Kilig kosmetika. Kaip sekėsi susidraugauti?

by - 06:00


Rasos, Biok ir Aras pokyčiai jau šimtus kartų girdėta ir kalbėta tema, kuri vieniems nešė džiaugsmą, kitiems sumišimą, nežinojimą ko tikėtis ir paleisti ilgą laiką naudotą Rasą buvo gaila. Šiaip ar taip juk viskas turėjo grįžti kitose pakuotėse ir jau po /kili⋅g/ ženklu, kuris dažniau žymimas kaip tiesiog Kilig. Kaip ten viskas keitėsi ar nesikeitė, nes buvo žadama nekeisti sudėčių, tik išimti iš derma serijos kvapus, buvo labai įdomu ir man! Jei jūs šiame įraše, greičiausiai įdomu ir jums, tai tiesiog važiuojam prie įspūdžių :) 


KILIG WOMAN micelinis vanduo - My skin is naked! Clean n Fresh Micellar Water atitinka Rasa Clean Effect micelinį vandenį mėlynoje tubėleje, bet matau, kad sudėtis minimaliai keitėsi, pašalintas kontraversiškas ir greičiausiai pavojingas konservantas polyaminopropyl biguanide, keli ingredientai keitėsi vietomis. Kiekvienos priemonės sudėtis matysite žemiau šviesaforo principu, šį kart dėl priemonių kiekio visko neversiu lietuviškai :) Nors Rasa Clean Effect micelinio vandens neteko bandyti, bet kitą Rasa Dermo linijos micelinį naudojau nuolat ir jis man patiko. Bet galiu pasakyti, kad šis Kilig Woman micelinis vanduo man patinka net labiau! Jis bekvapis, labai švelnus, visiškai negraužia akių, padauginus jo ant vatos padelio valant veidą nepradeda putoti. Veidą nuvalo švariai ir puikiai, drėkina, kaip ir daugelis micelinių patekę į burną kiek kartokas, bet šiaip puikus (ir man labai primena Bioderma), gal tik kiek nepatogus uždengtukas, nes sunkoka reguliuoti kokį micelinio kiekį užpilti ant vatos lapelio. Rašo, kad tinka visiems odos tipams, man su sausa oda puikiai. 150ml kaina ~3€, 500ml ~8€, dabar beveik visur Kilig akcijos, tai galima rasti ir pigiau.

Sudėtis: Aqua, Pentylene GlycolPEG-6 Caprylic/Capric GlyceridesEthylhexylglycerin, 1,3-PropanediolPanthenolDisodium CocoamphodiacetateAllantoinPPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol EtherOleth-10Disodium EDTA, Citric Acid.


KILIG WOMAN drėkinamasis paakių kremas su dvigubu drėkinamuoju efektu / Singing in the rain double moisturizing eye cream atitinka Rasa Beauty Drop paakių kremą. Jei internete randu tikrą senojo kremo sudėtį, tuomet pakitimų yra nemažai. Yra ir naujų ingredientų, kai kas išimta, kai kas keitėsi vietomis. Kažkada ankstesnį kremą buvau nusipirkusi ir man kažkuo nepatiko, tik neprisiminiau kuo.. Pabandžiusi naująjį prisiminiau :) Nors kremas ir labai tirštas, išsisklaido paakiuose lengvai ir pats yra lengvas, turi silikono, tad kiek slidokas. Drėkina lengvai ir tikrai gal būtų ir nieko, bet man jis alergizuoja. Naktį pasitepusi paakius, ryte vos galiu atmerkti akis, jos būna tarsi sulipę, traiškanoja. Taip man yra su n paakių kremų, todėl dažniau renkuosi serumus ir žiūriu itin saugios sudėties. Mano mama šį kremuką paakiams naudoja jau ne vienus metus be jokių problemų, tad įspūdžiai tokie įvairūs. Visgi turbūt ne jautrioms akims. 15ml ~ 7€.

Sudėtis: AquaPrunus Persica (Peach) Kernel OilCaprylic/Capric TriglycerideGlycerinPolyglyceryl-3 Dicitrate/StearateCetearyl AlcoholTapioca Starch, PolymethylsilsesquioxaneHydrolyzed Hyaluronic AcidSodium HyaluronateHedera Helix (Ivy) ExtractHamamelis Virginiana (Witch Hazel) ExtractArnica Montana Flower ExtractHypericum Perforatum ExtractAesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf ExtractPanthenolDimethiconeXanthan Gum, Tocopherol, LecithinAscorbyl PalmitateGlyceryl StearateGlyceryl OleateCitric AcidPropylene Glycol, ParfumPhenoxyethanolEthylhexylglycerin.


KILIG WOMAN VITAMIN C regeneruojamasis veido kremas yra Kilig naujiena ir toks anksčiau išleistas nebuvo :) Šis kremas žada drėkinti, skaistinti, padaryti odą elastingesne, atsigavusia, kiek spindinčia ir jaunesne. Kreme įdėta vandenyje tirpi vitamino C versija Magnesium Ascorbyl Phosphate, deja, neaišku kokio ji stiprumo procentais. Kremas irgi išsispaudžia tirštas, bet nėra sunkus - konsistencija labai primena jau minėtą paakių kremą. Duoda veidui drėkinimo, bent man padauginus priemonės veidą truputį graužia/dilgčioja, tad bent jaučiu, kad to vitamino C čia tikrai yra dėta. Bet naudojant normalų kiekį jokio nemalonaus poveikio nėra. Greitų pokyčių veide nepamačiau, bet kaip kasnaktinis kremukas į vakaro rutiną man jis fainas ir neturiu prie ko kabinėtis. Tik atsiminkit, kad naudojant kai kūrias rūgštis reikia naudoti spf, tad neišimtis ir šis kremas. 50ml kaina su nuolaida ~9€.

Trumpai dėl sudėties - vitaminas C yra šeštas ingredientas, ir nors ingredientai pateikiami mažėjimo tvarka, 1% ir mažiau sudėtyje užimančios medžiagos gali būti rašomos visiškai atsitiktine tvarka. Žinome, kad pagal EU reguliavimus konservanto phenoxyethanol negali būti daugiau nei tas 1%, tad visos medžiagos už jo užims tokį patį arba dar mažesnį kiekį, kaip ir ant pakuotės akcentuojama hialurono rūgštis ir vitaminas E.

Sudėtis: AquaCaprylic/Capric TriglyceridePrunus Persicia (Peach) Kernel OilCetearyl AlcoholLecithinMagnesium Ascorbyl PhosphateCaprylyl GlycolPhenoxyethanolXanthan GumCarrageenan (Chondrus Crispus)Polyglyceryl-3 Dicitrate/StearateGlycerinEthylhexylglycerinHydrolyzed Hyaluronic AcidTocopheryl Acetate, Cetearyl GlucosideSodium Polyacrylate, 1,3-PropanediolDisodium EDTAParfum (CitronellolHexyl CinnamalLimonene, Linalool).


Probleminės veido odos prausimosi putos KILIG DERMA anksčiau buvo BIOK DERMATOLOGY ACNE SOLUTIONS. Nemažai keitėsi sudėtis. Rašoma, kad jos yra hipoalerginės ir bekvapėspašalina riebalų perteklių, kovoja su spuogais. Visų pirma, tai mano sausai odai jos netinka nei pagal aprašymą (nors dėl to priemonių nenurašau, būna, kad veikia skirtingai nei rašo), bet labai netiko ir pagal poveikį. Tai sausiaodės bėkit, o riebiaodėms gal būtų ir puikios. Neatsimenu kada mano oda po prausiklio būtų buvusi tokia dykuma kaip buvo po šio, turbūt išsunkė menkiausius riebaliukus, o jų mano odai tik duok. Nors veidą nuplauna gerai, bet man šių putų naudoti neįmanoma. Tiesa, kvapas. Iš derma serijos išimti kvapai, o tiksliau nėra pridėta dirbtinių kvapų - parfumo, bet kvapas yra ir jis labai jaučiasi priemonę naudojant - aitrus, kartokas. 150ml kaina ~8€.

Sudėtis : Aqua, Sodium Cocoyl Glutamate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Disodium Cocoamphodiacetate, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Lactate, Sodium Chloride, Urea, Lactic Acid, Glycerin, Levulinic Acid, p-Anisic Acid, Ethylhexylglycerin, 1, 3-Propanediol, Candida Bombicola, Glucose, Methyl Rapeseedate Ferment, Betaine, Dipotassium glycyrrhyzinate, Lactobacillus Ferment Lysate, Allantoin, Citric Acid.

Tai tokie mano įspūdžiai, ir rodos, aukso viduriuko neradau - priemonės arba labai patiko, arba visai nepatiko, o gal tiksliau tiesiog netiko.  Jei taip dar apie viską bendrai, tai man patiko pakuotės, visi kremai, putos su dozatoriais, taip, kad į patį produktą net neįlysi. Gal kiek tik viskas per spalvinga, jaunimas jaunimu, bet vyresnei kartai, kuri ne visa moka anglų kalbą tarp spalvų ir nelietuviškų pagrindinių etikečių susigaudyti naujuose produktuose žymiai sudėtingiau. O šiaip bent man pažintis su Kilig buvo kilig, tikrai maloni ir labai ačiū Kilig atstovams už galimybę išbandyti :) 


Besame ❤


















You May Also Like

0 komentarai (-ų)