L.A Girl Pro Coverage Illuminating skystų pudrų apžvalga

by - 17:20


L.A Girl tai amerikietiška kompanija, kurią daugelis turbūt labiausiai pažįsta iš pigių, anksčiau buvusių labai populiarių Pro Coverage maskuoklių.  L.A Girl įplaukia į tą pigios kosmetikos vežimą kartu su Essence, Catrice, Wet n Wild ir panašaus plauko brandais - visa kompanijos produkcija tikrai nėra brangi, bet ir kokybė nėra vientisa, yra ir labai puikių produktų, bet yra ir tikrai niekam tikusių. Daugeliui vienas iš geriausių šios kompanijos produktų yra L.A Girl Pro Coverage Illuminating Liquid Foundation skysta pudra, apie kurią prieš daugiau nei pusmetį tikrai buvo daug kalbų. Vieną spalvą būtent ir įsigijau tuomet, o dabar prisidėjau dar du kitokius atspalvius, tad noriu jums parodyti tikroviškas spalvas ir savo įspūdžius.


Pakuotės truputį primena MUFE HD pudros, plastmasinės, su juodas uždengtukais, juodais užrašais, su dozatoriumi. Pudros lengvos, bet pakuotė neatrodo pigiai ar vaikiškai. Aš turiu tris šviesiausias spalvas (išskyrus visiškai baltą) Porcelain, Fair ir Natural. Šios pudros aprašyme teigiama, kad tai lengva, tačiau pilno maskavimo pudra. Ji sukurta taip, kad kiekvieną kartą suteiktų puikų, ilgai išliekantį rezultatą. Lengva, drėkinanti pudros formulė susilieja su oda suteikdama švelnų drėkinimą ir neįtikėtiną maskavimą, tad ši pudra ne vien padės odai atrodyti gražiau, bet ir rūpinsis oda.



Iki šiol matydama kitų swatchus internete maniau, kad visos šios pudros spalvos yra šiltos, į gelsvumą. Net negaliu patikėt, kad taip klydau, nes taip tikrai nėra! Savo turimą spalvą Fair pasipildžiau atspalviais Porcelain ir Natural ir juos gavusi supratau, kad su šios pudros atspalviais tikrai yra šiokia tokia problema. Džiugu, kad jie siūlo visiškai baltą makiažo pagrindą, kurį galima maišyti ir išgauti sau reikiamą atspalvį, nes tik spalva Porcelain tiktų šviesiaodėms, bet jos atspalvis šaltas, rausvas, tad visoms netiks. Nors jie žymi Fair spalvą kaip šviesiausią, anaiptol taip nėra, ji tamsesnė už Porcelain ir yra gelsvo atspalvio. Natural spalva tamsesnė už jas abi, tačiau ir ji nei šiokia nei tokia - lyg persikinio, karamelinio tono. Žmogui, kuris visus metus nebūna vienos spalvos, tačiau odos tonas nesikeičia net nėra įmanoma „tilpti“ į šias tris viena po kitos tamsėjančiai einančias spalvas, nes jos absolučiai skirtingų tonų, o daugiau rinktis nėra iš ko.




Po tiek informacijos pagaliau prieinu prie esmės, kokia gi ta pudra ištikrųjų? Tiesa sakant, man ji tikrai patinka - tai pakankamai lengva, neapsunkinanti veido, natūraliai atrodanti, skaistinanti odą pudrą, kuri kartu ir puikiai maskuoja, tačiau neišsausina veido. Aš visuomet dengiu drėgna kempinėle, tad dengiasi be jokio vargo, yra vidutinio skystumo, gal truputį link skystesnių, sakyčiau labiau gelinės tekstūros. Padengus veidą atrodo laabai šlapiai, tarsi būtų maišyta su kokiu aliejumi, palietus veidą šiek tiek limpa, tad jai reikia duoti laiko įsigerti, o poto galima fiksuoti su sausa pudra. Aš nefiksuoju viso veido, tik ten kur dedu maskuoklį, bet man nenubėga ir laikosi tikrai gerai. Šiuo metu mano oda normali, linkusi į sausumą, tad dėl riebaląvimosi komentuoti negaliu, tačiau kiek iš anksčiau girdėjau atsiliepimų iš mišriaodžių/riebiaodžių daugumai tikrai taip pat labai patiko, tik manau būtina fiksuoti smarkiau. Nesioksiduoja (nepatamsėja), nefiksuojant veido tikrai suteikia gaivų, švytintį efektą, užfiksavus sausa pudra tą švytėjimą kiek nugesina, tada ji tampa satininio efekto. Man smagiausia, kad maskuoja tikrai labai neblogai - užmaskuos visus paraudimus, spuogelius ir daugumą bėdelių, bet neapsunks veido ir neatrodys cakey. Nuotraukoje naudota spalva Fair.


Kalbant apie sudėtį - ir žaliuoja ir geltonuoja ir raudonuoja. Na, tikrai sudėtis nėra ideali, bet mačiau ir blogesnių. Pradžioje vanduo, trijų rūšių silikonai, odą drėkinantis glicerinas, minkštiklis, vidutiniškai saugus propileno glikolis (išgaunamas iš naftos), odą kondicionuojanti silikono polimero medžiaga (žymima vidutiniškai saugia dėl galimų pasitaikyti priemaišų), toliau minkštikliai, klampumą reguliuojančios medžiagos, vėl ta pati vidutiniškai saugi silikono polimero medžiaga (nežinau kodėl minima du kartus), saugus tirpiklis, kenksmingas populiarusis konservantas fenoksietanolis, minkštikliai, dvi E vitamino formos (vidutinio saugumo dėl galimų priemaišų), C vitaminas, palmitino rūgšties ir A vitamino miksas (taip pat vidutiniškai saugus, toksiškas), tirpikliai, saugus konservantas, keli kvepalai - vidutiniškai saugūs, kiti du pavojingi, erzinantys odą, vienas iš jų toksiškas, neigiamai veikia endokrininę sistemą. Pabaigoje saugūs dažikliai.
Iš esmės pagal sudėtį porų kimšti neturėtų, nebent jos labai linkę kimštis, tada galbūt. Galimas odos erzinimas, jei oda jautri, nes tikrai ne vienas ingredientas linkęs erzinti. Net keturi kvapikliai pačioje pabaigoje, tad galbūt ir nepridarys bėdos, bet labiau norėtųsi, kad jų nebūtų. Na, bent nėra parabenų, sausinančio alkoholio, taip pat nėra ir UV filtro.

Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, Phenyl Trimethicone, Cyclohexasiloxane, Glycerin, IsododecanePropylene Glycol Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Polycyclopentadiene, Tribehenin, Polyglyceryl-4IsostearateCetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Silica Dimethyl SilylateTocopheryl Acetate, Ascorbyl PalmitateRetinyl PalmitateTocopherol, Disteardimonium Hectorite, Disodium EDTA, Propylene CarbonateParfum (Fragrance)Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool. May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)


Visiškai saugūsVidutiniškai saugūsPavojingiNėra duomenų


Pudros kiekis 28ml (standartas 30ml, tad čia vos vos mažiau). Galiojimas labai trumpas - nuo atidarymo 6 mėnėsiai, bet manau pagal sudėtį laisvai galima naudoti ilgiau. Sukurta JAV, tačiau pagaminta Kinijoje.

L.A Girl produkciją galima atsisiųsti iš beautybay.com (UK puslapis, jokių muitų ir mokesčių nėra). Šių pudrų kaina ten dabar 12.50€.


Manau, kad L.A Girl Pro Coverage Illuminating pudros tikrai nusipelno pabandymo iš tų, kurios nėra suinteresuotos negyvam matiniui efektui, bet nori daugiau nei lengvo maskavimo. Tokių pakankamai gerai maskuojančių ir gaivų efektą suteikiančių pudrų nėra tiek ir daug, o čia dar ir kaina labai prieinama.

Besame ❤

You May Also Like

0 komentarai (-ų)