Atradimas : Klorane nenuplaunamas plaukų kremas-kondicionierius su mangų sviestu

by - 07:00


Pažiūrėjau, kad paskutinį kartą žodį „atradimas“ pavadinime naudojau tik gegužę rašydama apie Isle of Paradise savaiminio įdegio lašiukus, nors per tą laiką buvo dar krūvos nerealių produktų, bet atradimas man visada daugiau tai, kas labai sužavi, nustebina ir apie ką mažai kas kalba! O šis produktas atrodo šiuos visus kriterijus ir apima. Klorane kompanija gaminanti priemones plaukams visai populiari Amerikoje, bet pas mus kolkas kažkaip nelabai.. Ir ieškodama naujų šampūnų pastebėjau tokį visai akį traukiantį produktą -  nenuplaunamą plaukų kremą su mangų sviestu. Niekad kažko panašaus nesu naudojusi, o patikrinus amerikiečių atsiliepimus, kur, beje, šis kremas kainuoja beveik dvigubai brangiau nei pas mus, likau visai suintriguota, nes praktiškai visi atsiliepimus palikę žmonės šia priemone buvo laaabai patenkinti.


Tai yra plaukų kremas, kurio paskirtis užrakinti drėgmę ir apsaugoti plaukus nuo drėgmės praradimo ir galiukų išsišakojimo.

Amerikietiškoje svetainėje akcentuojamos šios savybės :

  • Užrakina drėgmę
  • Maitina, atkuria ir apsaugo plaukus
  • Apsaugo nuo aplinkos agresorių
  • Atkuria išsišakojusius plaukų galiukus ir stabdo jų skilimą 
  • Apsaugo nuo sausinimo dėl saulės
  • Lengvos tekstūros
  • Veganiškas
Lietuviškas aprašymas akcentuoja mangus, kurie turi ypač daug sočiųjų ir mononesočiųjų riebiųjų rūgščių, kurios maitina ir atkuria plaukus. Rašo, kad kremas skirtas sausiems plaukams, maitina, minkština, atkuria plaukų struktūrą, apsaugo nuo išsausėjimo. Plaukai tampa lengvai iššukuojami, švelnūs. Naudoti galima ant nusausintų arba sausų plaukų, rekomenduojamas kiekis 2-3 žirnių dydžio.


Klorane kremas tikrai nėra riebus, toks lightweight, malonios, švelnios tekstūros, todėl užtepus nesuriebina plaukų, o juos iš karto padaro švelnesnius, blizgius, maitina ir neapsunkina. Mano sausi šiaudiniai plaukų galiukai iš karto atrodo kaip sveiki normalūs plaukai, kas yra nuostabu! Ilgainiui naudojant pastebėjau, kad jie ir išlieka minkštesni, nebe tokie šiaudiniai kaip anksčiau. Tad su aprašymu aš tikrai labai sutinku, tik jokia priemonė apart kirpimo negali atkurti suskilusių plaukų galiukų, tai nepritarčiau tik tam sakiniui. Kadangi mano plaukų galai labai sausi, šį kremą naudoju ant drėgnų plaukų prieš juos šukuojant, maždaug nuo plaukų ties ausų lygiu iki galiukų. Tik aš naudoju net daugiau nei rekomenduoja - išspaudžiu kokį gerą šaukštelį kremo, ištrinu tarp delnų ir paskirstau po plaukus. Aš labai retai šukuoju plaukus, tad po plovimo jie būna dar labiau susipynę, o kremas padeda man ir lengviau juos iššukuoti, o tai padarius džiovinu džiovintuvu ir vėl pakartoju tepimąsi kremu, tik šįkart jau naudoju mažesnį kiekį. Kadangi kremas lengvai kvepia mangais, šį kvapą palieka ir ant plaukų, kas man taip pat labai patinka, nes kvapas gaivus ir egzotinis, man sinteninis nesijaučia, nors sudėtyje ir yra šiek tiek kvepalų. 


Sudėtis iš pažiūros gali pasirodyti ir nelabai kokia - man čia irgi yra keli nepatinkantys ingredientai, bet jau šešto ingrediento, vitamino E, tėra naudojama 1-10% sudėtyje, tai dėl toliau esančių kvepalų, alkoholio ar konservantų labai nesiparinu. Jei priemonė būtų skirta veidui, tuomet žiūrėčiau į sudėtį kitaip, bet dabar plaukus ji tikrai gelbsti, o svarbiausia, kad sudėtyje nėra silikonų

Vanduo, trys minkštikliai, mangų branduolių sviestas, E vitaminas, antistatikai, emulsikliai, kvepalai, izopropilo alkoholis, konservantai, dažikliai.
Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Dicaprylyl Carbonate, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter (Mangifera Indica Seed Butter), Tocopheryl Acetate, Behentrimonium Chloride, Cetearyl Glucoside, Cetrimonium Chloride, Fragrance (Parfum), Geraniol, Isopropyl Alcohol, Linalool, Phenoxyethanol, Polyquaternium-37, Tocopherol, Yellow 5 (CI 19140), Yellow 6 (CI 15985).★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


125ml Klorane kremo galioja metus nuo atidarymo, pagamintas Prancūzijoje. Aš pirkau iš eurovaistine.lt už 10.99€ (matau, kad pakeitė pakuotę, tikuosi kremas liko toks pat) arba parsisiųsti iš lookfantastic.com už 10.95€. Kaina man atrodo gana normali, JAV ši priemonė kainuoja 18$, tai nors kartą smagu, kad kažką turim pas save pigiau :)

Išties, mano plaukai ir oda visada geriau pasisavina kremus, o ne aliejus, dėl to ši priemonė mano plaukams taip tiko. Man tai puikus nerealiai kvepiantis plaukų būklę gerinantis produktas, ką čia daugiau ir bepasakyti :)

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤ 

You May Also Like

3 komentarai (-ų)