Highlighteris, kurio pavydėtų ir J Lo - Kylie Cosmetics Ultra Glow (King)

by - 17:40


Nuo vienos kosmetikos naujienos prie kitos! Kaip ir praeito įrašo pažiba, Colourpop maskuokliai, taip ir nauja Kylie Cosmetics kolekcija pasirodė panašiu metu. Niekas ypač nesudomino, bet jau per praeitą, Holiday kolekciją, iš kurios įsigijau šešėlių paletę (jos apžvalga čia) mane labai sudomino birūs highlighteriai. Todėl kai pamačiau, kad per naują jos gimtadienio - Birthday kolekciją bus išleidžiami dar du nauji tokio tipo highlighteriai sumaniau bent vieną įsigyti.


Highlighterį gavau švelniai rausvoje dėžutėje, puoštoje širdelėmis, visai miela. Kaip ir visuomet pasitinka atvirukas, jame dar kartą informuojama, kad tai gimtadienio kolekcija ir kad šio gimtadienio kolekcijos tema rožinė, kas jau turbūt ir akivaizdu.



Highlighterio dėžutė puošta sidabro spalvos užrašu Kylie ir žvaigždutėmis, kai kurios iš jų ne atspausdintos, o iškilios. Pati highlighterio pakuotė man taip pat patinka - švelniai rožinė, su skoningu sidabro - holografiniu užrašu Kylie Jenner.


Aš įsigijau spalvą King - ji labiau į šampaninę, auksinę pusę, kai kita šios kolekcijos spalva buvo labiau rausva, pavadinimu Queen. Pakuotės dangtelis nusisuka ir kaip visų birių produktų pakuotėse yra skylutės produktui išbyrėti. Vis dėl to tai biri priemonė, tad tos netvarkos išvengti sudėtinga.


Kai tik gavusi atidariau, galvojau, kad bus tikrai per tamsus, nes indelyje atrodo pakankamai tamsiai. Realiai toks nėra, bet nėra ir toks šviesus kaip atrodo swatchų nuotraukose. Itin šviesiaodėms jis netiks, manau pradinis odos tonas, kuriam jis tinka yra MAC NC/NW 25, žodžiu toks labiau vidutinio šviesumo, link įdegusios odos. Pabandysiu paaiškinti - tai labiausiai atspindintis šviesą highlighteris, kokį tik kada nors turėjau, jis laaabai reflektyvus, tad naudojant ant šviesios odos iš šono, šviesai apšvietus jis atrodo labai reflektyvus ir šviesus, tačiau žiūrint į veidą tiesiai matysis tamsesni už odos spalva dryžiai ir gražiai jau neatrodis.


Ant tiesioginės saulės tikrai matosi pavieniai smulkūs blizgučiai, bet tik tuomet kai dengta pirštu. Dengiant su šepetėliu tie pavieniai, didesni blizgučiai nubyra, gali keli nubyrėti ant veido, tačiau su švariu šepetėliu lengvai nusiima. Dėl stipraus reflektyvumo jis spindi labai smarkiai, tad net paimant ant šepetėlio patį mažiausią įmanomą kiekį neįmanoma išgauti natūralaus, lengvo švytėjimo - jis švyti visu galingumu!! Sudėtinga, bet svarbu nepadauginti, nes dienos metu gali atrodyti ir juokingai. Jeigu turite iškilią odos tekstūrą, dideles poras šio highlighterio nerekomenduočiau, nes jis tikrai išryškina odos tekstūrą. Nuotraukose gali atrodyti kaip baltas ar sidabrinis, bet dar kartą pasikartosiu, kad tai dėl to stipraus reflektyvumo, tik taip per nuotrauką persiteikia - jis šampaninio atspalvio.



Pačios Kylie swatchai :


Sudėtį išskaityti buvo beveik misija neįmanoma, kadangi Kylie svetainėje sudėčių neskelbia, o interneto platybėse taip pat neradau, tad teko nurašinėti nuo dėžutės. Kadangi dėžutė šviesiai rausva, o sudėtis užrašyta baltai įskaityti labai sudėtinga, bet šiaip ne taip pavyko. Iš tiesų nelabai yra ką pasakoti apie sudėtį - visa sudėtis tai mineralai-pigmentai ir kosmetiniai dažikliai. Manau, kad ant visų, dabar jau 5 jos išleistų birių highlighterių užrašyta ta pati sudėtis, kadangi išvardinti penki pagrindiniai ingredientai (visi saugūs) ir kiti ingredientai, pagrinde dažikliai, kurie tik gali įeiti į sudėtį.

Pagrindinė sudėtis : Synthetic fluorphlogopite, Silica, AluminaOctyldodecyl stearoyl stearate, Tin oxide.
Sudėtyje taip pat gali būti : Aluminum powderBlue 1 lake, Bronze Powder, Carmine, Chromium hydroxide greenChromium oxide greens, Copper powderFerric ferrocyanideFerric ammonium ferrocyanide, Iron oxides, Manganese Violet, MicaRed 6Red 7 lake, Red 28 lakeRed 30 lakeRed 40 lakeTitanium dioxideUltramarinesYellow 5 lakeYellow 6 lakeYellow 10 lake. 


Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingiNėra duomenų

Kiekis 4g - skamba nedaug, bet tai birus produktas, tad tų 4g sočiai užteks tikrai ilgam laikui. Pagaminta JAV, nuo atidarymo galioja 12 mėnesių (manau tikrai galima naudoti ir ilgiau). Kaina  $14.00, tiesa siuntimas į Lietuvą iš Kylie Cosmetics nepigus ir kainuoja $14.95 (nuo 60$ nemokamas, tačiau perkant už 22$ be siuntimo reikės susimokėti muito mokesčius). Šiuo metu išparduota, kaip visada siūlau sekti socialinius tinklus ar užsiprenumeruoti naujienlaiškį :) Nuoroda - King Ultra Glow.


Birūs produktai tikrai sukelia netvarkos, kartais išsipilsto ar apgadina drabužius, bet aš tokia nustebusi gerąja prasme, kad man tas netvarkingumas visiškai nemaišo. Mane net pakerėjo tas ekstremalus intensyvumas ir žavi spalva - rekomenduoju visais šimtu procentų, nieko intensyvesnio dar neteko matyti, I love it!

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)