Naujas „must have“? BIOK Dermatology veido toniko jautriai odai apžvalga

by - 00:06


Prieš kokį mėnesį Grožio Draugo grožio dėžutėje radau penkis pilno dydžio produktus ir nors bendrai dėžutė man patiko, vis dėl to pasilikau tik dvi priemones. Viena iš jų - BIOK Dermatology veido tonikas jautriai odai. Nuo tada sąžiningai jį naudoju kas rytą ir kas vakarą ir jau baigiu įpusėti. BIOK turbūt daugumai žinoma kosmetikos gamintoja Lietuvoje, kurios produkciją galima rasti daugelyje parduotuvių, tad po pastarųjų labiau užsienietiškų produktų apžvalgų pagaliau šis tas lietuviško :)


Šio toniko aprašymas skamba taip : Veido tonikas jautriai, sausai odai. Efektyvumo tyrimais patvirtinta, kad priemonė švelniai valo, drėkina ir tonizuoja odą. Tonikas subalansuoja odos pH, pašalina negyvas ląsteles ir padeda odai atsinaujinti. Oda jausis gyvybingesnė, lygesnė ir švelnesnė. Veiksmingumas užtikrinamas naudojant 100% natūralius aktyviuosius komponentus. Drėkinimą užtikrina hialurono rūgštis Primalhyal 300. BIOTYLIS® atkuria apsauginį odos barjerą. Dipotassium Glycyrrhizinate ramina sudirgusią odą. Be alkoholio.


Pats tonikas gan standartinėje toniko pakuotėje, bent kaip ir dauguma tonikų - tiesiog plastmasinis buteliukas, su dangteliu. Tik čia dangtelis bent man nematytas, neatsidaro įprastai, o tiesiog vieną pusę įspaudus kita iššoka ir pro ten išbėga produktas. Šiaip naudoti labai patogu, bet pasiimti kažkur su savimi nelabai, nes didelė tikimybė, kad netyčia atsidarys ir prabėgs (jau minėtoje grožio dėžutėje jis buvo prabėgęs).

Kaip toliau matysite, sudėtis trumpa ir puiki, yra visi aprašyme minėti ingredientai, pagrinde drėkinančios, odą raminančios medžiagos. Tonikas skystas kaip tiesiog vanduo, nepalieka jokio lipnumo, nėra graužimo ar dirginamojo jausmo nusivalius, kaip tik labai atgaivina ir sudrėkina odą. Kvapas yra wow! Kiekvieną kartą besivalydama jaučiuosi kaip įmesta į Dirol ar Orbit saldžiai mėtinės kramtomos gumos pakelį, nes kvapas būūūtent toks! Nėra aštrus ar erzinantis, o toks maloniai jaučiamas ir net nežinau iš kur, nes jokių kvapiklių sudėtyje nėra. Nežinau ar po mėnesio naudojimo matau kažkokius stiprius pokyčius veido odoje, bet jokių problemų irgi nesukelė, o jausmas besivalant tikrai atitinka tą, kas rašoma aprašyme : „švelniai valo, drėkina ir tonizuoja odą, oda jausis gyvybingesnė, lygesnė ir švelnesnė“. Nors ant etiketės rašoma, kad jis skirtas jautriai, sausai odai tikrai nematau kažkokių priežasčių dėl kurių šis tonikas netiktų kitiems odos tipams.


Sudėtis tikrai nedidelė - vanduo, naudingas, odą drėkinantis glicerinas, už jo etilheksilglicerinas - glicerilo eteris, naudojamas kaip silpnas konservantas ir odos kondicionavimo medžiaga. Toliau tirpiklis, gerosios bakterijos, mažiausios molekulinės masės hialurono forma (Hydrolyzed Hyaluronic Acid), ji saugi, tačiau kai kurie tyrimai rodo, kad ši hialurono rūgšties versija didelėmis koncentracijomis gali sukelti odos uždegimą/nudeginimą. Už jos drėkiklis, kuris ramina, šviesina ir kondicionuoja odą, toliau vienintelė vidutinio saugumo medžiaga, tai tirpiklis ir emulsiklis, žymimas vidutiniškai saugiu dėl galimų pasitaikyti priemaišų ir pabaigoje alantoinas, natūraliai augaluose, bakterijose ir gyvūnuose randama medžiaga, kuri saugo, ramina ir kondicionuoja odą.

Aqua, Glycerin, Ethylhexylglycerin, 1,3- Propanediol, Lactobacillus Ferment Lysate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Dipotassium glycyrrhizate, Polysorbate 20, Allantoin.

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi




Toniko kiekis 200ml, pagaminta Lietuvoje. Galiojimas atspausdintas, maniškis iki 2018 03 mėnėsio, tad nėra jau taip ir ilgai. Kaina be nuolaidų 6,99€, įsigyti galima eparduotuve.biok.lt arba daugumoje Lietuvos parduotuvių - Droge, Eurokos, didesnėse Maximose, Rimi ir panašiai.

Kaip ir Biok gaminamas Margaritos Anti Acne tonikas taip ir šis Biok tonikas yra tikrai labai vertas dėmesio, kas kart labai malonu jį naudoti, nerealus švelniai saldžios metinės kramtomos gumos kvapas ir drėkinanti toniko formulė man labai patinka :) Manau baigusi kartosiu, rekomenduočiau pabandyti ir jums, ir tikrai ne vien sausiaodėms :)

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)