Linksmasis Esfolio Collagen Peeling Gel šveičiamasis gelis su kolagenu

by - 07:00



Ar jums taip nebūna, kad vaikštant po parduotuves į akis krenta koks nors produktas ir jo labai užsinorit, nors apie jį ar tą kompaniją dar nieko nežinot ir negirdėjot? Man taip buvo su šiuo enziminiu veido šveitikliu. Nežinau ar patraukė tas skraidantis paršelis, ar naujiena, ar tai, kad tai korėjietiškas produktas. Bet tąkart pakilojau ir išėjau nepirkusi, nes kažkodėl man internetu spontaniški pirkiniai perkasi geriau nei gyvai :D Bet kitą kartą grįžusi į Drogą tiesiu taikymu ėjau jo ieškoti, nes pasidomėjus radau gana gerus atsiliepimus, o ir tokio tipo šveitiklio po Dr. G nebebandžiau, tad net ir pasiilgau.


Esfolio Collagen Peeling Gel enziminis veido šveitiklis yra celiuliozės pagrindu, kuri pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, hidrolizuotas kolagenas padeda išsausėjusiai odai atgauti drėgmę ir elastingumą. Šveičiamasis gelis dar apibūdinamas kaip itin švelnus ir lengvas. Rekomenduojama naudoti nušluosčius vandenį nuo švarios veido odos įtrinti į visą veidą, išskyrus sritis aplink akis ir burną, o poto nuplauti šiltu vandeniu.

Na, tokio tipo šveitiklių rinkoje jau ne vienas ir ne du, turbūt žinote kaip jie veikia - jie neturi grūdelių, o iš skysto, tarsi kreminio prausiklio konsistencijos produkto trinant į odą pasidaro tiesiog gumuliukai. Šis nėra baisingai susigumuliuojantis, man gumuliuojasi labai mažulytėm dalelėm, daugiau ten, kur oda būna riebesnė. Kai kas abejoja tokių šveitiklių šveičiamąja galia, bet man panaudojus tikrai jaučiasi daug švelnesnė oda, o pirmą kartą panaudojus vėliau aplikuojant rūgštinį veido toniką net užsimerkiau kaip užgraužė veidą, ko šiaip nebūdavo. Tad efektas tikrai yra. Bet pats šveitiklis tikrai švelnus, nejautrina ir nepažeidžia odos yra malonios konsistencijos, beveik bekvapis, tik dėl sudėties tirpdo aliejus, tad po šveitimo man oda jaučiasi šiek tiek pasausinta, bet tą poto lengvai išsprendžia mano veido kremas.


Sudėtis visai minimali ir beveik be priekaištų, tik atsargiai jei esate alergiškos medui : vanduo, celiuliozė, tirpikliai ir drėkikliai, emulsiklis, antioksidantas skatinantis žaizdų gyjimą, konservantas, rišiklis, aprašyme minėtas hidrolizuotas kolagenas, medaus, bičių pienelio ir propolio ekstraktai, silicio rūgštis, keli saugūs konservantai ir kvepalai.
Water, Cellulose, Dipropylene Glycol, Glycerin, Butylene Glycol, Biosaccharide Gum-1, Carbomer, Arginine, Chlorphenesin, Xanthan Gum, Hydrolyzed Collagen, Honey Extract, Royal Jelly Extract, Propolise Extract, Hydrated Silica, Polysorbate 80 , Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Fragrance ★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


150ml priemonė pagaminta Korėjoje. Pirkti rasite Drogas parduotuvėse už 8.99€. Kiek ieškojau internetu mažai jis kur parduodamas, pagrinde tik Korėjoje, puslapiuose kurie nesiunčia į Lietuvą.

Gi galvoju ir ne veltui šis šveičiamasis gelis krito į akį, buvo verta grįžti - miela pakuotė, draugiška sudėtis, nebloga kaina ir aš patenkinta poveikiu :) Kas jums dažniausiai patraukia akį produktų lentynose?


♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)