Atradimas - EO Lab Deep Skin Hydration kūno serumas

by - 06:00


Pirkdama EO Lab kosmetiką niekada nežinau ką gausiu, nes visa jų produkcija man hit or miss kaip sako amerikiečiai - vienos priemonės labai pasiteisina, o kitos taip nepatinka, kad norisi ne kažkaip sunaudoti, o mesti tiesiai į šiukšliadėžę. Vis dėl to gerų produktų jie tikrai turi ir šis Deep Skin Hydration kūno serumas vienas iš pavyzdžių. Vieną jau išnaudojau, planavau papasakoti tuštučiuose, bet kadangi nusipirkau naują gražų buteliuką, t.y kartoju, et, pagalvojau, nusipelnė jis ir pilno įrašo :)

Kaip rašo etiketėje, kūno serumas giliai drėkina ir aprūpina odos ląsteles reikiamu drėgmės kiekiu, atkuria elastingumą, o sudėtyje esanti hialurono rūgštis ir alavijų ekstraktas apsaugo odą nuo išsausėjimo, puoselėja sausą ir jautrią odą. Aš pati dar niekada nebuvau susidūrusi su kūno serumu, nors veidui tokie produktai dažni, bet kūno priemonių asortimentas dažniausiai baigiasi ties žodžiais kremas, sviestas ir retais atvejais pienelis. Todėl tikrai nežinojau ko gi tikėtis. Ar žinotumėt jūs? :) 


Laimei, šis serumas nustebino gerąja prasme! Kaip matosi iš pakuotės - purškiamas, todėl konsistencija labai skysta, vandeninga, kaip balkšvas pienas. Bent man kvapas yra vienas iš esminių dalykų ir čia jis dešimt balų. Labai atgaivinantis, vasariškas, švelnus ir lengvas, kvepia alavijais ir agurkais. Gamintojai taikliai pavadino priemonę serumu, nes nėra sunkus nei ta konsistencija, neturi riebumo, aliejingumo ar kremiškumo. Nėra intensyviausiai drėkinantis produktas, labai greitai susigeria ir nepalieka lipnumo, bet vistiek drėkina, sušvelnina odą, palieka lengvą kvapą ir apskritai kažkuo jis man ypatingas, kvapas ir jausmas ant odos labai harmoningas.

Tiesa, naudojimas purkštuku atrodo paprastas, bet ne visas vietas apsipurkšti lengva, o ir purkštukas kartais spjaudo į šonus. Kadangi ne aerozolis ir pirštai paskausta spaudyti nuolat, jei norisi pasitepti visą kūną. Gerai tai, kad dėl vandeningos konsistencijos serumą pasklaidyti super greita, o tai labai džiugu tinginiams ar skubant, bet man patogiau purkšti į delną (arba atsisukus purkštuką įsipilti) ir nuo delno paskirstyti ant kūno. Iš esmės, man jis labai primena jau mano aptartą Bioderma SOS purškiklį, nors sudėtis nei kiek nepanaši, šis taip pat ramina odą. 


Sudėtis bent mane tenkina, priekyje po vandens iš karto eina tos gerosios alavijo lapų sultys, poto drėkikliai, yra marulos ir migdolų aliejai, kiti drėkikliai, minkštikliai ir tirpikliai, kvapiklis, lipidai, pH reguliuojanti medžiaga, pantenolis, hialurono rūgštis, konservantai, E vitaminas ir citrinos rūgštis. Natūralesnių priemonių gamintojai dažnai naudoja konservantą benzilo alkoholį, bet bent šioje priemonėje jo bus lašas, nes net priekyje esančių aliejų tekstūroje nesijaučia. Taip pat ir su hialurono rūgštimi, nors ji akcentuojama ir ant pakuotės, bet sunku būtų rasti ir po mikroskopu, nes gale.

Sudėtis: Aqua, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Sorbitol, Glycerin, Propanediol, Sclerocarya birrea (marula) oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Isopropyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Betaine,Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Xanthan Gum, Perfume, Saccharide Isomerate, Sodium Citrate, Panthenol, Sodium HyaluronateBenzyl Alcohol, Caprylyl Glycol,Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Citric Acid.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


250ml Deep Skin Hydration kūno serumas be nuolaidų kainuoja 6.59€, įsigyti galima Eurokos ir Elevita fizinėse parduotuvėse ir internetu. Kaina nesikandžioja, o jei rasit su akcija išvis pasiseks :)

Žodžiu, puikus puikus produktas, kaskart naudojant maloniai nuteikia, o tai, kad greitai sunaudojau ir kartoju vėl irgi daug ką pasako. Beje, nepagalvokit, kad čia kaip su veidu - po šio serumo ant kūno jokio kremo daugiau tepti nereikia. Nors smarkiai sausai odai norėsis kažko riebesnio, bet tarpais ir kitiems odos tipams Eo Lab kūno serumas turėtų patikti. 


★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)