Veido procedūra namuose? • Sarah Chapman 3D Moisture Infusion veido kaukė

by - 07:00


Įsivaizduojat, jau daugiau nei mėnesį blogui nieko nefotkinau ir nors kartais nėra ūpo arba nesiseka, visai nepatinka nuotraukos ir tenka perfotkint, bet jau pasiilgau šitos veiklos :) O šiandien apie kaukę, kurią gavau jau daugiau nei prieš du mėnesius iš nemokamo cultbeauty krepšelio. Daug daug jūsų pasinaudojo šiuo pasiūlymu, tai paklausiu kaip gi sekasi viską naudoti? Manau, kad dauguma mane senai aplenkėt, nes aš dar tik kelis produktus prisiruošiau išbandyti. Ši 3D Moisture Infusion veido kaukė yra iš Sarah Chapman ir tai, nors man kiek girdėta kompanija, bet labai į akiratį ar norų sąrašą papuolusi nebuvo.


3D Moisture Mask kaukė pagaminta naudojant pažangias bioceliuliozės technologijas suteikia išskirtinę odą putlinančią hidraciją. Iki šiol ji buvo gerai saugoma komercinė paslaptis skirta tik išskirtinėms Saros Chapman priemonėms klinikose, tačiau ši terapinio stiprumo bioceliuliozės kaukė suteikia galimybę namuose naudotis ta pačia profesionalia produkcija. Padengusi veidą kaip antrą odą, lakštinė kaukė prisotina odą galingu pentavitino®, mažos molekulinės masės hialurono rūgšties ir rožių vandens drėgmės kompleksu, kuris odai suteikia optimalią hidrataciją ir pagerina drėgmės sulaikymą odoje. Aprašyme dar minimi Skinasensyl™ Tetrapeptide, Defensil®-Plus, Sepitonic™M3 komponentai bei cinko, vario ir magnio kompleksas, padedantis optimizuoti ląstelių kvėpavimą, mažinti paraudimą ir maksimaliai padidinti veikliųjų medžiagų naudą.

Na, priburta tikrai daug visko, tokį aprašymą beskaitant ir pavargt galima, o kas dar tie keistų pavadinimų komponentai? Pasistengsiu panagrinėti juos prie sudėties. Dažniausiai lakštinės kaukės būna pagamintos iš medvilnės ar dumblių pluošto, o ši išties kitokia - medžiaga neįprastinė. Kaukė paslėpta tarp dviejų medžiaginių apsauginių sluoksnių, o pati kaukė tarsi iš storos, minkštos ir elastingos tamprios, slidžios permatomos plėvelės, na tai bioceliuliozė. Rašo, kad apglunda kaip antra oda.. na, išties gerai prilimpa, neslidinėja, tačiau idealiai kiekvieno veido formos juk neatitiks. Teigiama, kad dėl celiuliozės skaidulų nanostruktūros kaukė odą veikia tarsi procedūra ir aktyvieji ingredientai lengviau prasiskverbia į odą.


Rožių kvapas mane tiesiog persekioja, nes ši kaukė taip pat kvepia rožėmis. Bet gana natūraliai ir ne per stipriai. Odai kaukės medžiaga buvo maloni, užsidėjus jautėsi vėsuma ir drėkinimas, o po 15 minučių nusiemus kaukę ji buvo neblogai padrėkinta ir pamaitinta, švelni ir minkšta. Efektas patiko, bet nieko per daug revoliucioningo bent po vieno karto nepamačiau.

Na, o sudėtyje slepiasi nemažai efektyvių medžiagų, tačiau ar matote raudonai pažymėtą konservantą antroje sudėties eilutėje? Viskas už jo turi eiti iki 1% visoje sudėtyje. Tad sudėties pagrindas turėtų būti tik vanduo, glicerinas, drėkiklis, damaskinių rožių vanduo, tas pentavitinas® (drėkiklis) , kitas drėkiklis, alavijo lapų sultys, emulsiklis ir viskas :) Toliau sekantys turi būti sudėtyje iki 1% ar net mažiau : konservantas, hialurono rūgštis, kvepalai, visokie emulsikliai, drėkikliai ir minkštikliai, pH reguliatoriai, konservantai, gale galimai toksiški kvapikliai. Iš įdomesnių ingredientų yra juodųjų serbentų ir saulėgrąžų sėklų aliejaus, E vitamino, keli antioksidantai, rozmarino ekstraktas, kurie kartu sudaro minėtą aprašyme Defensil®-Plus kompleksą. Po Skinasensyl™ Tetrapeptide pavadinimu ir slepiasi vienas sudėtyje esantis peptidas, o Sepitonic™M3 ir yra cinko, vario ir magnio kompleksas, tačiau du iš jų žymimi kaip galimai toksiški.

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Rosa Damascena Flower Water, Saccharide Isomerate, Isoamyl Laurate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polyglyceryl-10 Oleate, Phenoxyethanol, Hyaluronic Acid, Parfum, Xanthan Gum, Mannitol, Polyglyceryl-2 Oleate, Allantoin, Carbomer, Dipotassium Glycyrrhizate, Triethanolamine, Sodium Citrate, Octyldodecanol, Peg-60 Almond Glycerides, Caprylyl Glycol, Ribes Nigrum Seed Oil, Iodopropynyl Butylcarbamate, Sclerotium Gum, Acetyl Tetrapeptide-15, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Cardiospermum Halicacabumflower/Leaf/Vine Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Copper Gluconate, Nordihydroguaiaretic Acid, Oleanolic Acid, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Benzyl alcohol, Citral, Citronellol, Geraniol ★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Būtų faina, jeigu kaukę būtų galima įsigyti po vieną. Dabar gi, jos parduodamos tik rinkiniuose po keturias ir jų kaina truputį virš €50 eurų, tad vienos kaukės kaina gaunasi apie 12-13€. Įsigyti yra svetainėse lookfantastic.com ir cultbeauty.co.uk. Galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną! Na, nemokamai išbandyti man patiko, bet nebuvo kažkokio stebuklo dėl kurio norėčiau jas už tokią kainą pirkti, bet bioceliulozės pagrindo kaukę pabandyti buvo tikrai visai įdomu :) Kokios jūsų mėgstamiausios veido kaukės?

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤




You May Also Like

0 komentarai (-ų)