Stiprus kvapas ir zefyrinis minkštumas / Physicians Formula Murumuru Butter Bronzerio apžvalga

by - 14:10


Murumuru Butter Bronzerį iš Physicians Formula greičiausiai esate matę šlovinamą Youtube kaip vieną iš geriausių šios kompanijos produktų ir bronzerių apskritai, visoje rinkoje. Kadangi Lietuvoje Eurokos labai netikėtai įsivežė šios kompanijos produkciją į parduotuves suskubau išbandyti ir aš :) Paradoksalu tai, kad vis gi užsisakiau jį iš užsienio, o ne pirkau čia, tačiau svarbu, kad jau jį turiu. Ir pati galvoju, keista, jog tokio liaupsinamo produkto neįsigijau anksčiau, bet, po teisybei, niekad jis manęs nebuvo labai užkabinęs.. Retas atvejis, bet nuo transportavimo maniškis bronzeris padužo ir dabar kaip su nukąstu kraštu, tad atsiprašau už ne patį gražiausią vaizdą.


Nors bronzerio pakuotė žavi, labai tropiška ir primenanti Bahamų paplūdimį, bet labai griozdiška. Kaip ir, pavyzdžiui, Milani skaistalų, taip ir Butter Bronzer'io viršutinė dalis - pats produktas pasikelia ir apačioje veidrodėlis su kiek idiotiška šepetėlio tipo kempinėle. Radus tą kempinėlę pirma mintis buvo, kad gal jie juokauja, bet aprašyme teigiama, kad tai unikalus aplikatorius, specialiai sukurtas naudoti su tokia kremine bronzerio formule. Dėl apžvalgos pabandžiau ir išties įmanoma su ja aplikuoti bronzerį, bet įprastu, puriu šepetėliu žyyymiai patogiau ir mažiau darbo.


Ant bronzerio įpakavimo prirašyta daug! Bronzerio sudėtis papildyta murumuru, tukumos ir cupuaçu vaisių sviestais iš pačios Amazonės, taip pat teigiama, kad sudėtyje yra riebiųjų rūgščių, provitaminų, kurie švelnina, maitina ir drėkina odą. Minima nerealiai kreminė ir švelni tekstūra bei žadamas braziliškas švytintis įdegio efektas.

Viskas tikrai labai tropiška ir aprašymas mintimis nukelia net į Rio karnavalus, o pačio bronzerio raštas primena smėlio bangeles pajūryje ar nerūpestingai susiglamžusią šilkinę patalynę. Vis gi, minėjau, kad buvo dalykų, kurie mane stabdė nuo pirkimo. Iš ties tai kvapas. Nemėgstu per smarkiai parfumuotos kosmetikos. Girdėjau daug įvairių nuomonių - vieniems kvapas tragiškai stiprus, atidarius bronzerį visas kambarys užkvimpa, kai kam kvepia kokosais, pina colada ir kvapą dievina, o kai kam kvepia drėgnom šiukšlėm, na, kiek žmonių tiek nuomonių. Aš sutinku, kad kvapas tikrai stiprus ir nemanau, kad toks smarkus kvapas čia reikalingas, bet taip jau gamintojas sumastė (nors ant pakuotės rašo fragrance free, tačiau sudėtyje tas fragrance yra ir gana aukštai). Man kvapas panašus į kokosų sumaišytų su savaiminio įdegio kvapu ir kažkuo saldžiu, šiek tiek erzinantis, bet po keliolikos minučių po aplikavimo jo nebeužuodžiu.


Šio bronzerio yra dvi spalvos, viena - Light Bronze, šviesesnė ir Bronze, maniškė, kiek tamsesnė. Iš visokių ankstesnių atsiliepimų buvau girdėjusi, kad abi spalvos pakankamai šviesios, tad pasirinkau tamsesnę. Spalva tikrai nėra smarkiai tamsi, bet manau, kad Edwardo Culleno baltumo žmogui spalva gali eiti kiek į oranžinę pusę. Ant ne tokių išblyškusių žmonių viskas turėtų būt gerai, spalva nei per šilta nei per šalta, bet į šiltesnę pusę . Šis bronzeris ne matinis, savyje turi mikro švytinčių dalelyčių, kurios suteikia tikrai labai gražų saulės nubučiuotos odos efektą ant veido.


Kalbant apie formulę, galiu tik pakartoti visų Butter Bronzerio gerbėjų žodžius - ji nereali! Tai pats švelniausias ir minkščiausias mano turimas bronzeris. Nors ir kiti mano turimi bronzeriai nėra kieti, daugelį tikrai apibūdinčiau kaip švelniais ir minkštais, bet šito minkštumėlis tarsi kokio putlaus zefyro. Šepetėliai bronzerį paima puikiai, turi nemažai to pudrinio nubyrėjimo, bet čia gal tam įtakos turi ir mano nubyrėjęs kraštas. Ant veido išsisklaido lengvai, nereikalauja pastangų, tarsi ištipsta, išsilieja į odą, nepalieka dryžių. 




Na, sudėtis pakankamai gera, kiek keistoka, kad pirmas ingredientas talkas, bet už jo yra sintetinio safyro, pigmentas, keli minkštikliai, emulsikliai, pavadinime akcentuojamas murumuru sviestas, kvepalai (palyginus tikrai aukštai sudėtyje, dėl to greičiausiai kvapas toks stiprus), tukumos ir cupuaçu vaisių sviestas (egzotiška!), C vitaminas ir citrinos rūgštis, įvairūs minkštikliai, odą drėkinančios medžiagos, yra E vitaminas, pabaigoje konservantas fenoksietanolis ir galimai sudėtyje esantys dažikliai.

TalcSynthetic SapphireMica, Dimethiconol StearateIsostearyl NeopentanoateOctyldodecyl Stearoyl StearateAstrocaryum Murumuru Seed ButterFragranceAstrocaryum Tucuma Seed ButterTheobroma Grandiflorum Seed ButterAscorbyl PalmitateCitric AcidGlyceryl OleateGlyceryl StearateLauroyl LysineLecithinPolybuteneTin OxideTocopherol (E vitaminas), Aluminum HydroxideCaprylyl GlycolHexylene GlycolPhenoxyethanol. May Contain: Iron OxidesRed 7 LakeTitanium Dioxide.

Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingi

Bronzerio yra 11g, pagamintas Italijoje. Įsigyti galima, kaip minėjau jau kai kuriuose Eurokos ir jų internetinėje parduotuvėje, nuoroda. Eurokos šiuo metu jo kaina be nuolaidų 15.90€. Aš jį pirkau iš JAV internetinės parduotuvės iherb.com, ten jis kainuoja kiek pigiau, 12.15€, pasinaudoję kodu BES1709 papildomai gausite nuolaidą visam pirkinių krepšeliui.


Man bronzeris atrodo tikrai šaunus - tiks daugumai šviesesnių odos tonų, labai lengva naudotis, nes išsisklaido ypač lengvai, minkšta, zefyrinė formulė ir visi egzotiški sviestai sudėtyje taip pat kažkas neįprasto. Tikrai suteiks natūralaus įdegio efektą, nors ir žiema, bet spalvinga pakuotė ir palmių lapai nukelia į vasarišką nuotaiką. Vieninteliai minusai man kiek griozdiška pakuotė ir kvapas, jeigu tikrai labai nemėgstat stiprių kvapų ar kokoso jums gali nepatikti. O šiaip rekomenduoju, manau daug praleidau nenusipirkusi jo anksčiau :)

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)