Mano favoritė ♡ Seoulista Beauty Rosy Toes™ Instant Pedicure pėdų kaukė

by - 07:00


Apie pėdas kažkaip niekas nekalba. Bet nieko blogo nesakau, aš ir pati per visus blogo rašymo metus apie produktus pėdoms nei karto nekalbėjau, nes tokių paprasčiausiai nenaudojau. Bet va jau kai prisireikė, supratau, kad informacijos rasti sunku, atsiliepimų mažai, ypač apie vienkartines kaukes pėdoms. O per didžiuosius birželio karščius daug vaikštant basomis pėdos taip išsausėjo, kad turėjau kažko griebtis. Tai per daug negalvojusi pradžiai užsisakiau keturias skirtingų kompanijų vienkartines pėdų kaukes ir dabar papasakosiu apie tą, kuri kolkas patiko labiausiai.

Seoulista Beauty gamina produktus pietų Korėjoje ir net jų pavadinimas yra įkvėptas sostinės Seulo (Seoul), tai prijaučiančios K-beauty, galit suklusti :) Rosy Toes™ Instant Pedicure pėdų kaukė yra ne vien patikrinta dermatologų, bet jų ir sukurta - 18ml serumo su rožių aliejumi, antioksidantais, vitaminu C, alaviju ir bičių vašku žada per 30 minučių atnaujinti ir atgaivinti užleistas pėdas, nuraminti, gydyti ir sudrėkinti net ir sutrūkinėjusią odą, nagus ir odeles, todėl tai turėtų būti bene tobulas SPA namuose. 


Iš pakelio išsitraukia dvigubo sluoksnio (plastikiniai, viduje švelnus pluoštas) kokybiški ir stiprūs batukai - kojinės, kurių viduje serumas, na, viskas gana standartiška pėdų kaukėms, bet serumo kiekis šioje ženkliai didesnis. Turi gana ryškų kvapą, kuris yra grynai limoncello, turiu lygiai taip pat kvepiančią žvakę iš Bath & Body Works - citrinos, daug cukraus ir citrinos žievelė. Man labai patiko! Serumas batukuose galbūt daugiau kaip losjonas, nėra tirštas kaip kremas. Ir jo kiekio daug, tiesiog puikiai apima visas pėdas ir nors jausmas su batukais labai drėgnas, šlapias ir apskritai keistas, bet efektas super! Įkišau nuo sausumo net girgždančias pėdas su kietais kulnais, o ištraukus net sunku buvo patikėti pokyčiu - pėdos tolygiai švelnutėlės, minkštos, sudrėkintos ir pamaitintos, puikiai kvepiančios.


Sudėtis ilga ir joje yra visko, bet kaip matote pačios, žaliuoja, daugelis ingredientų visiškai saugūs, nors yra ir keli kontraversiški. Beje, labai skyrėsi nuo svetainėje išvardintos sudėties : vanduo, drėkinančios, minkštinančios, kondicionuojančios medžiagos, emulsikliai, riebiosios rūgštys, silikonai, yra anyžiaus ekstrakto, pelargonijų aliejaus, jojobos sėklų ekstrakto, adenozino, pieno baltymo ekstrakto, rožių aliejaus, taukmedžio sviesto, keramido, parafino, kakavos sviesto, ir daug įvairių augalų ekstraktų : eukalipto, levandų, arbatmedžio, melisų, pipirmečių, mėtų, pelargonijų, rozmarinų, čiobrelių ir grybų, taip pat keli kvapikliai pabaigoje.

Aqua, Cetyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, UreaStearic Acid, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate, Polysorbate 60, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Dimethicone, Peg-100 Stearate, Sorbitan Stearate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Triethanolamine, Caprylhydroxamic Acid, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Extract, Adenosine, Disodium Edta, Milk Protein Extract, Betaine, Rosa Damascena Flower Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ceramide 3, Paraffin, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Meleleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Mentha Spicata Flower/Leaf/Stem Extract, Pelargonium Graveolens Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf/Stem Extract, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Citronellol, Geraniol, Linalool★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Vienkartinės pėdų kaukės dažnai dar didesnis malonumas už veido kaukes - Seoulista Beauty Rosy Toes kaukę rasite pirkti lookfantastic.com už 9.45€, siuntimas nemokamas. Su kodu LF15 dar turėtų pritaikyti 15% nuolaidą. 

Aišku, aš dar tik pradedu pėdų kaukių pažinimą ir neišbandžiau jų begalės, bet kolkas ši man tikrai pasirodė geriausia, maloni ir veiksminga. Ar jūs bandėte, naudojate pėdų kaukes? Gal turite savo favoritę?

♡ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)