Sausos odos holy grail ♡ Drunk Elephant Lala Retro™ Whipped Cream veido kremas

by - 07:00


Tiek daug įrašų laukia eilėje, kad net nebežinau apie ką čia pirmiau ir bepasakoti - laikas skrieja kosmiškai, o iki Kalėdų norisi ir apie tą ir apie aną parašyti, tai va taip po truputį po truputį, gal ir į priekį pasiseks keleta įrašų pasirašyti, kad būtų ramiau. Dar gi noriu pasidžiaugti, kad praeitą savaitę blogas perkopė 1 000 000 peržiūrų! Tai jei skaitot, ačiū jums už tai, ypač už tai, kad grįžtat :) O šiandien apie produktą, apie kurį rašyti labai tempiau - Drunk Elephant Lala Retro Whipped Cream veido kremą. Sunaudojau vieną, o kol antro gavusi nebuvau kažkaip apžvalga nesirašė. 


„Jei jūsų odą reikia gelbėti, pristatykite jai šį maitinantį veido kremą. Keramidai sumaišyti su šešiais retais afrikiniais aliejais suplakami į kremą, ir šis kremas pasižymi sodria tekstūra, bet nesijaučia sunkus, atstato ir papildo apsauginį odos barjerą, maitina, atjaunina ir drėkina. Keramidai padeda nuraminti ir palaikyti odos drėgmės balansą, tuo pačiu apsaugodami nuo vandens praradimo, o hialurono rūgšties polimeras turi mažesnę molekulinę masę nei hialurono rūgštis ir gali giliai įsiskverbti į odą, užtikrindamas puikią hidrataciją ir mažindamas smulkių linijų ir raukšlių atsiradimą. Kartu su maitinamaisiais aliejais augalų ekstraktai padeda atkurti odą ir skaistina, o fermentoilis suteikia drėkinamosios ir maitinamosios naudos. „Lala Retro“ plaktas kremas, su idealiu pH lygiu 5.2, neleidžia odai atrodyti pilkai ir sausai, o visą dieną ir naktį tiekia pastovią maitinimo ir drėgmės dozę. Hermetiška (ir miela!) pakuotė taip pat padeda kremui išlikti ypač švariai.“ 

Kokie tie 6 reti afrikiniai aliejai?
- Marulos aliejus maitina, atnaujina, apsaugo nuo drėgmės praradimo, ramina odą, turi daug antioksidantų ir omega rūgščių; 
- Mongongo aliejus saugo nuo aplinkos agresorių, turi E vitamino; 
- Baobabo aliejus turi daug vitamino C ir teikia drėkinamąjį, antioksidantinį bei raminamąjį poveikį; 
- Kalahari meliono aliejus yra ypač maitinantis, atjauninamasis aliejus; 
- Ximenia americana (kaip ir slyvos) gausu vitamino C, ir, pagaliau, 
- Pasifloruose gausu nepakeičiamųjų riebiųjų rūgščių ir vitamino C, kuris padeda pašviesinti odą. 



Okei, informacijos tikrai labai daug, bet, kad sudėtis jau tokia yra - turtinga. Buvau aš pasakojusi apie jų Protini Polypeptide veido kremą, kuris man patiko, bet norėjosi sunkesnio, o su Lala Retro tą ir gavau. Jeigu jūsų oda nėra sausa ar linkusi į sausumą, tai man atrodo šis kremas jums būtų kiek per riebus, nebent tokius mėgstate. O man tai pats tas. Kremas yra laaabai maitinantis, bet nėra iš tų, kurie neįsigeria. Šis užtepus po poros minučių susigeria į odą ir palieka ją sudrėkintą, pamaitintą, putlesnę ir labai švelnią. Kas yra keista! Nes įprastai nei vienas greitai susigeriantis kremas man nepatiko, nes būdavo tik įsigeria ir kaip nieko, vėl norisi teptis. O pavyzdžiui, mano mėgstamam Physiogel kremui reikėdavo ir pusvalandžio įsigerti, o Lala Retro nors ir įsigeria, bet suteikia tą patį, net dar geresnį maitinimo efektą, kad net pasitepus vieną kartą ryte to pilnai užtenka, kad iki nakties oda išliktų neišsausėjusi, nebūna jokio tempimo ar niežtėjimo. Jį naudodama ir nenaudodama jaučiu labai didelį skirtumą, sausai odai jis tikrai didelis gelbėtojas. 

Kas liečia pakuotę, tai ji žiauriai daili. Sunkoka, viršutinis dangtelis nusikelia ir tuomet paspaudus pro dozatorių išlenda tarsi kremo gelytė. Labai higieniškas, minusas tik toks, kad nesimato kremo likučio. Pagal Drunk Elephant jo turėtų užtekti 100 išspaudimui, saviškį pirmąjį išnaudojau maždaug per pusantro mėnesio. Lala Retro kremas taip pat yra bekvapis, sudėtyje nėra kvepalų ,tik vos jaučiasi silpnas, natūralus kvapas nuo ingredientų, kuris man šiek tiek primena grūdus.


Sudėtis žaliuoja, yra visi aprašyme išvardinti aliejai, keramidai, hialurono rūgštis ir daug kitų dalykų. Man labai patinka, kad nėra jokių silikonų, kvepalų, eterinių aliejų. 

Pilna sudėtis : Vanduo, glicerinas, odos lipidus atstatantys kaprilo/kaprio trigliceridai, fermentoilis, lipidas, minkštikliai ir riebiosios rūgštys, gysločio lapų, baobabo, arbūzų bei pasiflorų sėklų aliejai, mongongo bei marulos aliejai, keramidai, hialurono rūgštis, E vitaminas, bei visokie emulsikliai ir pH reguliatoriai, keli konservantai.

Water/Aqua/EauGlycerinCaprylic/ Capric Triglyceride, Isopropyl Isostearate, Pseudozyma Epicola/Camellia Sinensis Seed Oil/Glucose/Glycine Soja (Soybean) Meal/Malt Extract/Yeast Extract Ferment FiltrateGlyceryl Stearate SECetearyl AlcoholPalmitic Acid, Stearic AcidPentylene GlycolPlantago Lanceolata Leaf ExtractAdansonia Digitata Seed OilCitrullus Lanatus (Watermelon) Seed Oil, Passiflora Edulis Seed OilSchinziophyton Rautanenii Kernel OilSclerocarya Birrea Seed Oil, Polyglyceryl-6 Ximenia Americana SeedateCholesterolCeramide APCeramide EOP,Sodium Hyaluronate CrosspolymerCeramide NP, PhytosphingosineCeteareth-20Trisodium Ethylenediamine DisuccinateTocopherolSodium Lauroyl LactylateSodium HydroxideCitric AcidCarbomerXanthan Gum, Caprylyl GlycolChlorphenesin, PhenoxyethanolEthylhexylglycerin.★Produktų sudėtis ilgainiui gali būti keičiama. Prieš perkant ar įsigijus palyginkit ant savo produkto užrašytą sudėtį su maniške, kad kalbėtumėm apie tą patį. 

SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingi


Pagamintas JAV Lala Retro kremas galioja metus nuo atidarymo. Pilną dydį (50ml) galima parsisiųsti iš cultbeauty.co.uk už £50, kur nemokamas siuntimas per kurjerį nuo 40£, o siuntinys ateina maždaug per savaitę. Drunk Elephant kosmetikai būna pritaikomi nuolaidų kodai. Galite pasinaudoti mano draugų - referrals nuolaida £5 nuolaida perkant už £50 ir dar papildomai gauti dovaną!

Vieninteliai man jo minusai - aukšta kaina ir tai, kad nesimato kremo likučio. Bet be aukštos kainos turbūt nebūtų tiek gerų ingredientų. Sausai odai trūksta aliejų ir stiprių maitinamųjų medžiagų, tai man džiugu, kad šitame kreme jų krūvos, patiko, kad nesenai atnaujinę kremą įdėjo keramidų, kurie taip pat labai naudingi. Jeigu turit labai sausą odą, kurios niekaip nepavyksta susitvarkyti, suteikit šansą Lala Retro. Man tai naujas holy grail produktas, išties puikus kremas!

♡ draugaukim? ⇢ sek instagram ir facebook
Besame ❤

You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Sveika, o kaip su poromis - ar nekemša? Nes manoji tokia sausai mišri ir jautri.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man kaip ir ne, bet yra komedogeniškų ingredientų sudėtyje ir tekstūra tiršta :)

      Panaikinti
  2. Ieškau rankų kremo, gal kažką esate atradusi :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš, galima sakyti, kad nenaudoju tokių - jei labai nemalonu, sausos rankos, tai pasitepu bet kuriuo savo kūno kremu. Daug rankų kremų man per smarkiai parfumuoti arba iš karto susigeria ir nieko nepadeda, ypač L'occitane. Kurio daugiausiai esu naudojusi tai Aš Ikona rankų kremą:)

      Panaikinti