Ponas tobulybė ★ Too Faced Born This Way Super Coverage Multi-Use Sculpting Concealer maskuoklis

by - 06:00


Tinklaraštį pradėjau rašyti kiek daugiau nei prieš du metus ir tuomet beveik pusmetį rašiau vien tik apie dekoratyvinę kosmetiką, ant ko ir stačiau blogo pagrindą. Tačiau, dar šią vasarą viename įraše perspėjau, kad įrašų apie dekoratyvinę kosmetiką mažės dėl įvairių priežasčių, o dabar galiu tikrai apgailestaudama pasakyti, ką jau ir pačios turėjote pastebėti - tų įrašų tikrai mažiau. Daug užkaupto turto jau aprašiau, o noriu ir spėti (su)naudoti tą, ką turiu, nes net ir dvylikos skirtingų maskuoklių man ištikrųjų nereikia :) Tai visi nauji pirkiniai 90% veido, kūno ar plaukų priežiūra... Dekoratyvine kosmetika, žinoma, vis dar labai domiuosi ir seku kas naujo! Bet nedaug naujienų sudomina taip, kad pirkčiau, nes pasikartosiu, kad visko turiu. Tik šiandien pasirodanti naujiena kolkas sukasi mano galvoje, bet ir vėl nesu įsitikinusi, kad man jos reikia ir, kad tikrai bus naudojama :) Ar žinote apie ką aš čia? :)

O šiandien 200-tasis įrašas, ir kaip matote, jis apie kai ką man tobulo - Too Faced Born This Way Super Coverage Multi-Use Sculpting Concealer. Maskuoklis, buvo išleistas birželio gale, o aš įsigijau tik rugpjūtį, nes vis pražioplindavau pagauti savo spalvą. Jis apibūdinamas kaip full coverage, pilno maskavimo, drėkinantis, išsilaikantis 12 valandų, nesubėgantis ir multitaskinis - maskavimui, kontūravimui, iššviesinimui. Nors aš manau, kad tą galima daryti su visais maskuokliais, svarbu atsirinkti spalvas.


Norėjau rašyti, kad Too Faced produktai man tinka apskritai, bet prisiminiau, kad su jų Hangover linija visai negalėjau susidraugauti, bet keli produktai, tarp kurių ir to paties pavadinimo Born This Way pudra man idealūs. Tad, jei bandėte pudrą ir jums tiko, yra didelė tikimybė, kad patiks ir maskuoklis! Man jis milijoną kartų geresnis nei daugelio mylimas Tarte Shape Tape ir apskritai vienas geriausių maskuoklių, kokį kadanors naudojau, kad ir kaip tai banaliai skambėtų. Graži pakuotė ir gigantiškas kiekis, net 15ml (!!!) kiek neturi joks maskuoklis, nes tai pusė pudros bonkutės, juk dažniausiai maskuokliai tebūna 5-8ml, didelis patogus aplikatorius irgi pliusas, bet svarbiausia, kad ant mano odos jis veikia tobulai.


Pilnas maskavimas, kurio aš šiaip nemėgstu, čia padengia odą ir paakius neapkraudamas, nesausina, neatrodo cakey ir taip sunkiai kaip kiti, o svarbiausia nesubėga į raukšleles! Aš jo net nefiksuoju jokia sausa pudra, nes išsilaiko tobulai. Formulė tiršta, nebėganti, gana greitai išdžiūna. Šiaip pakankamai matinė, bet kaip jau minėjau, nesausina ir nepaverčia paakių susenusiais, o turėkit omenyje, kad man sausina labai daug maskuoklių, dėl to mylimiausi vis buvo lengvi ir drėkinantys. Turi šiokį tokį gaivų ir kartu cheminį kvapą, bet jokių kvapiklių sudėtyje nėra, tad kvapas tiesiog natūralus ingredientų miksas. Maskuoklį galima rinktis iš 20 spalvų, maniškė Almond, trečia pagal šviesumą ir tikrai gelsva. Didesniam iššviesinimo efektui galėjau imti ir šviesesnę, tą ir patarčiau šviesiai odai.


Sudėtis ilga, bet be priekaištų, praktiškai viskas saugu - vanduo, silikonas, minkštikliai, kondicionuojančios odą medžiagos, drėkikliai, pigmentas, rišiklis, antioksidantas, druska, tirštiklis, silikonas, vėl tirpikliai ir drėkikliai, klampumą ir pH reguliuojančios medžiagos, glicerinas, kokosų vanduo, hialurono rūgštis, kokosų sultys, rododendrų ekstraktas, du konservantai ir dažikliai.

Aqua/Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Triethylhexanoin, Isoamyl Laurate, Methyl Trimethicone, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate; Silica, Perfluorooctyl Triethoxysilane, Aluminum Hydroxide, Hydroxyacetophenone, Sodium Chloride, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Acrylates/Polytrimethylsiloxymethacrylate Copolymer, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Glycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Water/Cocos Nucifera Water, Sodium Hyaluronate, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Juice/Cocos Nucifera Fruit Juice, Rhododendron Ferrugineum Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Ponas tobulybė 15ml ir galioja metus nuo atidarymo. Atsisiųsti patogiai galima iš UK parduotuvių cultbeauty.co.uk (24£), nemokamas registruotas siuntimas per kurjerį nuo 40£ arba prisiregistravus su kodu CBWELCOME, ateina per 5-12 dienų, arba asos.com (24.59£), nemokamas registruotas siuntimas per kurjerį nuo 30€, irgi ateina greitai, per 6-12d.

Išvis negaliu jums pasakyt jokio maskuoklio minuso, bent man puikus ir labai mylimas nuo pat įsigijimo :) Jei tik reiks maskuoklio, prisiminkit šį ir pabandykit!

★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook ★

Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Spėju, apie naujieną, kurią užsiminei, tai Huda naują paletę? :) Aš tiek daug galvojau dėl jos, norėjau, nenorėjau, bet galiausiai nusprendžiau, kad man ji per rožinė, nors nuotraukose atrodo labai graži, tikėjaus daugiau nude ir rudesnių žemės atspalvių :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taaaip! :D Man irgi kliūna, kad atrodo per rožinė, bet neryškias rausvas spalvas aš mėgstu :)

      Panaikinti