Populiari, bet ne man - Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder

by - 06:00


Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder išpopuliarėjo prieš kokius 3-4 metus ir iki dabar ji vis dar viena pačių populiariausių birių pudrų pasaulyje. Aišku, toks produktas patraukė ir mano dėmėsį, tad aš ją nusipirkusi turiu jau labai senai, bet dar niekada apie ją nepasakojau :) Kadangi mano neaprašytų ir norimų aprašyti priemonių skaičius traukiasi link minuso, gaila, bet blogas gali likti tyloje iki kol neišbandysiu kažko naujo verto apžvalgos ir vėl turėsiu apie ką rašyti. O kol dar taip neatsitiko, papasakosiu apie Laura Mercier pudrą, nes ir įspūdžiai iš sausiaodės perspektyvos tikrai skiriasi.

Jei tik yra galimybė renkuosi mini / kelioninį dydį tų priemonių, kurių dar neteko bandyti, ne išimtis ir ši pudra. Pilnas dydis 29g, maniškis 9.3g. Apie pudrą rašo gana tipinius dalykus - ji turėtų būti lengva, t.y neapsunkinti odos, neišryškinti jos tekstūros, bespalvė, suteikti matinį efektą, nekimšti porų, nesubėgti į raukšleles bei niekada neatrodyti cakey. Aišku, ji ir apskritai visos birios permatomos pudros pastaraisiais metais itin naudojamos veido bake'inimui užtvirtinant makiažą ar maskuoklį, pabrėžiant po žandukais ištiesinti ir pabrėžti kontūravimo liniją, taip pat zonų iššviesinimui, bet ne visos sausiaodės šį principą gali taikyti :) 


Tame tarpe ir aš. Sausą odą ši pudra tikrai sausina ir naudoti ją ties paakiais ar ten bake'inti yra be šansų. Sutraukia, susausina odą, tad rezultatas tampa nei malonus nei gražus - išryškina kiekvieną raukšlelę paakiuose ir sendina. Su puriu šepetėliu ant viso veido ar tam tikrų zonų lengvai pudros padengti galima, bet tai nei praktiška nei patogu. Jei pirksite pilną kiekį, turėsit didelę pakuotę, kuria naudotis bus patogiau, mini dydžio pakuotė maža, tad paimti pudrą iš dangtelio tolygiai ant didelio šepetėlio ar kempinėlės kaip beautyblender yra sudėtinga. 

Nors šiuos dalykus greičiausiai jau žinote, bet vistiek turiu paminėti, kad pudra ant veido tikrai nepalieka jokios spalvos, tik bake'inant šiek tiek pašviesina. Smulkiai sumalta, nors padauginus ant veido gali atrodyti truputį miltuotai, bet padaro jį labai švelnų. Pati esu girdėjusi, kad tai viena iš tokių pudrų, kuri išlaiko veidą ilgiau nesusiriebalavusį, tad riebios odos draugystės istorija su šia pudra greičiausiai būtų kitokia.


Sudėtis bent mane atstumianti, nes vis dar naudojami tokie pasenę, kenksmingi ir visiems iki kaulų smegenų žinomi ingredientai - parabenai. Visa sudėtis : talkas, drumstiklis, minkštikliai, kukurūzų krakmolas, konservantai, klampumo reguliavimo medžiagos, vėl keli konservantai parabenai, vitaminas C, sojų aliejus, vitaminas E, silikonas ir dažikliai.

Talc, Magnesium Myristate, Nylon-12, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Zea Mays (Corn) Starch, Sodium Dehydroacetate, Methylparaben, Lauroyl Lysine, Propylparaben, Polymethyl Methacrylate, Butylparaben, Ascorbyl Palmitate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol, Methicone. May contain: Ultramarines (Cl 77007), Iron Oxides (Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499).

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Šią ir kitas Laura Mercier priemones galima parsisiųsti iš UK parduotuvės cultbeauty.co.uk (nemokamas registruotas siuntimas per kurjerius nuo 40£, ateina per 5-12 dienų. (P.S galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną - tik tam reikia įvesti naują emailą, kuriuo dar nesate prisiregistravę šioje svetainėje). Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder 29g kaina 29£.

Tai va tokios tokelės man su šia pudra, tiesiog ne mano produktas, nors geriau pagalvojus - jokios birios pudros niekada nemylėjau. Visos pasausindavo ir tiesiog apsikrovimas ir netvarka naudoti, biri pudra kaip miltai, jos pakliūna visur :) O kokie lietuvaičių riebią ar mišrią odą turinčių atsiliepimai? Įdomu ar sutampa su užsienio :)

★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

5 komentarai (-ų)

  1. O kokia makiazo uztvirtinimo pudra rekomenduotumete sausiaodei?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Praeitais metais supratau, kad bent man su sausa oda užtvirtinimo pudros nebūtinos netgi maskuokliui:) Šiaip mano mėgstamiausia ne vienus metus buvo MAC Studio Careblend, bet va nebegaminama jau. Dabar patinka Becca Hydra-Mist, bet labiau gal dėl to, kad ją tiesiog faina naudot, nes įdomus jausmas :)

      Panaikinti