Hylamide HA Blur : ir geriausias metų primeris ir visiškas fail?

by - 18:46


Gal ir nustebsite, bet iš tiesų net ne The Ordinary, o Hylamide mane paskatino atlikti pirmą užsakymą iš Deciem. Iš Deciem galima įsigyti visas jų kompanijų priemones, t.y Niod, Hylamide, The Ordinary, The Chemistry Brand ir kitas, tad labai patogu viską įsigyti vienoje vietoje. Dažni mano pirkiniai būna impulsyvūs, bet būna daug ir tikrai apgalvotų pirkinių, toks būtent buvo Hylamide Ha Blur (10€) - labai įdomus produktas, žadantis išblurinti, sulyginti veido odos paviršių, matomai sumažinti poras ir raukšleles, paputlinti odą, drėkinti, iš esmės suteikti photoshop efektą veidui, beto teigiama, kad jis išskirtinis tuo jog sudėties pagrindas yra speciali hialurono rūgšties formulė.

Tiesa sakant neplanavau daryti šios apžvalgos, o ir po kurio laiko naudojimo jo pas mane jau likę ne per daugiausiai, tačiau prieš pora dienų į el. paštą atėjo laiškas iš Deciem, kad Hylamide Ha Blur buvo išrinktas Stylist geriausiu 2017 metų makiažo primeriu/baze ir pagalvojau kol jį dar turiu reikia būtinai parašyti apžvalgą, nes mano nuomonė gan smarkiai skiriasi.


Hylamide Ha Blur atkeliauja pro šoną atsidarančioje ryškioje baltai rožinėje dėžutėje, ant kurios daug kartų kartojasi tie patys ženkliukai/produkto savybės : blurs, minimizes pores, hydrates, plumps -išblurina, mažina poras, drėkina, putlina. Taip pat atsidarius dėžutę pateikiamas kitų Hylamide produktų sąrašas su grafiniais paveikslėliais. Pats primeris išspaudžiamoje, pusiau baltoje pusiau ryškiai rožinėje pakuotėje kaip ir dėžutė.




Deciem Hylamide Ha Blur pristato kiek pompastiškai - Hylamide Ha Blur apibūdina kaip ypatingą produktą, kokio dar nėra rinkoje. Taip pat rašoma „blurinantys produktai žada išsklaidyti šviesą į daug krypčių, kad paslėptų poras ir raukšleles bei suteiktų patobulintos odos vaizdą. Yra dviejų tipų blurinantys produktai rinkoje : tie kurie veikia tikrai gerai, bet nedraugauja su makiažu (ir nėra tinkami normaliai - sausai odai) ir yra tokie blurinantys produktai, kurie neveikia taip gerai, bet tinka naudoti su makiažu ir visiems odos tipams. Vietoj to, kad pasikliauti senesnėmis silicio dioksido technologijomis, Ha Blur naudojame naują hialurono rūgšties bazę. Hialurono rūgštis dar niekada nebuvo naudojame blurinimo tikslui ir Ha Blur tinka naudoti su bet kokiu makiažu ir visiems odos tipams. Tiesa sakant Ha Blur ir makiažas dera taip gerai, kad jį galima naudoti po arba ant skystos pudros, arba sumaišyti su ja.“


Galiu sutikti, kad vis dėlto dauguma blurinančių produktų yra skirti riebesnei odai, jie linkę pasausinti ir stabdo odos riebaląvimąsi, bet dauguma tokių mano turėtų makiažo bazių vis dėlto puikiai derinosi su makiažu. Laukdama šios priemonės tikrai galvojau, kad jos konsistencija bus kitokia nuo tų silikoninių makiažo bazių, bet iš tiesų nelabai. Tos bazės dažniausiai būna permatomos, ši balta, bet tokia pati tiršta, sunki ir ant odos palieka lygiai tokį patį, slidų paviršių. Kadangi aprašyme siūloma naudoti ir tik ją vieną, ir po bei ant skystos pudros, išbandžiau visus variantus, tik nebandžiau maišyti kartu su pudra.

Ant skystos pudros naudoti man visai nepatiko, nes bandant išsklaidyt šį primerį pudra nueidavo gumuliukais arba nusitrindavo. Tiesiog ant veido be makiažo net nemačiau tikslo jo naudoti, bet pabandžiau ir vėl gi nepatiko dėl to paliekamo slidaus efekto, kadangi jame yra ir begalės silikonų, jis į odą nesigeria, o ant jos stovi ir jausmas kaip išsitepus veidą sviestu - nemalonu. Užtepus skystą pudrą tas slidumas dingsta, bet tiesa sakant iš jo nepamačiau jokio efekto. Aišku, užsitepus dėl to slidumo oda tampa labai švelni, bet bent man nulinis poveikis kalbant apie porų mažinimą ir išblurinimą - ar su juo ar be nei ant nuogos odos, nei su pudra efektas nesiskiria. Taip pat jį naudojant nepastebėjau jokio ilgesnio makiažo išsilaikymo. Galbūt jis labiau tiktų ant tokios odos, į kurios poras labai linkusi subėgti skysta pudra, bet abejoju ar padarytų kažką daugiau. Tas žadamas photoshop efektas man absolučiai neįvyko.


Sudėtis neišpasakytai ilga, visi su galūnėmis - icone, -oxane yra silikonai arba silikonų pagrindo medžiagos ir jų sudėtyje yra labai daug, hialurono rūgštis yra tik 11 ingredientas. Sudėtyje dauguma medžiagų saugios ir nekenksmingos, įvairiausi tirpikliai, emulsikliai, plėvelę sudarančios medžiagos, konservantai. Sudėtyje beveik nėra poras kemšančių medžiagų.

caprylyl methicone, aqua (water), peg-12 dimethicone/ppg-20 crosspolymer, hexamethyldisiloxane, polysilicone-11, cyclopentasiloxane, isodecyl neopentanoate, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, cyclomethicone,  peg-10 dimethicone, sodium hyaluronate, pseudoalteromonas exopolysaccharides, sodium salicylate, adipic acid/neopentyl glycol crosspolymer, methyl methacrylate/peg/ppg-4/3 methacrylate crosspolymertocopherol, acrylamide/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, silica dimethyl silylatelaureth-12, polyacrylate crosspolymer-6, isohexadecanepolysorbate-80, dimethicone, cyclohexasiloxane, cetearyl dimethicone crosspolymer, vp/va copolymercyclotetrasiloxane, amodimethicone, hydroxypropyl methylcellulose, citric acid, butylene glycol, hexylene glycol, caprylyl glycol¸ ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, chlorphenesin

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingiNėra duomenų


Šio primerio yra 30ml, bet bent man jis susinaudojo labai greitai, nors pagrinde naudojau T zonoje. Pagamintas Kanadoje, galiojimas 12 mėnėsių nuo atidarymo. Kaina - 10 €. Nuoroda iš Deciem, kur jį ir pirkau - Hylamide Ha Blur. Taip pat jį galima parsisiųsti ir iš UK svetainės beautybay.com (11.25€).


Tikrai nesuprantu kodėl Stylist jį išrinko geriausiu 2017 metų primeriu. Kaip jau supratote man jis absolučiai neišpildo žadamo efekto ir mano nuomone yra visiškai nevertas kainos. Tai nėra siaubingas produktas, kurio neįmanoma naudoti, bet tikėjausi kur kas daugiau. Jeigu turite ir bandėte parašykite komentaruose, galbūt jis jums veikė geriau negu man?

 Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)