Atradimas ♡ Isle of Paradise Self Tanning Drops savaiminio įdegio lašiukai / Dark

by - 14:00


Kai tik pasidalinau šiuo pirkiniu, jis tiek daug dėmesio susilaukė! Suintrigavo, daug kas rašė, kad laukia laukia apžvalgos, kai kas jau spėjo ir nusipirkti. Susidomėjimas toks, kad net nežinau ar leistumėt man nutempti apžvalgą, nors planavau ją tikrai kur kas vėliau. Ir jei pasaulis nebūtų toks įsitraukęs į Tati ir James Charles dramą ir ar Avengers: Endgame pelnu aplenks Avatarą (abejoju, bet fingers crossed), tai gal apie šiuos lašiukus būtumę girdėję daugiau.

Aš neturiu nieko prieš savaiminio įdegio putas, daug kartų jas naudojau, nu, bet blemba kiek vargo su jomis. Dieną prieš viską nusiskusti, odą nušveisti ir patepti kremu, kitą dieną su pirštine visur išsitepti putomis, laukti dažniausiai 8 valandas arba laikyti per naktį, dažnai ištepa patalynę, gerai nekvepia ir tik tuomet eiti į dušą nusiplauti. Na, jei esate nors kartą bandę, tai žinot šią laiko ir pastangų reikalaujančią šaradą. Bet ieškojau ką išbandyti šiais metais ir pamačiau, kad pagaliau atsirado kur kas paprastesnė alternatyva!


Isle of Paradise Self Tanning Drops yra tiesiog savaiminio įdegio lašiukai, kuriuos užtenka įmaišyti į įprastą kūno/veido kremą. Mėgstamiausias kremas + nuo 1 iki 12 lašiukų (kuo daugiau lašiukų tuo tamsesnis įdegis), pasitepi ir įdegusi! Šie lašiukai yra trijų skirtingų rūšių/spalvų :

  • Light (persikiniai, suteikia lengvą įdegį) su Oxy Glow™  kompleksu kuris šviesina odą
  • Medium (žali, suteikia vidutinį įdegį) su Super Balance™ kompleksu, kuris šalina raudonį ir ramina odą
  • Dark (violetiniai, suteikia tamsų įdegį) su Hyper Violet™ kompleksu, kuris šalina oranžinius/geltonus tonus
Aš nenorėjau tokio įdegio, kurio beveik nesimato, tad pirkau Dark spalvą ir logiškai, šios spalvos lašiukų tamsesniam įdegiui reiktų sunaudoti mažiau nei siekiant tokio rezultato su šviesesnėmis spalvomis, o ir priemonė taip tauposi. Labai patiko jog jie galima sakyti neturi to tipinio savaiminio įdegio kvapo, o tiesiai iš buteliuko kvepia lengvai ir gaiviai, tarsi kokiais agurkais. Sumaišius su kremu ir pasitepus retkarčiais po kelių valandų šiek tiek užuodžiu tą savaiminio kvapą, bet tikrai labai silpną. Konsistencija skysta, bet turi tirštumo kaip koks kisielius ar hialurono rūgštis, o sumaišius su betkokiu kremu, kremą padaro skystesnį, net ir tirščiausią paverčia labiau losjoninį, bet tai padeda lygiau jį paskirstyti ant odos. 


Pirmus bandymus ir šiaip kol dar net ne vasara, norėjau lengvesnio efekto, tad į veido kremą įmaišiau po du lašiukus, o į kūno kremą delne išspaudus nemažą kiekį kremo po 4-5 lašiukus kiekvienai kūno daliai (visai kojai, abiems rankoms, krūtinei ir pilvui ir pan.) du vakarus iš eilės. Tai iš blyškios fair gavausi link tokio lengvo medium. Ir spalva gaunasi graži ir gana natūrali, ne oranžinė, ne per šilta, o tokia neutrali. Turbūt naudojant po 10-12 lašiukų efektas gautųsi visai tamsus, bet aš kolkas tiek naudoti neturiu poreikio. Ir tai jau po pudras reikėjo pasiknisti, kol bent kiek panašią spalvą radau (link olive).

Per kiek laiko spalva išryškėja net nežinau, nes nueinu miegoti, bet kuo dažniau produktą naudoji tuo spalva labiau tamsėja ir ilgiau išlieka. Patalynės netepa! Visur išsitepė lygiai, išskyrus kojas, bet čia jau man reikia mokytis pasitepti lygiau. Iš pradžių veidui naudoti buvo baisu, bet kaip tik labai patiko! Ne tik suteikia spalvą, bet ir rodos truputį švytėjimo, oda atrodo atsigavusi, sveikai parudusi, tokia sunkissed. Ką pastebėjau, bet kas ir akivaizdu - kremą su lašiukais reikia gerai išmaišyti, kad priemonė po visą kremą pasiskirstytų vienodai ir pasistengti vienodo storio sluoksniu tepti visur. Rankas po tepimo rekomenduoja nusiplauti, o aš siūlyčiau drėgna servetėle nusivalyti delnus ir ypač po nagais, nes bent man kol tepuosi kremo ten patenka ir tikrai gerai neišvalius gali padažyti nagus. Ir tepant veidą antakius apeikit, nes va juos gali paryžinti.


Išsilaikymas priklauso nuo niuansų. Kasdien tepant įdegis laikysis, jei ne, palaipsniui šviesės. Man greičiausiai nuėjo nuo veido ir rankų dėl dažnesnio valymo, plovimo, vandens. Kolkas dar nenaudojau jokio kūno šveitiklio, o įdegis blėsta, tai įsižiūrėjus matosi, kad ne totaliai tolygiai, yra tų mažų dėmelių. Bet odos ląstelės irgi nevienodu greičiu atsinaujina, o aš prieš tepant nenaudojau jokio šveitiklio ir kelias dienas jokių kremų, nors šiaip naudojant savaiminį odą drėkinti labai gerai, nes ilgiau laikosi :)

Sudėtis nėra tobula, atrodo, galėtų kai kurių ingredientų ir nebūti. Pvz., aukštai sudėtyje alkoholis, galbūt jis čia įdėtas tam, kad praskiestų kremus ir savaiminio medžiaga geriau prasiskverbtų į odą. Bet lašiukai su kremu susimaišo gal tik 1/50 ar daugiau naudojant 1/25 santykiu, tai kiek jau ten to alkoholio atrodo keliuose lašiukuose :) Man neatrodo taip jau baisu, o ir jokio sausinančio efekto nepastebėjau. Visgi, kieno oda labai probleminė ar atopinė turėkite tai omenyje.

Water, Dihydroxyacetone, Alcohol Denat. (SD Alcohol 40-B), Glycerin, Polysorbate 80, Xanthan Gum, Erythrulose, Propylene Glycol, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Extract*, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Eucalyptus Globulus Leaf Oil*, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Salvia Hispanica Seed Oil*, Salvia Officinalis (Sage) Oil*, Methoxyphenyl t-Butylphenyl Propanediol, Agastache Mexicana Flower/Leaf/Stem Extract, Ascorbic Acid, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Sodium Metabisulfite, Fragrance, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol. *Organic. (Vanduo, savaimio įdegio medžiaga, denatūruotas alkoholis, glicerinas, denatūrantas, rišiklis, dažiklis tamsinantis odos spalvą, tirpiklis, didžiosios nasturtės žiedų ekstraktas, E vitaminas, alavijo ekstraktas, greipfrutų žievelių, kokosų, eukalipto, mėtų lapų aliejus, avokadų, šalavijų aliejai, vitaminas C, drėkikliai ir minkštikliai, konservantai, reguliuojančios pH medžiagos, kvapiklis.)

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Lašiukų - 30ml. Galvojau, kad užteks neilgam, bet labai taupiai naudojasi. Nuotraukas dariau jau po dviejų dienų naudojimo, tai tikrai nedaug susinaudojo. Buteliukas stiklinis. Parsisiųsti rasite iš tokių europinių svetainių kaip beautybay.comcultbeauty.co.ukfeelunique.comasos.com. Kaina be nuolaidų visur apie 22€. Galioja 12mėn. nuo atidarymo ir pagamintas UK.

Aš pati ilgai apie juos svarsčiau ir skaitinėjau, nes atsiliepimų pilna visokių, bet taaaip gerai, kad nepabijojau ir nusipirkau! Nežinau ar Light/Medium spalvos nuo šios smarkiai skiriasi, bet kalbu tik už Dark versiją ir tikrai rekomenduoju. Labiausiai patiko ypač paprastas ir greitas naudojimas, nereikia jokio pasiruošimo, atrodo tik tepiesi savo mylimu kremu ir tiek, o ryte atsikeli gražiai parudavusi :) Kaip, sakiau, puiki alternatyva neįdėt daug pastangų ir nebūt visiškam sūriui! 

★ pamatyk viską pirma ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

2 komentarai (-ų)

  1. Kažin problematiškai veido odai galima naudoti, ar nekimš?:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Neturėtų kimšti, jei bus maišoma su nekemšančiu kremu :)

      Panaikinti