Penkios EO Lab naujienos - kas patiko ir kas ne

by - 06:00


Kas geriau - vienas produktas už 22€ ar penki? Aišku, viskas priklauso nuo kokybės, bet aš šįkart pasirinkau penkis. EO Lab tikrai jau daugumai gerai pažįstama rusiška kosmetikos kompanija turbūt labiausiai išpopuliarėjusi per Eurokos parduotuvės asortimentą ir daugelio (bei mano) pamėgtus besilikonius plaukų aliejukus. Šios kompanijos produktai pasižymi gana geromis, natūraliomis sudėtimis ir prieinama kaina, nors nuomonės dažnai apie juos įvairios - nuo didelių pagyrų iki peikimų. Aš šias EO Lab naujienas pirkau Elevitos parduotuvėje, kolkas kitur jų nemačiau.


EO Lab veido tonikas (Renewing Facial Toner 3.29€) ir micelinis vanduo (Micellar Water Removing Makeup 3.79€) iš pažiūros labai panašūs produktai ne vien bene identiškomis pakuotėmis, bet ir tuo, kad abiejuose po vandens iš karto seka lelijos ekstraktas. Iš tiesų daugiau jie niekuo nepanašūs ir vienas jų man visai patinka, o kito negaliu pakęsti. Micelinio vandens kvapas yra labai stiprus ir siaubingas, man panašu į čiobrelių su marcipanais mišinį + alkoholį. Benzilo alkoholio yra abiejuose produktuose, tiesa, gale, jis naudojamas kaip konservantas, bet jokių čiobrelių su marcipanais nėra, tad nežinau iš kur toks kvapas. O šiaip micelinis makiažą ir nešvarumus nuvalo pakankamai gerai, man odos nesausino, palieka truputį lipnumo. Visgi, dėl kvapo tikrai jo nenaudosiu.

Atstatantis veido tonikas - kur kas labiau man patikęs produktas. Kvapas gėlių ir nėra toks stiprus, tik pats tonikas man pasirodė gana stiprus/agresyvokas, nėra drėkinantis, labiau sutraukiantis, dezenfikuojantis, jei tik tai įmanoma :D Žodžiu, vandenuko neprimena, sudėtyje turi šiek tiek pieno rūgšties.


EO Lab kūno sviestas (Body Cream Butter Deep Skin Recovery - Mexican Guava 5.49€) pagamintas iš tikrai puikių ir egzotiškų ingredientų ir sudėtis verta pagyrų. Pačioje pradžioje gvajanos ekstraktas, už jo įvairūs aliejai ir sviestai, yra niacinamido, tik turbūt buvo pagailėta kažkokio skiediklio. Kremas - sviestas neįtikėtinai tirštas ir klampus, konsistencija man primena varškę iš pakelių. Ant sausos odos sklaidosi labai sunkiai, todėl prieš tepdama jį stengiuosi sudrėkinti odą vandeniu. Pliusas tas, jog odą sudrėkina ir pamaitina gana gerai, bet geriasi labai lėtai ir iki kol susigeria palieka riebumą. Šio kūno sviesto kvapas egzotiškas, saldokas ir taip pat laaabai stiprus ir kartais erzinantis - atidarius indelį tikrai užkvimpa visas kambarys, sviestas kvapą palieka ir ant kūno. 


EO Lab didinantis apimtį purškiamas plaukų kondicionierius (Ultra Volume Hair Conditioning Serum/Leave-In 5.29€) skirtas ploniems ir lūžinėjantiems plaukams. Pagal aprašymą jis teikia žvilgesio, maitina, atstato plaukų struktūrą, teikia jiems apimties bei lengvina jų šukavimą, apsaugo nuo lūžinėjimo ir streso. Išties šis produktas iš visų šių pirkinių man patiko labiausiai, nors didelio efekto dar nematau. Kvapas nuostabus - saldžiai gaivus ir neerzinantis, o labai malonus, kad net norisi vis jo įkvėpt. Dulksna labai smulki ir plačiai purškia, tad dažnai kondicionieriaus patenka ne vien ant plaukų, bet ir ant veido ir kitos arti esančios aplinkos, kas šiek tiek erzina. Sudėtis gera, yra Ylang-ylang aliejaus, kviečių gemalų, ryžių ir medvilnių ekstraktų, kurie aukštai sudėtyje, todėl su laiku manau plaukus tikrai turėtų pagrąžint. Kolkas tikrai lengvina iššukavimą ir plaukai veliasi mažiau, yra kiek švelnesni.


EO Lab dušo aliejus (Restoring Velvety Shower Oil - Mexican Guava 4.29€) yra jau minėto kūno sviesto kompanionas. Kvapas lygiai toks pats ir su juo ta pati situacija, iš pradžių wow kaip skaniai kvepia, bet trečią dieną kvapas jau lenda per gerklę. Nežinau kodėl šis prausiklis vadinamas aliejumi, nes konsistencija yra kaip visų kreminių prausiklių - balkšvas pienelis. Neturi jokio aliejingumo ir riebumo. Sudėtis gan gera, kartojasi įvairūs ekstraktai ir aliejai, nėra SLS, putoja nesmarkiai. Nežinau kodėl, bet odos man nedrėkina, gal net šiek tiek sausina. Skirtingai nuo kūno sviesto, prausiklis ant kūno kvapo beveik nepalieka.


Na, apibendrinus mano įspūdžiai tokie labai so-so, nors toliau naudosiu viską, išskyrus micelinį vandenį :) Kokia jūsų nuomonė apie EO Lab produkciją? Gal esate atradę kažką nuostabaus?

Besame ❤ 

You May Also Like

7 komentarai (-ų)

  1. Kūno kremą sviesta su laimu kartoju jau kokį aštuntą kartą ir tonika su spanguolėmis berods.dabar turiu šampūną su kava tai nelabai, nekartosiu, veliasi plaukai. Daug išbandžiau visko, bet va uzsiliko realiai du produktai, kiti taip so so

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O kaip atrodo tas kūno kremas? :) Nuoroda būtų gerai! Ar nėra labai klampus kaip mano aprašytas?

      Panaikinti
  2. Na tikiuosi nuoroda veiks. Ne klampus jis,tarpinis variantas tarp kremo ir sviesto. https://www.eurokos.lt/kuno-prieziura/drekinimo-maitinimo-priemones/sviestai/eo-laboratorie-pitatelnij-kuno-kremas-sviestas-150-ml.html?listtype=search&searchparam=Eo%20lab

    AtsakytiPanaikinti
  3. Domina plauku purkiklio sudetis :). Esu bandziusi labai daug produktu,daugiausiai plaukams,siuo metu naudoju sitos kolekcijos sampuna ir balzama su acai uogomis,balzamas fantastiskas. Jis labai slidus,kaip plaukau serumai silikoniniai buna,bet jame silikono nera. Labai labai patinka :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Rožinis produkto pavadinimas yra nuoroda į el. parduotuvę, ten yra surašyta sudėtis, kuri atitinka tą, kuri ant pakuotės :) Aš irgi nusipirkau tą Keratin šampūną, tik neišbandžiau dar. Gaila, kad balzamo nepaemiau 🤔 bet turiu visokių dar..

      Panaikinti
  4. O aš jau ne vieną buteliuką Eo Lab dezodorantą sunaudojus esu.Superinis, mėgstančioms natūralios sudėties dezodorantus.

    AtsakytiPanaikinti