Wet n Wild Photofocus maskuokliai - dar vieni pigios kosmetikos perliukai?

by - 16:14


Negaliu patikėt, kad tai jau 101 įrašas! Laikas skriete praskriejo, o dar sunkiau įsivaizduot kiek tūkstančių nuotraukų per tą laiką pridaryta ir kiek daug išbandyta produktų! O aš šiandien pagaliau prisiruošiau apžvelgti nuo liepos mėnesio pas mane įsikūrusius Wet n Wild Photofocus maskuoklius. Kai atradau Wet n Wild Photofocus pudrą ir poto įsigijau sau tinkamą spalvą, nebegalėjau paleist iš rankų - šiais metais ji man viena iš atradimų ir daugiausiai naudotų pudrų. Kad jau taip patiko privalėjau įsigyti ir tos pačios serijos maskuoklius - gal ir jie tokie pat geri?


Maskuokliai tikrai išvaizda neišsiskiriantys, bet atrodo gerai - plastikinėse pakuotėse su juodu nusukamu viršumi ir aplikatoriais. Aš turiu dvi spalvas, Light Ivory ir Light/Medium Beige. Dėl spalvų pasirinkimo kompanijai tikrai yra kur augti, nes tai dvi pačios šviesiausios spalvos, o iš viso tėra tik šešios. Kaip ir pudra, taip ir maskuokliai buvo testuojami septyniuose skirtinguose apšvietimuose, su populiariausiais telefonų modeliais, pagaminti su šviesą išsklaidančiu efektu - fotografuojant nuotraukose neišbaltina veido (no flashback).



Šie maskuokliai yra tiršti, kreminiai, visiškai ne skystos formulės. Tik užtepus, atrodo kad maskavimas bus pilnas, tačiau besklaidant jie tampa labiau vidutinio maskavimo maskuokliais, galima papildomai tepti antrą sluoksnį, bet vistiek ryškių probleminių vietų nepaslėps. Šie maskuokliai labai greitai išdžiūna, yra matiniai, bet ne per smarkiai matiniai, nėra tokie sausinantys kaip, pavyzdžiui, man sausina Tarte Shape Tape ar Colourpop No Filter maskuokliai. Deja, yra linkę šiek tiek subėgti į raukšleles. Du labiausiai man patinkantys dalykai apie šiuos maskuoklius tai kaina (apie 4$), žinoma jei nėra galimybės įsigyti gyvai, ta kaina su visais siuntimais kiek paauga, ir tai, kad beveik neturi jokio kvapo. Labai nemėgstu smarkiai kvepiančių produktų, tad man bekvapiškumas yra didelis pliusas!


Viena jų bėda ta, kad ant aplikatoriaus pasiima labai mažas maskuoklių kiekis. Dar neturėjau tokio maskuoklio, kuris dozuotų tokį mažą kiekį, vien vienam paakiui padengti man reikėdavo imti per naujo produktą kokius tris kartus, jūs neįsivaizduojat kaip tai erzina, ypač kai skubi! Dėl to iš šviesesnio, dažniau naudojamo maskuoklio aš išėmiau tą vadinamąjį stopperį - stabdiklį, kuris sulaiko maskuoklio perteklių ir nors dabar ir messy, bet vieną kartą atsukus aplikatorių maskuoklio užtenka visam veidui.



Grįžtant prie spalvų temos, šios dvi šviesiausios spalvos tikrai gana toli viena nuo kitos. Light Ivory kur kas šviesesnė ir į rausvą pusę, tuo tarpu Light/Medium Beige pakankamai tamsi ir geltonesnė, gal net daugiau persikinė. Tai ypač matosi mano palyginime su kitais mano turimais maskuokliais.



Jų sudėtis gana ilga, bet tokia, sakyčiau standartinė ir pakankamai saugi. Pradžioje vanduo, silikonas, glicerinas, propileno glikolis - riebusis alkoholis, iš naftos, o šiaip sudėties pagrindas įvairūs minkštikliai ir emulsikliai, klampumą reguliuojančios medžiagos, tirpikliai, nemažai silikonų, gana aukštai sudėtyje raudonuojantis konservantas fenoksietanolis, iš naudingesnių ingredientų sudėtyje yra tik E vitamino ir ramunėlių ekstrakto.

Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Propylene Glycol, Hydrogenated Polyisobutene, Polymethyl Methacrylate, Dimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Hexyl Laurate, Sorbitan Sesquioleate, Dimethicone Crosspolymer, Silica, PEG-10 Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Dicaprylyl Carbonate, Phenoxyethanol, Isostearic Acid, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Caprylyl Glycol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Propylene Carbonate, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Dehydroacetate, Alumina, Triethoxycaprylylsilane, Tocopheryl Acetate, Propanediol, Dimethiconol, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Caprylhydroxamic Acid, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, [+/- (MAY CONTAIN/ PEUT CONTENIR): Titanium Dioxide/CI 77891, Mica, Iron Oxides/CI 77491, CI 77492, CI 77499, Ultramarines/CI 77007].

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Maskuoklio kiekis 8,5ml. Nors pakuotė sąlyginai nedidelė, bet kiekis vienas iš didesnių (pvz., Nars maskuoklio kiekis 6ml, Urban Decay tik 5ml, Mac Pro Longwear 9ml), Wet n Wild maskuoklio galiojimo laiko nuo atidarymo, deja, niekur nerašo, yra išspausti kodai, kurie galbūt rodo galiojimą, bet kur juos patikrinti neradau.

Įsigyti galite keliaujant po užsienį, kur tik prekiaujama Wet n Wild kosmetika. Galima siųstis iš ebay, iš vokiškos svetainės kosmetik4less.de arba pirkti per tarpininkus iš Amerikos. Atnaujinimas : jau galima įsigyti Eurokos parduotuvėse.

Kažkaip man šie maskuokliai neprilipo taip labai labai kaip pudra, tačiau, jei noriu stipresnio nei lengvo maskavimo mano ranka tikrai dažnai siekia jų. Jie minimaliai paakius pasausina, bet nesuteikia per matinio efekto ir yra nebrangūs ir bekvapiai, sudėtis taip pat pakankamai gera, tad man jie patinka ir asmeniškai patinka labiau nei populiarieji brangūs Mac ar UD maskuokliai. Jei turėsit galimybę, pabandykit, nemanau, kad nuvils :)

Besame ❤ 

You May Also Like

0 komentarai (-ų)