Viskas apie dirbtines blakstienas

by - 13:25


Dirbtinės blakstienos daugeliu atvejų yra tas dalykas, apie kurį retas kalba. Visiškai suprantama, nes jų yra begalybės, o svarbiausia tai, kad iš esmės jas deriname prie savo akių formos ir renkamės tokias kokias norim - ilgesnes, ryškesnes, tankesnes, ar paprastesnes, natūralesnias, kuokštines ar vientisines, dirbtinių plaukelių ar natūralių, o kai kas gal būt išvis nemėgsta dirbtinių blakstienų ar nežino kaip jas užsidėti. Tad šiandien įrašas toms, ką blakstienos domina, kas per progas mėgsta suteikti daugiau išraiškingumo žvilgsniui. Noriu pasidalinti savo patarimais, pastebėjimais, mėgstamiausiom firmom ir viskuo kitu.

Man asmeniškai visada buvo greičiau ir lengviau klijuotis ištisines blakstienas, nei blakstienas kuokšteliais, bet jums gali būti ir kitaip. Naudojant ištisines blakstienas, labiausiai siūlyčiau jas ant permatomo, plono pagrindo, nes taip atrodo natūraliausiai, lengviausiai prisiklijuoja, ilgiau laikosi ir nesijaučia ant akių. Dramatiškos blakstienos dažniausiai būna ant storesnio, juodo pagrindo, tinkamai joms priklijuoti reikia daugiau įgūdžių, nes akiai gali būti nepatogu ir dažnu atveju dėl didesnio blakstienų svorio kartais pradeda atsiklijuoti, ypač kampučiai. Blakstienos būna ir sintetinės ir žmonių plaukų ir gyvūnų, dažniausiai undinės. Atminkite, kad visos blakstienos iš gyvūnų kailiukų nėra cruelty free.

Prieš klijuojantis blakstienas visada pamatuokite jas prie akies, jei jos per ilgos, nukirpkite iš išorinio kampučio (ne vidinio), kad jos baigtųsi ten kur baigiasi jūsų akis. Užtepus blakstienų klijų būtinai reikia palaukti, kol jie pradės darytis takūs, tas laikas priklauso nuo pačių klijų, kai kuriems užtenka 20 sekundžių, o kai kuriems ir minutės. Dedantis blakstienas, kol klijai dar netakūs, jos nelips prie voko. Lengviausia blakstienas prisiklijuoti man yra paimant jas su pincetu ir pridedant prie akies vidurio, o poto jau pritvirtinant vidinį ir išorinį kamputį, klijuojant virš savų blakstienų, bet kuo arčiau jų augimo linijos. Kad sulieti savas ir dirbtines blakstienas, galite dažyti blakstienų tušu.

Blakstienas taip pat galima naudoti daug kartų, tol kol jos atrodo gerai. Nusiemus tuomet reikia nuimti nuo jų klijus ir išvalyti, jei yra tušo likučių. Valyti galima su daugeliu produktų - miceliniu, prausikliu, indų plovikliu. Ko nerekomenduoju naudoti tai aliejų, nes gali susidaryti riebi plėvelė, kuri poto gali trukdyti blakstienų klijams prilipti. Kad blakstienos neprarastų formos ir jų nepamestumėt įdėkite atgal į dėžutę, ant išformuotos vietos, kaip buvo kai jas nusipirkote.


Vienos iš mano pačių mėgstamiausių yra Violet Voss blakstienos. Jas parsisiųsti galima iš UK puslapio beautybay.com. Šios firmos blakstienų pasirinkimas yra tikrai didelis, nuo lengvesnių iki labai dramatiškų. Šiuo metu turiu tris, EYE DGAF, Wisp It Real Good ir Vamptress. Wisp It Real Good (viduryje) yra mano pačios pačios mėgstamiausios. Jau sunaudojau gal kokias penkias poras, o vieną išnešioju net apie 10-15 kartų, nes jos tikrai kokybiškos. Kitas dvi poras užsidedu retai,  man jos per dramatiškos ir jaučiasi ant akių. O šiaip Violet Voss blakstienos tikrai labai vertos dėmesio :)


Kitos, taip pat labai puikios blakstienos yra Ardell (įsigyti yra taip pat beautybay.com arba lookfantastic.com), taip pat Kiss (Eurokos) ir Eylure (lookfantastic.com arba Eurokos, šiuo metu aš jų neturiu). Jos vienos iš pigesnių, bet taip pakankamai kokybiškos, nors iki 10 kartų išnešiojimo netraukia. Dažnai su jomis atsisveikinu po kokio trečio užsidėjimo. Tačiau, jeigu blakstienų reikia skubiai visada Kiss ir Eylure blakstienas galima rasti greitai Eurokos. Jų taip pat yra ne viena rūšis, tad galima rinktis pagal norus.


MAC blakstienas turiu tik vienas ir esu bandžiusi jas tik kokius pora kartų, tad nelabai turiu ką pasakyti. Maniškės yra nr. 35. Jos pakankamai ilgos, todėl netiks tam, kas neturi plataus akių voko, nes sieks antakius ir atrodys juokingai. O šiaip nieko blogo negaliu pasakyt, irgi kokybiškos, minkštos.


House Of Lashes blakstienos yra vienos iš populiariausių, žymiausių firmų užsienyje. Esu turėjusi daugiau, tačiau visos jau nusibaigė. Šiuo metu turiu vienetines blakstienas kuokšteliais ir vieną ištisinių porą, pavadinimu Temptress Wispy. Mano mėgstamiausios blakstienos yra iš jų pavadinimu Siren, tačiau dabar jų neturiu. Tikrai labai rekomenduoju išbandyt kažką iš jų, oficialus puslapis houseoflashes.com taip pat ši kompanija jau atsirado ir beautybay.com.


Kinietiškos blakstienos beabejo yra pigiausias variantas, tačiau dažnai tai būna katė maiše. Aš dar neatradau iš jų tokių blakstienų, kurios man patiktų. Vienos būna per didelės ir intensyvios, kad atrodo juokingai, kitos kietos kaip dratos, šiukščios, būna ir tokių, kur plaukeliai kaip siūlai, kad beveik nieko nesimato. Dažnai kinietiškos blakstienos ir nelaiko formos, nuėmus jas nuo pagrindo pasidaro tiesios, kas labai apsunkina priklijavimą. Vienintelės kiek vertos dėmesio yra Red Cherry blakstienos, kurias galima rasti ir ebay ir aliexpress - jos minkštos ir gana kokybiškos, panašios į Ardell Demi Wispies, tik yra kiek didesnės ir ilgesnės - gražiai atrodys tik ant didesnių akių, toms, kas turi didesnį plotą tarp akies ir antakio.


Pabaigai - apie blakstienų klijus, nors realiai tai pats svarbiausias dalykas! Be klijų neprisiklijuosit blakstienų, bet labai labai svarbu yra geri klijai. Kartais prie blakstienų jau būna pridėta mažiukas indelis klijų, kai kurie iš jų visai nieko, o kai kurie labai prasti - priklauso nuo firmos. Populiariausi ir visų giriami klijai yra DUO, tačiau pasikartosiu, kad kažkada ir aš taip galvojau, o dabar kai girdžiu daugelio kartojamą tą sakinį tyliai kikenu ir galvoju - jūs dar nebandėt House of Lashes! Kai tik juos pabandžiau, DUO klijai nusikėlė į stalčiaus galą ir ten pasiliko. House of Lashes klijai yra be latekso, juos lengviau aplikuoti, nes jie neišspaudžiami, o turi aplikatorių, greičiau nudžiūna ir blakstienos laikosi su jais kur kas ilgiau. Tituluočiau juos geriausiais pasaulyje blakstienų klijais. Juos įsigyti galima taip pat beautybay.com arba houseoflashes.com.

Tikiuosi kažkam mano patarimai ir pastebėjimai pagelbėjo, o jei dar turite kažkokių klausimų susijusių su blakstienų tema rašykite, tikrai atsakysiu :)

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)