Geriausios paieškose : Kiehl's Buttermask For Lips lūpų kaukės apžvalga

by - 07:00



Kažkaip šie metai man prasidėjo kiek nesveikatingai, tai peršalimas, tai dabar ant antibiotikų sėdžiu su nuolatiniu skausmu, dar prieš keletą dienų turėjau panikos ataką, tai nuotaikos tokios šiaip sau.. Bet labai tikiuosi, kad greitai viskas susitvarkys ir bus geriau kai ateis tas tikrasis pavasaris :) Na ir jau šimtąjį kartą skundžiuosi, kad mano mylimiausios Best Damn Beauty lūpų kaukės nebėra pirkti, bet nu žiauriai užknisa! Vistiek kažkuo ją pakeisti reikia, tai leidausi į paieškas ir pirkau daaaug visokių paprastų balzamų ir lūpų kaukių. Norėjau ir su gera sudėtimi ir ne kosmine kosmine kaina, dar rūpėjo ir kvapas, tad pradžiai išsirinkau Kiehl's Buttermask For Lips, kuri lyg ir kriterijus patenkino ir ją pradėjau bandyti jau po Kalėdų, bet va matot kaip nutempiau įrašą. Jei smalsu kodėl, tai iki to dar prieisim! 

Kiehl's lūpų kaukė yra su kokosų aliejumi ir mangų sviestu, o aprašyme žada, kad ji per naktį turi atkurti lūpų drėgmės barjerą, jas maitinti ir intensyviai drėkinti, tad ryte turėtume atsikelti su švelniomis ir vizualiai gražiomis lūpomis. Žinoma, galima puikiai naudoti ir dienos metu :) Pakuotė storo permatomo plastiko, tad matot kaip persišviečia pats produktas. Vizualiai pakuotė man primena baltą šokoladą, o ir pačios lūpų kaukės kvapas man būtent toks, gal dar su šiek tiek vanilės ir kakavos, vos juntamas, neerzinantis.


Apžvalgą aš tempiau, nes iš pradžių ši lūpų kaukė man visai nepatiko... Bet kartais taip būna, o vėliau produktą imi ir pamėgsti, tad reikėjo panaudoti ilgiau, kad susiprasčiau kaip gi čia bus. Lūpų kaukė buvo kietoka, bent iš pradžių, kas šiaip yra gerai, o ir taip visas lūpų kaukes aš kabinu iš indelio su nagu (plokštelės puse, tada kaukė pasideda ant pačio nago ir labai paprasta aplikuot ant lūpų didesnį kiekį) nes su piršto pagalvėle braukiant mano lūpoms jos gerokai per mažai. Konsistencija įdomi, uždėjus ant lūpų jausdavosi gana lengvai ir labai slidžiai bei truputį taip smėliuotai? Nemoku paaiškinti, bet sudėtyje antras ingredientas taukmedžių sviestas, o jis natūraliai turi tokią tarsi grūdėtą struktūrą, kuri galbūt man ir jautėsi. Man nelabai lipo ta lengva ir slidi tekstūra, nes man patinka pakankamai tirštos, sunkios, riebesnės lūpų kaukės, nes jos ant mano lūpų ir geriau veikia ir ilgiau išlieka. O Kiehl's man nuo lūpų dingdavo pakankamai greitai.


Visgi dienos metu draugavom neblogai, kai buvau peršalusi man žiauriai sausėjo lūpos, o nuo dažymosi išsukamais lūpų balzamais jau net ir jas skaudėjo, tai vienintelė mano turima kaukė buvo ši ir ją teko naudoti kas 15-30 minučių. Kuriam laikui tikrai pagerindavo situaciją, kol būdavo ant lūpų ir minkštino, drėkino, maitino, bet kai dingdavo ar nusivalgydavo ir vėl lūpos suskilę ir sausos. Tad poveikis man pasirodė kiek trumpalaikis. O tuo laikotarpiu naudojau ją taip gausiai, kad per dvi savaites beveik sunaudojau. Vis dar pasitepu likučius prieš naktį, bet 8 kartais iš 10 atsikėliu sausalūpė, lyg prieš naktį nebūčiau tepusi visiškai nieko.  

Sudėtis žaliuoja ir yra daug naudingų ingredientų, tik, deja, nėra aiškūs jų kiekiai, pavyzdžiui ant pakuotės minimas mangų sviestas gana žemai, bet iš esmės viskas atrodo gerai, naudingai ir saugiai : minkštiklis, taukmedžių sviestas, kokosų aliejus, bičių vaškas, ricinos aliejus, karpažolės vaškas, kakavmedžio sviestas, minkštiklis, jojobos aliejus, riebusis alkoholis, saulėgrąžų sėklų vaškas, mangų sviestas, vanduo, minkštikliai, juodojo beržo žievės ekstraktas, E vitaminas, akacijų vaškas, drėkiklis, konservantas, vanilės ir stevijos lapų ekstraktas, sojų aliejus ir citrinos rūgštis
Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Shea Butter, Cocos Nutifera Oil/Coconut Oil, Cera Alba/Beeswax, Ricinus Communis Seed Oil/Castr Seed Oil, Candelila Wax, Theobrma Cacao Seed Butter/Cocoa Seed Butter, Jojoba Esters, Simmondsia Chinensis Seed Oil/Jojoba Seed Oil, Octyldodecanol, Helianthus Annuus Seed Cera/Sunflower Seed Wax, Irvingia Gabonensis Kernel Butter, Aqua/Water, Hydrogenated Coco-Glycerides, Caprylic/Capric Triglyceride, Salix Nigra Bark Extract/Willow Bark Extract, Tocopherol, Acacia Decurrens Flower Cera/Acacia Decurrens Flower Wax, Polyglycerin-3, Sorbic Acid, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract, Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Citric Acid.

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Kaukė nuo atidarymo galioja metus, pagaminta JAV, o jos kiekis 8g. Kaip ilgai naudosis priklausis tik nuo jūsų, aš išnaudojau per gerą mėnesį, o retai ar mažai naudojančioms tikrai užteks kur kas ilgiau. Įsigyti galima Kiehl's parduotuvėse Vilniaus Akropolyje ir Panoramoje, kaina - 25€.

Man kaukė tempia tik iki OK, gaila, bet neįsimylėjau ir mylimiausios nepakeitė :( Kas tikrai patiko tai sudėtis, bet žiūrint tik į ją susidaro įspūdis, kad kaukė veiks kur kas geriau negu iš tikrųjų veikia (bent man). Antrą kartą nepirkčiau, bet jei gaučiau dovanų tai sunaudočiau, nes nėra blogas produktas, bet tikėjausi daugiau. Kažkada vistiek atsiras labai patikusi lūpų kaukė, juk realiai jų yra tiek daug! Tad mano lyg ir mažutė rubrika „geriausios paieškose“ dar tikrai turi turėti ne vieną tęsinį. Rekomendacijos?

★ sužinok apie naujus įrašus pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

7 komentarai (-ų)

  1. O! Mano favoritas :) Na, bet reikia pripažinti, kad mano lūpos nėra Sachara, ir lūpų dažus retai naudoju. Šią kaukę tepu ryte ir vakare, tai mano tempais metams užteks :). O tu gal esi bandžiusi Nuxe? Labai dažnai man ją visi siūlo, ypač pamatę šios induką paklausia ar nemėginau, tai net smalsu pasidarė.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žiūrėjau aš Nuxe, gera jos kaina, bet nepirkau, nes nelabai patiko, kad silikono turi sudėty, o poto pamačiau, kad ir kenksmingas uv filtras yra :D Na, čia tipinės išrankių sudėtims problemos, kurios irgi erzina 🙄

      Panaikinti
    2. Man Nuxe yra kazkas tobulo, nezinau kelinta indeli jau naudoju, o lupos mano tikrai problemiskos

      Panaikinti
  2. Mano lūpos tiesiog kaip sachara,tokio sausos,kad net zaiždelių neretai būna, kas geriausiai padeda šiuo metu ir padėjo žiemos metu tai palmer's lūpų BALZAMAS(perku eurokos). Kaina nepilnai 3€,bet rezultatas labai geras��

    AtsakytiPanaikinti
  3. O nebandei Laneige lip sleeping mask? Dėl sudėties nesu apsišvietusi, bet naudoju ir labai patinka. Mano lūpos irgi link sacharos tai tikrai ryte pastebiu skirtumą. ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Laneige turbūt pati populiariausia lūpų kaukė jau gal kokius metus 😄 senai norėjau pabandyt, bet va tik sausį užsisakiau iš Korėjos :) Gauta jau, bet visus pašto siuntinius pas tėvus siunčiu, tai kai kažkada atveš bandysiu :) dedu daug vilčių į ją.

      Panaikinti