MAC Fruity Juicy kolekcija / Delphic ir Baiana Bronze bronzerių apžvalga

by - 15:17


Turbūt ištikimoms skaitytojoms jau pabodo visą savaitę apsilankyti ir nerasti naujo įrašo.. Na, dabar aš jau čia, tad tikėkimės įrašai bus apie tris kartus per savaitę, kaip iki šiol :) Šiandien noriu pakalbėti apie MAC Fruity Juicy kolekciją, kol ji dar yra. Tai viena iš mažumos kolekcijų, kurios jau prieš pasirodant nekantriai laukė daug kosmetikos mylėtojų. Tai labai spalvinga, žaisminga, vasariška, tropikų įkvėpta kolekcija, kurią sudaro įvairovė kosmetikos priemonių - kelių rūšių lūpų blizgiai ir lūpų dažai, akių šešėliai, skysti švytėjimo suteikiantys lašiukai, fix plus fiksatorius, du veido šepetėliai ir keturi skirtingi bronzeriai. Kai kas visiškai nauja, kai kas kartojasi iš ankstesnių kolekcijų, bet viskas yra specialiuose Fruity Juicy įpakavimuose puoštais tropiniais vaisiais ir gėlėmis.


Iš šios kolekcijos įsigijau fix plus, švytėjimo suteikiančius lašiukus ir du bronzerius, būtent kurių apžvalga šiandien ir noriu pasidalinti. Po MAC klasikinio, jei nieks nesupyks, jau kiek pabodusio standartinio įpakavimo, šis tropinis vaizdas tikrai sužavėjo akis, tad taip mano rankose atsidūrė bronzeriai Delphic ir Baiana bronze.




Abiejų pakuotės yra visiškai identiškos, tad vienintelis būdas juos atskirti neatidarius yra žiūrėti į pakuotės apačią, kur yra lipdukai su jų pavadinimais.

Iš pradžių įsigijau Baiana bronze, skirtingai nuo Delphic jo viduje nėra jokio išskirtinio rašto, tai standartinis, lygus paviršus. Kvapo faktiškai nėra jokio, nors iš tokios kolekcijos galima būtų tikėtis kažko tropiško, bet lyg ir iš visos kolekcijos tik fix plus turi išskirtinį kokosų kvapą. Kalbant apie Baiana bronze bronzerio formulę galiu pasakyti, kad ji nuostabi ir manau, kad šis bronzeris man taps ir vienas mėgstamiausių, nes negaliu paleisti jo iš rankų!

Formulė labai maloni, minkšta, švelni, kreminė, puikiai pigmentuota, neturiu net prie ko prisikabinti. Tai viena iš švelniausių formulių, kokią teko kada naudoti. Šis bronzeris yra visiškai matinis ir į neutralesnę pusę - nei per šiltas, nei per šaltas, spalva labiau tinkama vidutinio šviesumo odai, į tamsesnę pusę. Manau visiškoms šviesiaodėms jis tikrai bus tamsokas, bet spalva yra superinė, kuri vienu metu ir pakontūruoja ir pabronzina veidą. Su šepetėliu nėra lengva paimti jo mažai, reikia lengvai apsukti šepetėlį, jį pakratyti ar kiek pateplioti ranką, nes iš karto dedant ant veido bronzerio gali būti per daug, tačiau net ir padauginus išsisklaido labai lengvai ir lygiai.


Delphic bronzeris yra visiškai kitoks (štai dėl to pirkau ir jį) - jie abu labai skirtingi. Šis bronzeris jau buvo keliose ankstesnėse MAC kolekcijose. Delphic bronzeris atrodo gražiau dėl iškilių raštų, bet liesti jį nėra taip malonu, jis pakankamai kietas ir šiurkštokas, liečiant pirštais net šiukšda. Tai nėra intensyviai pigmentuotas produktas, bet dengiant šepetėliu veidą tikrai galima pasluoksniuoti ir išgauti intensyvų efektą. Taip pat tai ryžesnis, šiltesnio atspalvio bronzeris, kuris vėl gi labiau tiktų tamsesnei odai, nes ant labai šviesios tikrai bus per oranžinis. Vis dėl to ant veido jis atrodo tikrai gražiai, bet tai yra tikrų tikriausias bronzeris, kuris priduos įdegio efekto ir dėl spalvos ir dėl formulės - jis tikrai nėra matinis, labiau satininis su lengvu švytėjimu. 



Štai kaip abu atrodo paswatchinti, realiai Baiana bronze spalva yra kiek šaltesnė negu nuotraukoje. Ant veido nuotraukų nedariau, nes nuotraukose tas grožis neatsispindi, fotografuojant suryja spalvas.


Bronzeriai skirtingi ne vien savybėmis, sudėtimi, kaina bet ir pagaminimo vieta ir kiekiu - Delphic pagamintas Italijoje ir jo kiekis 7g, tuo tarpu Baiana Bronze pagamintas JAV ir jo kiekis didesnis, 10g.

MAC Fruity Juicy kolekciją galima įsigyti visuose Douglas, kur yra MAC salelės, taip pat ir internetu :
DELPHIC (31,95 €)  
BAIANA BRONZE (26,95 €)



Jeigu reikėtų pasirinkti vieną, tikrai rinkčiausi Baiana Bronze ir dėl spalvos ir dėl minkštos formulės. Delphic jokiu būdu nėra blogas, tiesiog kiek kitoks ir kolkas ne visiškai limpantis, tiksliau nelimpantis taip gerai kaip Baiana. Šiaip ar taip abu yra puikūs produktai su labai žaviomis pakuotėmis, kurie visiškai nenuvylė mano didelių lūkesčių. Labai rekomenduoju pabandyti, kol jie dar yra prekyboje!


Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)