Mano atradimas ❤ The Balm Girls Mai Billsbepaid

by - 16:05


Tiesą sakant netgi nekantravau rašyti šią apžvalgą, nes šie The Balm lūpų dažai viena geriausių mano naudotų kosmetikos priemonių pastaruoju metu. Tai jau ilgą laiką egzistuojantys įprasto tipo The Balm Girls lūpų dažai, tačiau aš atradau juos nesenai.







Kaip ir visi The Balm produktai, taip ir šis yra išskirtiniame retro įpakavime, kuris įkvėptas slaptojo agento Džeimso Bondo ir jo merginų. Kiek gaila, kad tai tik dėžutė, nes pačių lūpų dažų pakuotė visai nežavi - tai matinio sidabro spalvos plastikinė pakuotė, kuri labai paprasta, itin lengva ir atrodanti pigiai, tai yra mano nemėgstamiausias dalykas apie šiuos lūpų dažus.

Kalbant apie spalvas, maniškė vadinasi Mai Billsbepaid - kurią įvardinčiau kaip visiškai tobulą nude, tinkančią prie betkokio makiažo. Patepus ant rankos spalva atrodo lyg rusvai persikinė, tačiau ant lūpų man transformuojasi į puikiai man tinkančią rausvai nude spalvą. Pakuotėje lūpdažis atrodo tamsesnis nei, kad persiduoda ant lūpų - taip yra todėl, kad jo pigmentacija yra vidutinė, bet perbraukus per lūpas kokius tris kartus jau pasidaro tas „full coverage“ efektas.






Pati formulė lengva ir kreminė, šiuos lūpų dažus užsitepti labai lengva, jie nelipnūs. Tai tikrai nėra matiniai lūpų dažai, tačiau blizgėjimo savyje neturi, tiesiog prie tam tikro apšvietimo atspindi šviesą, sukuria šiek tiek veidrodinio ar šlapio efekto. Tai smarkiai lūpas drėkinantys lūpų dažai, žymiai geriau už kai kuriuos vazelinus, tad jau su jais sausų lūpų problemos nebus. Turi labai silpną vanilės ir mėtų kvapą. Tiesa, užsitepus juos po maždaug dešimties sekundžių pasijaučią šaldymas (sudėtyje yra pipirmėčių aliejaus), tad kelias minutes padilgčioja lūpas, bet palaipsniui šaldymas pradingsta. Tad šie lūpų dažai dar minimaliai paputlina lūpas. Mažai tokių lūpų dažų, kai ir vaizdas ir jausmas ant lūpų malonus. Kita vertus tai nėra ilgiausiai išsilaikantys lūpų dažai, pavalgius jų beveik nebeliks.





Sudėtis nerealiai puiki, turime nemažai natūralių ingredientų - ricinos aliejų, candelilos vašką (išgaunamas iš šio augalo lapų), pipirmėčių, jojobos, alyvuogių aliejų. Jokių pavojingų konservantų, parabenų, mineralinių aliejų, silikonų. 

Produkto turime 4 gramus. Stebėtinas galiojimo laikas net 24 mėnesiai nuo atidarymo. Pagaminta JAV.

Džiugiausia dalis yra ta, kad šį lūpdažį galime įsigyti ne tik iš užsienio, bet ir Lietuvoje - topbeauty.lt (išparduota), užsienio puslapiai, kurie siunčia šiuos lūpų dažus į Lietuvą -feelunique.com (einant per šią nuorodą gausite 10£ nuolaidą, kad kuponas veiktų, reikia pirkti ne mažiau nei už 30£ ir pirkti pirmą kartą arba prisiregistruoti iš naujo) ir asos.com (išparduota). Šiuo metu randu jį įsigyti tik lookfantastic.com - visur kitur išparduota :( 



Jeigu dar neišbandėte ir ieškote puikaus lūpdažio aš labai labai rekomenduočiau išbandyti šį, tikiu, kad įsimylėsit taip pat kaip ir aš :)


Besame 

You May Also Like

0 komentarai (-ų)