Giorgio Armani Luminous Silk apžvalga / Ar verta?

by - 18:46


Giorgio Armani Luminous Silk skysta pudra turbūt jau iki nusibodimo žinoma pudra visiems kosmetikos mylėtojams. Užtenka į Youtube suvesti best high end foundations ir bent kas antrame video ji tikrai minima, daugelio išgirta, išliaupsinta, itin populiari. Po tiek puikių atsiliepimų patraukusi akį ji man buvo ilgą laiką, tačiau įsigyti nusprendžiau pakankamai nesenai, nes realiai turiu pakankamai daug pudrų, o ši dar tituluojama viena iš brangiausių. Nors ir keista, bet esu didesnė drugstore grupės fanė, tokios pudros dažniausiai man geriau tinka ir prilimpa nei brangesnės, beje jomis rečiau ir nusiviliu nei brangiomis, na tačiau vistiek nenustoju bandyti atrasti „tą vienintelę“ iš brangesnių tarpo.


Na, o dabar apie Luminous Silk. Pakuotei jokių priekaištų turbūt būti ir negali, ateina juodoje dėžutėje, viskas subtilu, elegantiška ir neperkrauta. Pudros buteliukas iš matinio stiklo, pakankamai sunkus, su dozatoriumi, tikrai kokybiškas. Aš įsigijau spalvą 4 - tai šviesi spalva su įtin gelsvu atspalviu. Spalvų pasirinkimas labai platus, užsienyje galima rinktis net iš 24 spalvų, o Lietuvoje, jei neklystu turime 8-10 atspalvių.





Perskaitę pavadinimą luminous silk turbūt didžioji dalis įsivaizduotų, kad ši pudra suteiks gaivų, švytintį efektą, bet anaiptol - ji nėra visiškai matinė, bet tikrai į tą pusę, sakyčiau satininė. Pati pudros konsistencija vidutiniškai skysta ir yra lengva, greitai ir gražiai išsisklaido ant odos. Maskavimas silpnas, link vidutinio, tikrai matosi sava oda pro pudrą, taip pat ji neužmaskuoja ryškesnių spuogelių ar probleminių vietų. Iš pudros dozatoriaus vienu paspausdinimu išsispaudžia pakankamai mažai produkto, man tolygiam pudros padengimui visam veidui su kempinėle reikia 4-5 išspaudimų. Vienas dalykas, kuris man labai nepatinka ir kažkaip niekur negirdėjau, kad būtų minėta, tai, kad ši pudra kvepia grynu muilu, net dabar atsimenu vaikišką muilą Tindi - juokinga, bet kvapas toks pats. 

Jei maža maskavimo pudra sluoksniuojasi, bet tikrai netobulai, bent man vietomis pradėdavo atrodyti cakey, per daug matytis ant odos, neatrodė gražiai. Taip pat jei oda labai sausa ši pudra nebus draugė, tikrai linkusi paryškinti pasausėjimus. Man iš pradžių pasidengia tikrai gražiai, bet dienos eigoje pasausina odą ir galop po kokių šešių valandų vietomis pasimato tie subėgimai į sausesnes vietas, o šiaip pudra tikrai neišryškina jokių raukšlelių ar porų. Čia vaizdas valanda po aplikavimo natūraliame dienos apšvietime.




Sudėtis ilgoka ir mane labai nuvilianti. Pradžioje vanduo, silikonas, drėkiklis glicerinas, tirštiklis, už jo alkoholis, kuris sausina ir kiek numuša tą drėkinantį gliceriną, toliau saugus emulsiklis, aliuminio druska, vėl silikonai ir tirštikliai. Pirmojoje sudėties dalyje, net ne kaip įprastai būna pabaigoje, yra pavojingas konservantas fenoksietanolis. Sudėtyje taip pat yra net keli nesaugūs UV filtrai, nemažai kvapiklių. Du kenksmingi hormonus mėdžiojantys parabenai, pavojingas, toksiškas kvapiklis. Nemažai ingredientų gali sukelti alergiją, gali pasausinti odą.

Pilna sudėtis :
Watercyclopentasiloxaneglycerinisododecanealcoholpolyglyceryl-4 isostearatealuminum starch octenylsuccinatecetyl peg/ppg-10/1 dimethiconehexyl lauratedisteardimonium hectoritephenoxyethanolacetylated glycol stearatemagnesium sulfateethylhexyl methoxycinnamatetristearincellulose gumnylon-12limonenebenzyl salicylate, linalooldiphenyl dimethiconeacrylates copolymer, fragrancedisodium stearoyl glutamatemethylparabenbutylparabenbutylphenyl methylpropionalaluminum hydroxidehexyl cinnamal, CI 77891/titanium dioxideCI 77492CI 77499CI 77491/iron oxidesCI 77007/ultramarinesmica.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingiNėra duomenų

Kiekis (30ml) ir galiojimo laikas (12 mėnesių nuo atidarymo) pakankamai standartiniai, nors galiojimas su tiek konservantų ir parabenų turėtų tikrai tikrai būti daaaaaug ilgesnis.

Apskritai Giorgio Armani dekoratyvinės kosmetikos kainos labai svyruoja kiekvienoje šalyje, lygiai tas pats su šia pudra. Amerikoje jos kaina net 64$, Lietuvoje (kristiana.lt) 55€.  Kiekvienas, žinoma, ieškome kur pigiau, tad aš ją sugalvojau siųstis iš Anglijos puslapio feelunique.com , kur jos kaina 40£, o pasinaudojus nuolaidos kodu, kuris suteikia 10£ nuolaidą jį man kainavo 40,8€ tad sakyčiau visai neblogai. Norint pasinaudoti 10£ nuolaida spauskite ant šios nuorodos - galioja perkant bet kurias prekes, bet nemažiau nei už 30£ :)



Kiek gaila, nes tai dar viena brangi pudra, kurią galiu įsirašyti į nieko ypatingo sąrašą. Taip, jinai veikia, dengiasi ir atrodo ant veido gerai bent jau pirmąsias valandas, bet turiu ne vieną kur kas pigesnę pudrą, kuri man patinka kur kas daugiau nei Giorgio Armani Luminous Silk. Už mums kenkiančius parabenus, UV filtrus, kvapiklius mokėti tiek daug tikrai neverta, o dar tas muilo kvapas.. Jeigu turite ir mylite ją labai už jus džiaugiuosi ir kaip visada laukiu išbandžiusių nuomonių komentaruose :)



Besame ❤ 

You May Also Like

0 komentarai (-ų)