsilaikymą ir atgaivina bet kokį makiažą. Skamba nuostabiai, ar ne? :)







Na, iš tiesų tai tikrai tokia biri pudra, kaip jokia kita. Ji visiškai nesausina ir nematizuoja. Jeigu skaitote ir turite sausą ar normalią odą - tai puiki žinia, deja, mišriai ir riebiai odai aš jos tikrai nerekomenduočiau, nes blizgesys išlys greičiau nei reikia. Nors teigiama, kad spalva universali ir tinkanti visiems - ji tikrai netiks įtin šviesios odos merginoms, nes yra persikinės spalvos ir palieka lengvą atspalvį ant veido. Dabar labai populiaru naudoti birias pudras bake'inimui (kas nežinote, pagooglinkite), bet ši pudra tam netiks, nebent esate labai tamsios odos - paliks jau pakankamai ryškų atspalvį. 



Nors buvau įpratusi maskuoklio užtvirtinimui naudoti neįtin purų šepetėlį, vis dėl to ši pudra geriausiai dengiasi naudojant nedidelį purų šepetėlį, ir juo ne tapšnojant, o dengiant sukamaisiais judesiais (vizažisto Mario Dedivanovic technika). Tai tikrai lengva pudra, nesuteikianti faktiškai jokio maskavimo, tačiau labai svarbu pakalbėti apie tą išgirtą grožio fitrą, blurinimo šydą, kuris ir turėtų būti šios pudros esmė. Man labai gaila, tačiau jokio tokio efekto aš nepastebiu, lygiai taip pat kaip ir subtilaus švytėjimo. Tačiau makiažą tikrai užfiksuoja, neapkraudama odos.



Becca direktorė Kerry Cole netgi siūlo, kad puikus būdas naudoti šią birią pudrą - sumaišyti su jų parduodama skysta pudra. Labai keistas variantas, nes dažniausiai šiukštu nenaudojame birių produktų iš karto su skystais, tačiau ši pudra tikrai kitokia, nes tai suveikė tikrai puikiai. Tiesa, aš neturiu Beccos skystos pudros, tačiau šį variantą pabandžiau su Bourjois Healthy Mix Serum pudra ir jos nebereikėjo papildomai fiksuoti, o viskas pasidengė be priekaištų.


Pati pakuotė pagaminta iš storo plastiko, nors ir atrodo kaip stiklinė. Ledo kubelio imitacija tikrai nuostabi, gyvai pati pakuotė dar gražesnė, rodos net galima būtų sedėti ir tik žiūrėti į ją, ypač kai apšviečia saulė, atrodo kaip kažkas magiško.. Kaip ir visos birios pudros šiek tiek nepatogu naudoti, nes vis kur nors pribyra, tačiau tikrai turiu ir nepatogesnių  naudojimui birių pudrų.



Sudėtis nėra labai ilga, turime talką, sintetinio fluoro žėručio (aprašyme gražiai įvardinta kaip keramikos mikrosferos - t.y sintetinis mineralas iš fluoro, aliuminio bei silikato), absorbentų, silikonų, daug minkštiklių ir drėkiklių, pabaigoje yra ir mano nemėgstamas konservantas.


Galiojimas - 18 mėnesių. Pagaminta JAV.  Produkto kiekis 10g.

Šią pudrą aš įsigijau iš www.cultbeauty.co.uk , jos kaina 32 svarai. Iš šio puslapio siunčiantis į Lietuvą jokių muitų ar mokesčių nėra.

Šią pudrą aš ir toliau naudosiu, manau ji bus puikus variantas vasarai, kada nesinori apkrauti veido. Antrą kartą šios pudros nepirkčiau, nes manau ir taip man jos užteks įtin ilgam laikui, tačiau nėra ir taip, kad ji mane nuvylė, gal tiesiog kiek nepateisino lūkesčių, nes aprašyme teigiami stebuklai, kurių ši pudra nedaro. Jeigu ieškote kažko lengvo, nesausinančio, neapkraunančio veido ir turite sausą - normalią odą, nesate įtin šviesios odos, galbūt ir vertėtų atkreipti dėmesį į šią pudrą, jei tenkina kaina. Kitais atvejais vis dėlto tarčiau didelį ne. 

Kiti įrašai apie Becca kosmetiką :
Mano mylimiausi Becca highlight'eriai
Geriausia / mylimiausia 2016 kosmetika
Besame 

You May Also Like

0 komentarai (-ų)