Naujiena : Biovène black peel-off mask juoda nulupama veido kaukė / apžvalga

by - 21:44


Juodos nulupamos veido kaukės stipriai užkariavo grožio industriją. Nuostabu, kad viena iš tokių pasiekė ir Lietuvą - tai Biovène black peel-off mask veido kaukė. Tikrai labai nekantravau ją išbandyti, nes paskutiniu metu pasinešiau apskritai ant nulupamų veido kaukių, o einant link vasaros sezono norisi gražiau atrodančios odos ir nors turiu sausą, bet ant nosies tikrai yra visokių šlykštukų. Išbandžiusi ją jau ne kartą ir ne du, labai noriu pasidalinti įspūdžiais.



Man labai patinka, kad kaukė ir su dėžute, kaip visada sakau, kad tai kažkas ekstra. Ant dežutės labai daug įvairiausios informacijos, nuo kaukės aprašymo iki išsamios naudojimo instrukcijos su paveikslėliais. Gražūs pakuočių dizainai, viskas tikrai labai patrauklu akiai. Dežutė supakuota celofane, ant kurio lipdukas su lietuviška instrukcija ir aprašymu. Kaukė žada veikti kaip magnetas, ištraukti nešvarumus, toksinus ir inkštirus, kovoti su odos problemomis. Nepaminėti natūralūs ekstraktai ramins odą, padės atgauti natūralią drėgmės pusiausvyrą. Taip pat rašoma, kad kaukė sušvelnins odą bei sumažins poras. Vienas iš ingredientų bambukų anglis, kuris ištrauks labai daug nešvarumų. Rašoma, kad kaukė skirta visiems odoms tipams, taip pat, kad visos tūbelės užteks apie 30 naudojimų.



Prieš naudojant kaukę rekomenduojama atverti odos poras, kad kaukė veiktų efektyviau. Realiai geriausia būtų dėtis kaukę po karšto dušo ar pagarinus veidą, bet aprašyme rekomenduojama tiesiog nuplauti veidą šiltu vandeniu. Nusausinus veidą tepti kaukę ant nosies, smakro, kaktos ir būti su ja pakankamai ilgai - pusvalandį. Vėliau kaukę nulupti, nusiplauti veidą ir sudrėkinti, tonizuoti odą. Naudojimas kaip ir paprastas ir aiškus :)


Man labai patinka, kad kaukė išspaudžiamoje pakuotėje, higieniškiau nei atviras indas ir kur kas geriau nei vienkartinio naudojimo kaukės, nes dažniausiai jų lieka ir švaistyti produkto nesinori. Kaukės 100ml - tikrai daug. Konsistencija labai labai tiršta, kaip skysti klijai, kaukė tąsi, lipni ir labai juoda, smarkiai pigmentuota. Su panašaus tipo juodomis kaukėmis dažniausiai būdavo taip, kad sunku padengti tolygiai, vienur juodžiau, kitur šviesiau, netolygiai dengiasi. Ši kaukė pasidengia labai lengvai, tik aš mėgstu dengti su nedideliu šepetėliu - taip preciziškiau ir bent man paprasčiau.


Kaukę dengiau ten kur jaučiau, kad reikia, realiai maždaug pagal paveikslėlį ant kaukės dėžutės. Kaip matot kaukė tikrai labai juoda ir tolygios konsistencijos. o dengiu šepetėliu, kad suapvalinti kaukės kraštus - taip lengviau nulupti. Kaukės kvapas labai malonus - juntamas, bet nėra per stiprus, lyg lazdyno riešutų su kažkuo saldžiu. Po 10 minučių nuo kaukės užsidėjimo man ji jau sudžiūna ir kraštuose pradeda atsilupti nuo odos pati. Laikyti kaukę rekomenduojama 30 minučių - vienus kartus laukiau tiek, kitus kartus nusilupiau jau po 10 minučių, kažkokio labai didelio skirtumo nepastebėjau, tad dažniausiai laikau trumpiau.

Kaip ir visos nulupamos kaukės sudžiūna ant odos, tad turi savybę traukti tas vietas, ant kurių uždėta, nemalonu kalbėti, judinti veidą, bet kitaip ir nebus. Nuo šios kaukės sukelto odos išsausinimo tikrai kolkas nėra, bet pagal naudojimo rekomendacijas po jos visada nusiplaunu veidą, patepu toniku ir drėkinamuoju kremu.


Kalbant apie poveikį, ši kaukė tikrai gerai prilimpa prie odos ir ištraukia didžiąją dalį nešvarumų. Nuluptos kaukės nuotraukoje matosi ištraukti įvairiausi nešvarumai (kam nepatinka žiūrėti į tokius vaizdus prascrollinkit žemiau), nes manau, kad reikalinga pamatyti tikrus rezultatus. Visus kartus kaukė nusilupo be jokio skausmo, tad didžiulis pliusas už tai.



Kaukės sudėtis nėra labai labai ilga. : vanduo, iš naftos gaunamas tirpiklis/drėkiklis, antioksidantas, sodinių hamamelijų lapų ekstraktas - turi antibakterinių savybių, ramina odą. Toliau dažiklis iš beveik grynos anglies, alkoholis (etanolis) - sausina odą, pažeidžia jos apsauginį sluoksnį. Žaliosios arbatos lapų ekstraktas naudingas odai, ramina ją, turi antibakterinių savybių ir veikia kaip antioksidantas, papajos fermentai padeda kitiems ingredientams skverbtis į odą, greipfrutų sėklų ekstraktas veikia kaip tonikas, toliau saugūs rišikliai, drėkikliai, europinių alyvuogių aliejus ir vaistinių medetkų ekstraktas - veikia priešuždegimiškai, ramina odą. Link sudėties pabaigos nesaugus konservantas, šviesinanti odą medžiaga, soda, alavijų lapų ekstraktas, kvepalai, A vitaminas ir hialurono rūgšties druska.

Sudėtis iš tiesų tikrai neprasta, visų gelsvų ingredientų labai bijoti nereikia, dažnai taip jie klasifikuojami dėl kažkokių galimų priemaišų ar galimo odos dirginimo. Vienintelis pavojingas ingredientas fenoksietanolis, kuris dabar visur, bei žavesio nekelia sudėtyje esantis alkoholis - gali pasausinti.

AQUAPROPYLENE GLYCOL, POLYVINYL ALCOHOL, BETA-GLUCANHAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT (Witch hazel)CI 77266 (BAMBOO CHARCOAL)ALCOHOL, RYOKU-CHA EKISU (Green tea leaves)PAPAINCITRUS GRANDIS SEED EXTRACT, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PANTHENOL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, PHENOXYETHANOLARBUTIN, SODIUM BICARBONATE, ALOE BARBADENSIS LEAFPARFUMRETINOLSODIUM HYALURONATE.


SaugūsVidutiniškai saugūsPavojingiNėra duomenų


Šios kaukės yra Drogo naujiena, man atrodo kitur įsigyti Lietuvoje jų nėra. 

Jos kaina iki balandžio 4 dienos su Drogo kortele 11,99€, be kortelės 15,99€. Nėra labai pigu, bet kaip už tokį kiekį (100ml) ir gerą poveikį manau tikrai verta.

Kaukė pagaminta Kinijoje, pati kompanija gyvuoja Ispanijoje. Kaukė netestuota ant gyvūnų, tinka veganams. Nuo atidarymo galioja 12 mėnesių.


Man labai patinka, nelabai turiu šiai kaukei ir priekaištų. Na, galėtų nebūti konservanto fenoksietanolio, bet iš esmės kaukė tikrai puiki. Rekomenduoju visoms, kurios nori atsikratyti užsikimšusių porų, kiek pagražinti veidą ir dieviną tą nulupamos kaukės šiukšdėjimą :)


Man kaukė buvo atsiųsta nemokamai iš Biovene Lietuva. Siunčiu didelę padėką už staigmeną ir nuostabiai įpakuotą siuntinį ❤ Kaip visose apžvalgose taip ir šioje mano nuomonė nuoširdi ir atvira.



Besame ❤ 


You May Also Like

4 komentarai (-ų)

  1. Tavo rekomendacija nusipirkau šią kaukę, tai visiškai jokio efekto negavau :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O poras atveriat prieš naudojimą? :) Man tai visada ši kaukė pratraukia nešvarumų, bet kaip ir su visais produktais ne viskas visiems tinka :) Atsimenu youtube Justina Klev ši kaukė nenormaliai skaudžiai nusiplėšė, su ašarom ten ji lupo, o man nusiplėšia labai lengvai. Visų skirtingos odos 😄 apgailestauju, kad jums netiko..

      Panaikinti
    2. Garinau veidą, bet matyt neatsivėrė tos poros :D Pas mane jos šiaip gan užvertos yra, dėl to labai sunku jas išvalyt. Skausmo lupant tai tikrai nejutau, kaukę dėjau tik ant T zonos :)

      Panaikinti
    3. Kartais taip būna ir man su poromis.. :) O gal esat tada atradusi kažkokią priemonę, kuri veiktų geriau?

      Panaikinti