Marc Jacobs O!mega Bronze Coconut Perfect Tan bronzeris / stebuklingas ar pervertintas?

by - 06:00


Nebežinau kur dingsta laikas, rodos, tik parašau vieną įrašą, o poto jau žiūriu, kad vėluoju rašyti kitą :D Taip pati nuo savo rašymo ir atsilieku. Na, bet šiandien noriu pagaliau jums papasakoti apie žymų, populiarų ir aptekusį dėmesiu Marc Jacobs Omega bronzerį, arba tiksliau O!mega Bronze Coconut Perfect Tan Tan-Tastic. Šita įžimybė pas mane keliavo net pusantro mėnesio, tad nors pradėjau naudoti liepos pabaigoje sunkiai jo tiesėsi rankos, nes belaukiant tas džiaugsmas ir azartas naudoti ėmė ir nuslūgo.. Įdomu ar grįžo?


Pakuotė daili, nors ir labai didelė su 25g produkto, bet suspausta, plona ir gana kompaktiška. Vieno mygtuko paspaudimu atsidaro, tai ir nagų laužytis nereikia, o didžiulis veidrodis pakuotėje bent man visuomet labiau pliusas nei minusas. Jeigu kam įdomu pats bronzerio aprašymas, tai ten tikrai nedaugžodžiaujama ir akcentuojamas bronzerio super dydis, šilko švelnumo tekstūra, spindintis-matinis užbaigimas, kuris atrodo nepriekaištingai ir neblizgančiai. Man atrodo, kad tokį užbaigimą galima vadinti tiesiog satininiu.

Turi kvapą, bet man jis visai ne kokosų, o tiesiog kažkoks saldžiai chemiškas ir dažantis nesijaučia, tikrai nėra toks stiprus kaip Physicians Formula Butter Bronzer kvapas. Tarp kitko, man labai patogu juos palyginti, nes Butter Bronzeris jau metus mano mėgstamiausias, o jie abu gana panašūs :) Marc Jacobs mini šilkinę tekstūrą, bet Butter Bronzeris yra daug švelnesnis ir minkštesnis. Imant šepetėliu byrėjimo abu turi nemažai, bet pasiema puikiai. Taip pat ir ant veido pasidengia idealiai, be jokių dėmių ir dryžių, atrodo natūraliai ir gražiai. Pagrindinis jų skirtumas, tas, kad Marc Jacobs bronzeris yra labiau pigmentuotas, truputį tamsesnis, tad su juo greičiau dirbasi. Jų spalvos man labai panašios, tik MJ bronzeris šiek tiek šiltesnis ir turi mažiau bei smulkesnių švytinčių dalelyčių nei Butter bronzeris. Nuotraukose be blykstes ir su blykste matot šių minėtų bronzerių swatchus pirštu ir šepetėliu :)


Sudėtis trumpa ir labai paprasta. Tikrai nėra egzotiškų ar retų ingredientų, jokių sviestų, ekstraktų, vitaminų. Kaip tokiam prabangiam gaminiui, sudėtis atrodo net per daug kukli : talkas, ryžių krakmolas, silikonas, minkštiklis - klampumą reguliuojanti medžiaga, kukurūzų krakmolas, emulsiklis, drėkiklis, kvepalai, konservantas, silikonas, tirpiklis, minkštiklis, dažikliai ir kvapikliai

Talc, Oryza Sativa (Rice) Starch, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zea Mays (Corn) Starch, Zinc Stearate, Caprylyl Glycol, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Dimethiconol, Hexylene Glycol, Isononyl Isononanoate, Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891), Ultramarines (Ci 77007), Linalool, Coumarin.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Kaip minėjau, bronzerio kiekis didelis - 25g. Kaina irgi didelė (49$), bet kiekis ir dizainerio vardas ją kaip ir pateisina. Už gramą bronzerio gaunasi 1,96$, kai, pvz., minėto Physicians Formula bronzerio kaina už gramą be nuolaidos atsieina 1,44€. Tiesa, lyg ir nei viena užsienio svetainė šio bronzerio į Lietuvą nesiunčia, tad galimybė pirkti atsiranda tik užsienyje arba perkant per tarpininkus, tad kaina šiek tiek paaugs. Man eurais gavosi 56€. Bronzerio gamybos šalis JAV, o rašomas galiojimas 12 mėnesių nuo atidarymo. Oficiali svetainė - marcjacobsbeauty.com.


Marc Jacobs Omega bronzeriu aš patenkinta ir veikia jis tikrai gerai, tad pastaruosius mėnesius tik jį ir tenaudoju, išleidusi Butter bronzerį atsikvėpti. Tarp kitko, Butter bronzeriu po pirmųjų pabandymų buvau sužavėta labiau, bet kiekvienas mes esam skirtingas. Pasikartosiu, kad spalva ir veikimu jie labai panašūs, tad pirmiausia pastarąjį ir siūlyčiau, nebent Marc Jacobs O!mega Bronze jus nuo seno žavi ir tiesiog jo norit kaip norėjau ir aš, bet man jis netempia iki tokių epitetų kaip stebuklingas/nerealus ar pats geriausias pasaulyje, nors ir yra labai geras.

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)