Viską maskuojantis, bet... ? Jouer Essential High Coverage Liquid Concealer maskuoklis

by - 07:00


Žinot, apie Jouer rašyti nemėgstu vien dėl to, kad jų pakuotės itin veidrodinės ir viską atspindinčios, tai nufotografuoti, kad būtų ir gražu ir gerai matytųsi yra sudėtinga :D Gal dėl to taip ir nepadariau įrašo apie jų highlighterį, kuris mano mėgstamiausias jau ne vienerius metus. Na, bet prisiruošiau papasakoti apie jų sąlyginai naują produktą - maskuoklį, Essential High Coverage Liquid Concealer. Nors tų maskuoklių aš tikrai turiu ir mano pats tobuliausias buvo iš Too Faced, vis tik išbandyti Jouer mane įtakojo youtuberė Kathleenlights, nes vis jį įtraukdavo į kokius mėgstamiausius.


Pagal Jouer šis maskuoklis pažada paslėpti viską, itin ilgai išliekanti formulė pilnai maskuoja, nesubėga ir suteikia švelnų matinį užbaigimą. Taip pat akcentuojama hialurono rūgštis, E vitaminas ir jauninantis antioksidantas resveratrolis, kad oda atrodytų gražiai iš karto ir.. vėliau.

Pats maskuoklis matinio plastiko pakuotėje ir kaip dabar populiaru turi gana didelį aplikatorių, yra beveik bekvapis, na yra toks vos juntamas, labai lengvas kvapas. Pasirinkimas gana platus - 25 skirtingi atspalviai ir daug itin šviesių, aš įsigijau ketvirtą pagal šviesumą spalvą Chiffon, kuri skirta šviesiai odai su gelsvu potoniu.



Chiffon spalva išties itin šviesi ir gelsva, kadangi maskuoklius naudoju veido iššviesinimui, ypač paakiams, tai man spalva puikiai tiko. Maskuoklis super tirštos, kreminės formulės, vienas iš sunkesnių ir ypač greitai džiūnantis, tad užtepus geriau nieko nelaukti ir sklaidyti, nes kitaip tą padaryti bus labai sunku. Nežinau kuo tas švelnus matinis užbaigimas skiriasi nuo tiesiog matinio, nes man jis atrodo būtent toks, bet dėl maskavimo stiprumo aprašymas nemeluoja, na maskuoja galingai, pora sluoksnių manau laisvai ir tatuiruotę paslėptų. Tad jei reikia jau tikrai labai gerai maskuojančios priemonės šis maskuoklis puikus. Dėl savo formulės linkęs truputį paryškinti raukšleles, nes truputį sausina, bet šiaip net nustebino, nes man praktiškai nesubėga tai dažniausiai sausa pudra nefiksuoju, nes kaip ir nėra reikalo :)

Mano akys šiaip nėra jautrios, bet dažnai blogai reaguoja į paakių kremus, tačiau su nei vienu maskuokliu iki šiol nebuvo tokios problemos kaip su šiuo. Prie pat akių turiu jį sklaidyti itin atsargiai ir neleisti patekti į akis ar ant blakstienų, nes iš karto prasideda ašarojimas, perštėjimas ir paraudimas, ką galit pastebėti dešinėje nuotraukoje. Net jei maskuoklis nepatenka į akį/ant blakstienų tuomet vistiek dažnai dienos eigoje jaučiu lengvą akių dirginimą, lyg jos būtų pavargę.


Sudėtis šiaip nebloga, net nežinau kas čia man tas akis kartais dirgina, bet taip akcentuojama hialurono rūgštis ir E vitaminas tikrai nėra maskuoklio pagrindas, jų bus ne daugiau 1%, o to resveratrolio sudėtyje visai nepastebiu. Tiesa, skirtingų spalvų maskuoklių sudėtys išvardintos grupėmis arba pavieniui ir maniškė Chiffon spalva yra vienintelė, kurios pirmas ingredientas yra vanduo, o ne silikonas. Pilna sudėtis tokia :

Vanduo, silikonas, tirpikliai, rišikliai, kondicionuojantys ir paprasti silikonai, klampumo reguliavimo medžiagos, gana aukštai druska, už jos dar emulsikliai ir drėkikliai, poto seka konservantas fenoksietanolis. Šis ingredientas ir kiti už jo turėtų būti iki 1% sudėtyje : citrinos rūgštis, įvairūs drėkikliai, chelatorius, anyžiaus ekstraktas, E vitaminas ir hialurono rūgštis, kopūstpalmės vaisių ekstraktas ir dažikliai.

Chiffon: Aqua/Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, PVP, Phenyl Trimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, PEG-10 Dimethicone, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Quaternium-18 Hectorite, Sorbitan Isostearate, Dimethicone, Sodium Chloride, Triethoxycaprylylsilane, Aluminum Hydroxide, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sorbitol, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Sodium Phytate, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Euterpe Oleracea Fruit Extract. May Contain/Peut Contenir (±): CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides).


SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Maskuoklio tubelė atrodo nemaža, bet jo čia tik 4.14ml, kas yra ganėtinai mažai, nes daugelio maskuoklių būna bent 7-8ml. Kaina apie 18€ ir parsisiųsti galima iš cultbeauty.co.uk (nemokamas sekamas siuntimas per kurjerį nuo 40£, pristato į namus per 5-12 dienų) ir beautybay.com  (nemokamas neregistruotas siuntimas nuo 25€, ateina paštu per 10-30 dienų. Galioja 12mėn. nuo atidarymo ir pagamintas net Korėjoje.


Na, Jouer maskuoklis tikrai tiks kam reikia itin gerai maskuojančio matinio maskuoklio, man net pasirodė lygiavertis ar net geresnis už Tarte Shape Tape, tik va mane knisa, kad erzina akis. Tad į jį labai panašus ir mažiau sausinantis, bet panašiai maskuojantis ir nedirginantis akių maskuoklis iš Too Faced išlieka mano favoritas. Nors sumokėti už jį reikia beveik 9€ daugiau, bet gauname net tris kartus daugiau produkto (4.14ml prieš 15ml), jo sudėtis dar saugesnė ir man juo dažantis nereikia spėlioti ar dirgins čia man šiandien akis ar nedirgins. Bet šiaip ir Jouer maskuoklis tikrai vertas dėmesio jei norisi matinio, sunkaus, greitai džiūnančio, nesubėgančio ir puikiai maskuojančio maskuoklio ir jeigu įprastai jūsų akys nereaguoja jautriai į kosmetiką :)

★ sužinok apie viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)