Vertos dėmesio dekoratyvinės kosmetikos priemonės iki 5 €

by - 15:39


Jeigu plaukų/kūno priežiūros priemonių tikrai galima rasti pakankamai prieinama kaina, tai su dekoratyvine kosmetika kuo toliau tuo darosi liūdniau. Galvojant apie šį įrašą iš karto šovė 5 eurų suma - rodos nei per daug nei per mažai, juk prisiminus litais tai būtų 17,26! Anksčiau atrodo išeidavau iš Drogo ar Eurokos bent su pora prekių už tokią sumą, o dabar už tiek pat sunku nusipirkti ir vieną kokybišką, vertą dėmesio prekę. Todėl patikrinus kainas susirankiojau visas pigesnes prekes ir didžiąją dalį vistiek reikėjo atmesti, nes viršijo tą sumą, tačiau liko 7 puikios priemonės, kurios plius minus į tuos 5 eurus įtelpa.

Catrice Cosmetics Camouflage Cream maskuoklis

Manau tikrai daugumai žinomas šis Catrice maskuoklis atsiradęs prekyboje galbūt jau prieš kokius tris metus, o pora metų naudojamas ir mano. Tai kreminis maskuoklis indelyje, tirštas, stiprios pigmentacijos, pakankamai gerai užmaskuojantis spuogelius. Sausesnius plotelius gali paryškinti, taip pat nerekomenduočiau ties paakiais, nes yra sunkokas, tačiau paraudimams, spuogeliams tikrai verta dėmesio priemonė. Įsigyti galima Drogas ir Eurokos parduotuvėse, kur yra Catrice stendai. Pagal Eurokos e-parduotuvės kainą šio maskuoklio kaina 3,19€. Nuoroda.


Bourjois Healthy Mix maskuoklis

Manau tai ta priemonė, kurios kaina kinta ir be nuolaidos jis nekainuoja 5€, jeigu neklystu Droge šį maskuoklį esu mačiusi ir už kiek didesnę nei 10€ kainą. Pigu.lt šį maskuoklį radau už 4,99€, tad įtraukiu jį į šį įrašą. Iš tiesų kaip ir abi Bourjois Healthy Mix skystos pudros, taip ir maskuoklis man labai patinka - gaiviai kvepia, drėkina, yra lengvas, neapsunkinantis odos, maskuoja vidutiniškai, neišryškina odos tekstūros. Tikrai net neturiu prie ko prisikabinti - puiki priemonė.


NYX Wonder Pencil

Tai universalus pieštukas, kurį galima naudoti įvairiais būdais : kaip maskuoklį, kaip iššviesintoją po antakiu, ties akių kampučiu ar kitose norimose vietose, taip pat akių vandens linijoje ar po ja, kaip lūpų pieštuką - na, žodžiu iš esmės daug kur. Man jis dažniausiai pasitarnauja po antakiu ir akių vandens linijoje - jis labai šviesios nude spalvos (mano spalva vadinasi 01 Light/Clair), tad iššviesina ir paryškina. Yra labai minkštas, lengvai išsisklaido jei ant veido norima nepalikti ryškių linijų, puiki, šviesi nei per rausva nei per rožinė spalva. NYX Produkciją galima įsigyti Panoramoje NYX parduotuvėje, douglas.lt (5,69 €), topbeauty.lt (5,10€).


NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder - Sunny Bronzer

Tai vienintelė priemonė iš šio įrašo, kurios Lietuvoje pirkti nėra, bet galima įsigyti ebay už vos 3,17€. Tai priemonė, kurią atradau praėjusiais metais ir įtraukiau į savo 2016-ųjų mylimiausius, nors iš pradžių ir turėjau bėdų su išsisklaidymu. Tai šaltesnio atspalvio bronzeris, tinkamas ir kontūravimui, nėra labai tamsus, spalva internete lyginama su Benefit Hoola (išties beveik tokia pati). Ilgiau panaudojus pradėjo ant odos sklaidytis puikiai, neatrodo murzinai, duoda pakankamai natūralią spalvą, išsilaiko visą dieną.



Golden Rose Matte Lipstick Crayon

Šių Golden Rose kreidelių/storų pieštukų pirkimo bumas buvo gal daugiau nei prieš kokius metus - jos tikrai buvo labai populiarios, todėl manau, kad dauguma jas turit ar apie jas girdėjot. Jos yra matinės, kaip standartiniai matiniai lūpų dažai, bet ant kitų paviršių persiduoda. Jos labai minkštos, puikiai pigmentuotos, lengvai tepasi, drožiasi įprastai drožtuku. Mano abi turimos spalvos nude - 14 ir 15 spalva. Išties 14 spalva man labai primena MAC Velvet Teddy, nors swatchuose atrodo skirtingai, bet ant lūpų pakankamai panašiai, tad nebloga alternatyva. Pirkti yra Eurokos parduotuvėse, taip pat radau internetu ceryx.lt (3,25€).




Rimmel Match Perfection Skin Tone Adapting Concealer

Nežinau kiek jis adaptuojasi prie odos atspalvio, ką teigia pavadinimas, bet pats maskuoklis tikrai vertas dėmėsio iš tų, kas nori lengvo - vidutinio maskavimo. Manau, kad tai labiausiai mano naudota priemonė apskritai, nes esu sunaudojusi gal net arti dešimties pakuočių.. Kiek pamenu su nuolaida jį pirkdavau Eurokos maždaug už 3,69€, tad kiekvienai dienai man buvo ir yra vienas iš geriausių variantų. Geriausia jį naudoti ties paakiais ir iššviesinimui, nes spuogelių ir kitų problemų jis visiškai nepaslėps. Jeigu paakiai labai tamsūs taip pat reikės kažko smarkesnio, nes kaip minėjau šis produktas pakankamai lengvas, bet tuo man ir patinka - neapsunkina, nesubėga.


Jeigu ir jūs turite atradę vertų dėmėsio dekoratyvinės kosmetikos priemonių iki 5€ pasidalinkite komentaruose!

Besame ❤

You May Also Like

1 komentarai (-ų)

  1. Tie golden Rose lūpų pieštukai labai patiko, vis kartoju ir kartoju :)

    AtsakytiPanaikinti